• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi haklıyım kocam mı?

Çocuğumun babasız büyümesini istemiyorım ona çok düşkün . Dibimde baba diye ağlarken ben herşeyi çekerim diyorum
Ya Allah aşkına "babasız büyümek" hic de sizin sandiginiz kadar trajik bisey degil.

Boşanmamıs ama asla mutlu da olmamıs anne babalarin yetiskin cocuklarina sorun, kaçı babasını cok seviyor,kaçı çocukluğum babamla süper geçti diyor?

yada kaçi annem babam boşansaydi da keske cocukluk anilarim bu kadar kotu olmasaydi diyor?

toplumumuzda malesef " baba " sorunu var.o sorunlu babaların cocuklarin hayatina zannettiginiz kadar olumlu etkisi yok.

hicbir cocuk annesini üzen baba ile mutlu olmaz.

Cocuk icin anne başroldür, annesi mutsuz hicbir cocuk "ama babam yanimda cok mutluyum" demez.

"cocugum icin bosanmiyorum" cümlesi, evliliginde mutsuz ama bosanamayan kadinlarimizin kendilerini ve toplumu kandirma cümlesi.

Yapmayin bunu artik lütfen

.o cocuk buyudugunde size "iyiki bosanmadin annecim cok mutlu bir cocuk olarak yetistim bak babami da cok seviyorum" mu diyecek??

Ben hic boyle bisey duymadim??

E burda böyle söyleyen erkeklere inanılmaması gerektiği bunun yalan olduğu her kadına söyleniyor? Bu kadın da bunu yiyorsa bilemiyorum artık.
Ayrıca nikahlı olan bir erkekle ilşki yaşamanın zina davasına girdiğini bilemiyor mu bu kadın?
Etrafta görmesem ben de inanmazdım, ama çok var öyle saftirik kadınlardan.

E burda böyle söyleyen erkeklere inanılmaması gerektiği bunun yalan olduğu her kadına söyleniyor? Bu kadın da bunu yiyorsa bilemiyorum artık.
Ayrıca nikahlı olan bir erkekle ilşki yaşamanın zina davasına girdiğini bilemiyor mu bu kadın?
Bilmem kadına sormak lazım, evlı erkekle ılıskım olmadı hıc.
Kocamı da aldatmasına meydan vermeden sepeti koluna takıp dehledım.

Duygusal ve mantıksal olarak içinden çıkamadığım için dayanamayıp buraya yazmak istedim . Durumumu Objektif olarak yorumlamanızı baştan rica edeceğim.
8 yıldır gel gitlerle devam eden bir evliliğim var. Kavgasız geçen bir günümüz yok. Yıllar geçtiktçe ve oğlumuz doğunca ikimizinde tahammül gücü azaldı. Oğlum bir yaşındayken şiddetli bir kavga sonucu boşanalım dedik hırsla. Evden ayrıldı. Dava açtık Üç ay ayrı yaşadık ama o evlat hasretine dayanamadı. Bende ayrılmak istediğime pişman oldum. Davayı çektik Ama döndüğünün ertesi günü yine şiddetli geçimsizliğimz başladı . Kasım ayında artık beni istemediğini söyleyerek yeniden evi terk etti. Ama ben çocuğumuz için iki yabancı gibi bile olsak evde kalması için yalvardım . Dönmedi kendi hayatını kuracağını söyleyip gitti. Geri döner diye davaya yanaşmıyorum. İnatla boşanmak istiyor sevmiyorum artık diyor. Ama çocuğumz varken bu kadar kolay mı? Dava açalım diyor ama ben yanaşmıyorum. Şimdi Sevgili bulmuş kendine artık onunla yaşayacakmış. Kıyameti kopardım evliyiz biz sonuçta hala diye. Ama ben seni aldatmamak küçük düşürmemek adına boşanmak istedim sen kabul etmedin.Bende hayatıma bakmak zorundayım boşanmak istedim kaç kere gelmedin daha ne yapabilirim?. Ben seni sevmiyorm bin kere dedim. Ben seninle yaşamıyorum bir yıla yaklaştı. Bu aldatmak değil diyor. Bense ikisindende intikam almak istiorum. Sizce haksız mıyım ? Bu aldatma değil mi?
Yani haksız olan sizsiniz bence.. İstemiyorsa boynundan bağlayacak haliniz yok bırakın herkes hayatına baksın üç çocukla boşanan var olmuyorsa olmuyor

