Ben mi fesatım?

Yegenin ama bn senjn yerinde olsam uzaktan bile sevmem yuzlerine bakmam gun gelir sen benim cocugumu sevmiyosun der senjn yuzunden dersin boyleleri hem cocugu elletmez hemde herkes cocuklarjnjn pesine pervane olsun isterler sanki birtek onlar doguruyor valla bildigim bisey varsa sakinan goze cop batar

Çocuğu poşete sarsınlar o zaman. Görmemişlik bu başka bir şey değil. Ben hayret ederim bu kadar titizliğe. Çamurada soktum, hayvanda sevdirdim. 18 ayda 3 kere hasta oldu. 3üde benden bulaştı. Dikkat etmediğim hiçbir şey yüzünden sorun yaşamadık. Bu bi takıntı bence. Abinizle konuşun güzel bir dille

Çocuğu poşete sarsınlar o zaman. Görmemişlik bu başka bir şey değil. Ben hayret ederim bu kadar titizliğe. Çamurada soktum, hayvanda sevdirdim. 18 ayda 3 kere hasta oldu. 3üde benden bulaştı. Dikkat etmediğim hiçbir şey yüzünden sorun yaşamadık. Bu bi takıntı bence. Abinizle konuşun güzel bir dille
Bence gelinle konussun sonra yine konu sahibi suclu olur beni sikayet ediyorsun diye. Gelinle acik acik konussun

Kucucuk bebegin sucu ne ki. konu sahibi halasi o bebek de hala sevgisi ilgisini hakeder. Annesi bir omur boyle olacaksa o bebege de oyle mi davranacak. Annesine gitsin suratina soylesin el kadar bebege kinlenmeyi aklim almiyor. Herkesin gorgusu farkli tabi . kin,beddua hepsi var suan gordugum konuda.asil elestirilmesi gereken de bu. Bebegin annesi de takintilidir en fazla iste onun da takintisi bebegi. Beddua eden konu sahibinin yaninda daha masum kaliyor..
Bebeğe kinlenmiyor kimse. Bebeğe de kinlenirim diyen de yok. Annesi ile uğraşmaktansa bebeği sevmezdim diyorum. Biraz daha büyüdükçe takıntısı da azaldıkça fiziki olarak seversin içten sevgi her zaman var.

Şuana kadar hiç ses etmedik sanırım gene etmicez. İstemesemde 8 de gidip 9 da kalkıcaz. Yeğenimide sevmicem. :KK43: Doğduğundan beri böyle ta hamileykende derdi sevdirmem ettirmem hala aynı. Sinirimden bi tur ağladım o oldu. Eşimde çok üzüldü. İşi yüzünden elleri biraz aşınmış egzama gibi olmuş durumda. Durup durup ellerine bakıyor. 1 saat sıcak suda tuttu kremledi falan çok üzüldüm istemsiz dökülüyor yaşlar gözümden. :KK43: Yazıp sinirimi boşaltmak istedim.
Eşinizin iş yüzünden egzama olmuş ellerine kurban olsun o!
Ezdirmeyin eşinizi böyle
Çok üzüldüm ya!

Keske karikoca beyaz tulumlariniz sari lastik cizmelerinizi giyip gaz maskenizi takip sirtada dezenfektanli tuplerle elinizle hortumla kapidan selamun aleykuuum diye girseydiniz yaniniza yaklasanada azicik pist latirdiniz mikrop kiricidan gelinin kardesinede soyle yer sofrasi buyuklugunde bir masallah alaydiniz (malum aile pimpirikli bardak kirilsa nazar degdi derler mazallah )kapi girisine koyardiniz misafirler giriste hemen ativerirlerdi enerjilerini Tovbe est.sinirlerim bozuldu:süslü::KK70: :deli:

Yeğenim sağlıklı bu arada. Yaşından ilerde ilerliyor maşallah tosun gibi kuzucuğum. Annesi fazla titiz bebek konusunda. Sürekli hastanedeler neden sürekli ağlıyor neden sürekli uyuyor neden hiç ağlamıyor neden kakası bu renk neden hiç uyumuyor her solukta hastanedeler.
Hastane mikrobu diye bir şey var
Çok bilgili gelin hanım bunu bilmiyor mu acaba?
En iyi ihtimalle sakat bırakıyor
Ya da direkt ölüme sebebiyet veriyor
Bi hatırlatın

Terbiyesiz bak yaa!
Bi kere sakınan göze çöp batar,ben sizin yerinizde olsam sağol söylediğin için bir haftadır banyo yapmıyordum bir ayın dolmasını bekliyorum diye laf dokundururdum. Bence ona inat sevin yeğeninizi kucağınıza alın hep.

Canim benim bebeğim prematüre doğdu ve enfeksiyon kapma risk ı vardı prematüre olduğu için ona rağmen doktorumuz gelenler ellerini yıkasın 5 dk tutsalar birşey olmaz dedi bende öyle yaptım yakınlarıma beni yanlış anlamayın doktor söylediği için söylüyorum sakin gönül koymayın dedim ellerin yıkanması konusunda kimseye duş alın kezzapla yıkanıp gelin demedim yani :KK20: zaten cevremdekilerde anlayışlı olduğu için dikkat ettiler bir ay ı atlattıktan sonra herşey normale döndü zaten şimdi teyzeleri babaanne anneanne dede istediği gibi seviyo :KK59:
Ben de teyzeyim,en küçük yeğenim 1 yaşında,kardeşime gittiğimde önce lavaboya gider ellerimi sabunlarım.Bu basit şeyleri bilmeyen mi var,ayıp etmiş,eşinize de üzüldüm doğrusu...

Keske karikoca beyaz tulumlariniz sari lastik cizmelerinizi giyip gaz maskenizi takip sirtada dezenfektanli tuplerle elinizle hortumla kapidan selamun aleykuuum diye girseydiniz yaniniza yaklasanada azicik pist latirdiniz mikrop kiricidan gelinin kardesinede soyle yer sofrasi buyuklugunde bir masallah alaydiniz (malum aile pimpirikli bardak kirilsa nazar degdi derler mazallah )kapi girisine koyardiniz misafirler giriste hemen ativerirlerdi enerjilerini Tovbe est.sinirlerim bozuldu:süslü::KK70: :deli:
Bence sözde mendil yerine hamam takımı dağıtmaları uygun olurdu sanki:D
Banyo ve temizlik garanti olurdu bir daha ki görüşmeye:D

Dr mu demiş ellerini yıkamayan ellemesin diye. Ahhh şu yalanın kemiği olsa.

Telsizden ağlama sesini duydum sadece sıpanın. Bugünlerde geçer inşallah biraz daha büyürse düzelir belki. Olumlu düşünmek istiyorum

Ins düzelir canim böyle bi tanidigim vardı sevdirmiyodu kimseye baktirmiyodu sonra bin pişman oldu da iş işten geçti etrafında kimse kalmadi

Back
X