Ben mi haklıyım kocam mı?

Ayrılmak istemiyorum. Boşanmış bir kadın olacağım onun yüzünden o yeni bir hayat kurabilecek keyfine bakacak. Ben çocuğumla perişan olacağım ve bunun suçlusı o kadın . Bunları hazmedemiyorum yılların emeği var

Suçlusu niye o kadın olsun. Esiniz ve siz bitmiş bir evliliğin içindesiniz.

Adam aylar önce olmaz diye ayrılıp gitmiş.

Evet evliyken ne olursa olsun başka bir hayat kurmamaliydi burada hatalı ancak hafifletici nedenleri var.

Evliliğin bittiğini, istemediğini aylar önce söylemiş size.

Ayrılmak istemiyorum. Boşanmış bir kadın olacağım onun yüzünden o yeni bir hayat kurabilecek keyfine bakacak. Ben çocuğumla perişan olacağım ve bunun suçlusı o kadın . Bunları hazmedemiyorum yılların emeği var
Eğer kadının başından beri evli olduğunuzdan haberi varsa evet suçlu. Ama eşiniz ondan kat kat daha suçlu.

Bosanmıs kadın olmak suc mu Bosanmıs kadın olacagım nedir ya.
Her allahın gunu kavga ettıgın sevilmediğin evlilikte perisan olmadıysan, olmazsın bıdaha perisan falan.
Bırak su sacma bahalere sıgınmayı.

Pıslıgıne bosanmıycam de canımı ye.
Perısanlık Bosanmıs kadınlık falan bunları gec.

Şunu bir kavrayın o kadın olmasaydı başka bir kadın olacaktı. Sizin evlilik yok, diyelim adam evine döndü nasıl yüz yüze bakacaksınız? Bir de zaten hergün kavga ediyorsunuz, olmayan bir şeyi zorlamanın manası nedir ?

Ama iste suc birazda aldatılan kadında degıl mı, kadın bile kocası yerine xe takarsa kafayı toplum ne yapsın?. Bak kadını rezil etmek istiyor.. Neden evlı adamla cunku..
Karısı bile adamı kayırırken, toplum erkegı neden kayırmasın ki.

Biri seni sevmiyorsa bak bu kapı Bu da sapı yol orda demeyi bilmeyen kaybeder.
Konu sahıbı suan onlara Bosanmayarak kotuluk ettıgını sanıyor.
Yemek yiyorlar geziyorlar Guluyorlar, sevısıyorlar..
Konu sahıbı burda konu acıyor.
Kime kotuluk yapıyor konu sahıbı baktıgımızda, kendine.
Keske bunu fark etse ama zor.

olmayanı oldurmaya calısmak zaman katili olmak baska bırsey degıl kesınlıkle
bu kadar zorladı zorladı psıkolojısı bozuldu
kesınlıkle suan en buyuk kotulugu kendıne edıyor farkında degıl

belkı coktan ayrılmıs kendı hayatını kurmustu bıle... bosa zaman kaybı

Bunların suclusu o kadın degıl kocan.
İdrak et bunu.

Çocuğumun babasız büyümesini istemiyorım ona çok düşkün . Dibimde baba diye ağlarken ben herşeyi çekerim diyorum

Aylardır ayrisiniz zaten. Baştan beride hep kavgalı ve huzursuz.

Babasiz buyumeyecek ki, babası ölmüyor ayrılınca.

Daha huzurlu ve mutlu bir yuvada büyüyecek. Annesi sağlıklı olacak.

Kendinizi kandırmayın. Sadece şu an hırs yapıyorsunuz.

Baba zaten evden ayrı aylardır. Hangi arada görüyor ki oğlunu bu kadar bağlanmış cocuk. ?

Neyse bağlı olsa bile ayrildiginizda anne baba ayrılmıyor, karı koca ayrılıyor.

Çocuğumun babasız büyümesini istemiyorım ona çok düşkün . Dibimde baba diye ağlarken ben herşeyi çekerim diyorum
Ben pislik yapmak ıcın Bosanmak istemiyorum de acık acık bizi kandırmana gerek yok seni anladık biz emın ol.
Masum bebeyi katıp durma konuya.

Bosanmıs kadın olmak suc mu Bosanmıs kadın olacagım nedir ya.
Her allahın gunu kavga ettıgın sevilmediğin evlilikte perisan olmadıysan, olmazsın bıdaha perisan falan.
Bırak su sacma bahalere sıgınmayı.

Pıslıgıne bosanmıycam de canımı ye.
Perısanlık Bosanmıs kadınlık falan bunları gec.
Benim okudukça migrenim azıyor, insanlar bile isteye cehennem gibi bir yapının içinde yaşıyorlar, çıkmaya da niyetleri yok. Aklım almıyor.

Suçlusu niye o kadın olsun. Esiniz ve siz bitmiş bir evliliğin içindesiniz.

Adam aylar önce olmaz diye ayrılıp gitmiş.

Evet evliyken ne olursa olsun başka bir hayat kurmamaliydi burada hatalı ancak hafifletici nedenleri var.

Evliliğin bittiğini, istemediğini aylar önce söylemiş size.
Hicbir sebep aldatmayı hafifletmez.

konu sahıbı belkıde kocanız bekarım bosanmak uzereyım dıye kandırdı kadını bılemezsınız
sıze bu yolda hastalıkta saglıkta yanında olacagım dıye soz veren adam yapmıs yamugu
derler ya kahpe ıcerde olursa kapı kılıt tutmaz
hah ıste o sızın herıf

Dava aç donuna kadar al aldattığını ispat et tazminat davası aç adamada kadınada gururumla oynadılar diye.

konu sahıbı belkıde kocanız bekarım bosanmak uzereyım dıye kandırdı kadını bılemezsınız
sıze bu yolda hastalıkta saglıkta yanında olacagım dıye soz veren adam yapmıs yamugu
derler ya kahpe ıcerde olursa kapı kılıt tutmaz
hah ıste o sızın herıf
Bunların suclusu o kadın degıl kocan.
İdrak et bunu.
E burda böyle söyleyen erkeklere inanılmaması gerektiği bunun yalan olduğu her kadına söyleniyor? Bu kadın da bunu yiyorsa bilemiyorum artık.
Ayrıca nikahlı olan bir erkekle ilşki yaşamanın zina davasına girdiğini bilemiyor mu bu kadın?

bunun suçlusu o kadın değil sensin, adamı surundurmek için 1 yıldır ayrı yaşadığın halde boşanmıyorsun, boşanmış kadın olmak sanki utanılacak bir şey gibi.
çocuğu dupeduz kullanıyorsun, Allah sabır versin sahiplerine.

Benim okudukça migrenim azıyor, insanlar bile isteye cehennem gibi bir yapının içinde yaşıyorlar, çıkmaya da niyetleri yok. Aklım almıyor.
akıl tutulması bu
bazen olayın ıcınde guclu degılsek etrafımızda da bılınclı ınsanlar yoksa boyle akrebın ates cemberınde ıntıhar etmesı gıbı olur durum.

bırkac sene sonra anlayacak konu sahıbı bu konustuklarımızı

Back
X