Ben mi fesatım?

Fena saçmalamış. Duş al gel denir mi ya? Ama yapacağın birşey yok. Ne dersen kötü olursun. Hem değişen bir şey de olmaz. Zamanla normale döner belki. Yani umarım döner...
Görmemişin çocuğu olmuş vakası..

Hey yavrum hey. Oğlum astım bronşit hastası. O bebekken eve gelecek olanlara grip misiniz diye sorup gripseniz gelmeyin dedim diye ben de kendimi pimpirikli sanırdım. Kadın direk kitabını yazmış. Evin girişine dezenfektan duşlardan yaptırsın. İçeri giren foş yıkansın. Sonra yoğun bakıma girer gibi giydirsin insanları çocuğu öyle sevsinler.

Yeni diye öyle davranıyor ama yine de hastalıklı bir düşünce bence.Bizim gelin de böyleydi , bebeğe uzaktan oyunlar yapardım güldürürdüm kucağıma gelmek isterdi sevgi dolu bir bebekti , alırdım kucağıma o gülünce el edince falan.Abimin eşi elimden alıverirdi.Sevmez oldum ben de hep gözlerimle uzaktan sevdim yeğenimi.Şimdi diğer yeğenlerimle aramızda bambaşka bi' bağ oluştu , o yeğenimle de var ama diğerleriyle olduğu gibi değil.Şimdi de pişman bence sürekli iletişim kurup bebeğin bizimle zaman geçirmesi için yer yapıyor.Demem o ki kendisi de pişman olur ama iş işten geçer.Uzaktan uzağa sevin , yapacak bişey yok.Duş al diyecek kadar da fırsat vermeyin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…