Ben mi fesatım?

Haklısınız. Gelininiz baya saçmalamış. Ama bu siz görümce olduğunuz için size yönelik bir şey değil galiba. Yani çocuğa yaklaşmak isteyen herkese karşı genel tavrı galiba. Ve evet çok saçma. Uzmana görünmesi gerekiyor bence.

Şuana kadar hiç ses etmedik sanırım gene etmicez. İstemesemde 8 de gidip 9 da kalkıcaz. Yeğenimide sevmicem. Doğduğundan beri böyle ta hamileykende derdi sevdirmem ettirmem hala aynı. Sinirimden bi tur ağladım o oldu. Eşimde çok üzüldü. İşi yüzünden elleri biraz aşınmış egzama gibi olmuş durumda. Durup durup ellerine bakıyor. 1 saat sıcak suda tuttu kremledi falan çok üzüldüm istemsiz dökülüyor yaşlar gözümden. Yazıp sinirimi boşaltmak istedim.

Yeğenim sağlıklı bu arada. Yaşından ilerde ilerliyor maşallah tosun gibi kuzucuğum. Annesi fazla titiz bebek konusunda. Sürekli hastanedeler neden sürekli ağlıyor neden sürekli uyuyor neden hiç ağlamıyor neden kakası bu renk neden hiç uyumuyor her solukta hastanedeler.

Yaa eşinize de size de çok üzüldüm Duş alın ne demek ne hadsiz kadın ya. Halalık duygularınız izin vermiyor anlıyorum ama bırakın Allah aşkına Sevmeyin yeğeninizi hatta gitmeyin bile. Deli midir nedir

Çocuğun o kadar hassas bi yapısı varsa o denli kalabalık ortamda olmsı sakıncalı bir kere, çoğu mikrop tenefüs yoluyla bulaşır çünkü. Gelininiz büyük densizlik etmiş. Sizin yerinizde olsam, hiç görmem konuşmam muhatap olmam... alımını alsın...

Ha bak durum boyleyse iş değişir.demkki evhamlı ve elinde değil.bir süre sonra geçer üzülmeyin.bende ilk zamanlar boyleydim.elimde değildi.tabi gelininiz kadar da değil ama.emin olun bilerek yapmıyordur.suan tecrübesiz ve korkuyor.ama zamanla geçer yaptıklarına kirilmayin

Birincisi eşinize ve kv ze abinizin eşini şikayet etmeyin, insanoğlu çiğ süt emmiş gün gelir size karsı kullanabilirler.
Bebeği sakınabilirler insan ilk bebek olunca asırı bi koruma içgüdüsü de oluyor. Öptürmek istemeyebilir.
Gelirken banyo yapın demesi çok ayıp ama. Bi müddet çocugu da ellemezdim heralde.

Gitmemek elimde değil annem çok üzülür oğlu var arada ben eşimin ellerine bakıp kendisini pis görmesine üzüldüm. Üzerine alındı muhtemelen genede abin o senin gitmemiz lazım dedi. Bu arada gayet duşumuzu alan insanlarız piste değiliz yani buram buramda kokmuyoruz
direk beni suçlu bulacak sebep bulurlar. Bide benim sevmekten kastım uzaktan bakıyorum konuşuyorum falan elimi yıkasamda dokunmuyorumki

yazık günah ama insanlara hissettirdiklerine bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…