Esinizde sizde yegeninize elinizi surmeyin sevmeyin .Hatta gelininize bile mesafeli davranin .Bir sey dersede keske getirmeseydin bebegi bu kadar mikroplu insanlarin icine dersiniz.Gormemis gibi davranmis.Abartmis.Kızlar 1 saat bile olsa mecbur gitmek zorundayım hadi ben atiyimde annem çocuğunu nasıl atsın. Eşim hazırlandı bile öyle gülücükler atıyor beni mutlu etmek için. Gerçekten mutsuzum içine atıyor beni düşünüyor iğce sinirleniyorum eşimede yazık değil mi en çokta o alındı belli etmemeye çalışıyor
Bu arada fesat falan da degilsiniz.Davet ederken bunu demesi tam bir gorgusuzluk .Aklinca bebegi konusunda soz gecirmeye calisiyor .Bana gore gormemisligiyle dalga gecilecek bir insan ben olsam bundan sonra mesafemi koyarimEsinizde sizde yegeninize elinizi surmeyin sevmeyin .Hatta gelininize bile mesafeli davranin .Bir sey dersede keske getirmeseydin bebegi bu kadar mikroplu insanlarin icine dersiniz.Gormemis gibi davranmis.Abartmis.
Hani bebeği olup böyle davranan varmı diye merak ettim hani normalse ben kötü düşünüyorum dedim ama değilmişBu arada fesat falan da degilsiniz.Davet ederken bunu demesi tam bir gorgusuzluk .Aklinca bebegi konusunda soz gecirmeye calisiyor .Bana gore gormemisligiyle dalga gecilecek bir insan ben olsam bundan sonra mesafemi koyarim
Bebegi sevmeden ellerimizin temiz olmasina hepimiz dikkat ederiz .Ama banyo yapin gelin denmesi cok komik ve sacma.Bu kadar ayrintiyi dusunuyorsa ,fesat olan biraz gelininiz oluyor.Hani bebeği olup böyle davranan varmı diye merak ettim hani normalse ben kötü düşünüyorum dedim ama değilmiş
Yazık ediyor çocuğa da, Allah akıl fikir versin, bağışıklık kazanamıyor, sonra en ufak şeyden hasta oluyor öyle büyütülmüş bebekler.Yeğenim sağlıklı bu arada. Yaşından ilerde ilerliyor maşallah tosun gibi kuzucuğum. Annesi fazla titiz bebek konusunda. Sürekli hastanedeler neden sürekli ağlıyor neden sürekli uyuyor neden hiç ağlamıyor neden kakası bu renk neden hiç uyumuyor her solukta hastanedeler.
Canım hepimizin ilk bebek tecrübesi var sonuçta, ama kimseye banyo yapta gel demedik.Ha bak durum boyleyse iş değişir.demkki evhamlı ve elinde değil.bir süre sonra geçer üzülmeyin.bende ilk zamanlar boyleydim.elimde değildi.tabi gelininiz kadar da değil ama.emin olun bilerek yapmıyordur.suan tecrübesiz ve korkuyor.ama zamanla geçer yaptıklarına kirilmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?