Yaa eşinize de size de çok üzüldümŞuana kadar hiç ses etmedik sanırım gene etmicez. İstemesemde 8 de gidip 9 da kalkıcaz. Yeğenimide sevmicem.Doğduğundan beri böyle ta hamileykende derdi sevdirmem ettirmem hala aynı. Sinirimden bi tur ağladım o oldu. Eşimde çok üzüldü. İşi yüzünden elleri biraz aşınmış egzama gibi olmuş durumda. Durup durup ellerine bakıyor. 1 saat sıcak suda tuttu kremledi falan çok üzüldüm istemsiz dökülüyor yaşlar gözümden. Yazıp sinirimi boşaltmak istedim.
Ha bak durum boyleyse iş değişir.demkki evhamlı ve elinde değil.bir süre sonra geçer üzülmeyin.bende ilk zamanlar boyleydim.elimde değildi.tabi gelininiz kadar da değil ama.emin olun bilerek yapmıyordur.suan tecrübesiz ve korkuyor.ama zamanla geçer yaptıklarına kirilmayinYeğenim sağlıklı bu arada. Yaşından ilerde ilerliyor maşallah tosun gibi kuzucuğum. Annesi fazla titiz bebek konusunda. Sürekli hastanedeler neden sürekli ağlıyor neden sürekli uyuyor neden hiç ağlamıyor neden kakası bu renk neden hiç uyumuyor her solukta hastanedeler.
Birincisi eşinize ve kv ze abinizin eşini şikayet etmeyin, insanoğlu çiğ süt emmiş gün gelir size karsı kullanabilirler.Direk konuya giriyim. Gelinimizin kardeşinin sözü var akşam. Yeğenim konusunda aşırı hassaslar. Eyvallah herkesin kendi bebesi istediği gibi davransınlar ama arayıp davet ettiler. Öğlende arayıp banyo yapın gelmeden diyor gelin. Çocuğa mikrop bulaşırmış doktor duş alınsın ellerini yıkamayan kimseye sevdirmeyin falan demiş. Gidince sevmek isteriz diye öyle diyor. Yemin ederim kendimi okadar pis hissediyorum ki anlatamam. Halbuki ben hususi oraya gideceğiz diye sabahtan duşumu almış hazırlanıyordum aradığında. Tüm hevesim kaçtı gidesim gelmiyor kendi yeğenimden soğudum sevmek istemiyorum.
Benmi abartıyorum fesatmı düşünüyorum. Hani görümceyim ya.. yeğenim 5 aylık olacak 5 kere kucağıma almamışımdır. Birşey söylesemde kötü görümce ilan edilicem. Evinize gelen bir insana banyo yapta gel demek normal mi? Çok üzülüyorum. Gitmicem ama eşimde annemde ayıp olur davet ettiler gitmemiz lazım diyor.
Gitmemek elimde değil annem çok üzülür oğlu var arada ben eşimin ellerine bakıp kendisini pis görmesine üzüldüm. Üzerine alındı muhtemelen genede abin o senin gitmemiz lazım dedi. Bu arada gayet duşumuzu alan insanlarız piste değiliz yani buram buramda kokmuyoruzYaa eşinize de size de çok üzüldümDuş alın ne demek ne hadsiz kadın ya. Halalık duygularınız izin vermiyor anlıyorum ama bırakın Allah aşkına Sevmeyin yeğeninizi hatta gitmeyin bile. Deli midir nedir
direk beni suçlu bulacak sebep bulurlar. Bide benim sevmekten kastım uzaktan bakıyorum konuşuyorum falan elimi yıkasamda dokunmuyorumkiBen olsam gitmezdim ne demek ayıp olur diye gitmem lazım? Size yapılan ayip ne olacak peki? Hayat böyle kimse kirilmasin diye inceldikçe kırılan siz olursunuz.
Gitmeyin bence soran olursa da açıkça söyleyin durumu.ben her zaman açık olmaktan yanayım.
Şuana kadar hiç ses etmedik sanırım gene etmicez. İstemesemde 8 de gidip 9 da kalkıcaz. Yeğenimide sevmicem.Doğduğundan beri böyle ta hamileykende derdi sevdirmem ettirmem hala aynı. Sinirimden bi tur ağladım o oldu. Eşimde çok üzüldü. İşi yüzünden elleri biraz aşınmış egzama gibi olmuş durumda. Durup durup ellerine bakıyor. 1 saat sıcak suda tuttu kremledi falan çok üzüldüm istemsiz dökülüyor yaşlar gözümden. Yazıp sinirimi boşaltmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?