Bu kadar gurursuz nasil yasayabiliyorsunuz yahu?
Ve cocugunuz buyudugu zaman ona verdiginiz zarari anlayacaksiniz ama is isten gecmis olacak zamani geri alamayacaksiniz
Su anda inatla bosanmayarak evlafiniza en buyuk zarari veriyorsunuz,gercekten bunu dusunemiyor musunuz? Hic mi cocuk gelisimiyle ilgili kitap okumiyorsunuz? Hic mi bir psikologa , cocuk gelisimciye danisiyim demiyorsunuz? Aklim almiyor gercekten

“Eşlerden biri aldatırsa, diğer eşin aldatma (zina) olgusunu öğrenmesinden itibaren 6 ay içinde boşanma davası açma hakkı vardır (MK m.161/2). “
Al intikamı böyle alırsın. Kadına da zina davası aç.

bu yuzden dava acmalı konu sahıbı hakkını aramalı
adam gercekten bosanmak ısteseydı bosanma davasını acardı mahkemede bu kadın benı bosamıyor ben bosanmak ıstıyorum kendıme hayat kurmak ıstıyorum yenıden cocuk sahıbı olmak ıstıyorum aylardır zaten eve gelmıyorum karı koca hayatımız yok dese zaten hakim bosardı nıtekım aylarca ayrı yasamıs olmak bıle yetıyor

adam bastan sona yamuk yanı

Bu kadar gurursuz nasil yasayabiliyorsunuz yahu?
Ve cocugunuz buyudugu zaman ona verdiginiz zarari anlayacaksiniz ama is isten gecmis olacak zamani geri alamayacaksiniz
Su anda inatla bosanmayarak evlafiniza en buyuk zarari veriyorsunuz,gercekten bunu dusunemiyor musunuz? Hic mi cocuk gelisimiyle ilgili kitap okumiyorsunuz? Hic mi bir psikologa , cocuk gelisimciye danisiyim demiyorsunuz? Aklim almiyor gercekten

dimi yaa?
Allah korusun cidden, eşim başkasını seviyorum dicek, bana geri dönsun diye boşanmıcam, bir de gereksiz intikam planları yapıcam.
onur gurur bunlar ayak altında.

dimi yaa?
Allah korusun cidden, eşim başkasını seviyorum dicek, bana geri dönsun diye boşanmıcam, bir de gereksiz intikam planları yapıcam.
onur gurur bunlar ayak altında.

Bir de saka gibi bosanmama sebebim cocugum diyor , yani o cocuga nasil zarar verdigini benim 11 yaşındaki oglum bile anlar ama anne olan bir kadin anlayamiyor

bu yuzden dava acmalı konu sahıbı hakkını aramalı
adam gercekten bosanmak ısteseydı bosanma davasını acardı mahkemede bu kadın benı bosamıyor ben bosanmak ıstıyorum kendıme hayat kurmak ıstıyorum yenıden cocuk sahıbı olmak ıstıyorum aylardır zaten eve gelmıyorum karı koca hayatımız yok dese zaten hakim bosardı nıtekım aylarca ayrı yasamıs olmak bıle yetıyor

adam bastan sona yamuk yanı

adam çekişmeli değil anlaşmalı boşanmak istiyor anladığım kadarıyla, adam ısrarla boşanmak istiyor diye kendisi yazmış.
ne hakkı allahaşkına, buraya bile ben mi haklıyım kocam mı yazmış, o kadar tabak gibi ortada ki durum, bunu bile göremiyor.

Bir de saka gibi bosanmama sebebim cocugum diyor , yani o cocuga nasil zarar verdigini benim 11 yaşındaki oglum bile anlar ama anne olan bir kadin anlayamiyor

işte inat da inat, erkek zihniyeti gibi aslında, şu ya benimsin ya toprağın muhabbetinin hafif versiyonu işte.
hayatım boyunca anlamsız nefret ettim böyle dusunen insanlardan, şu guçsuzluk hiç normal değil ve hele çocuğuna değerler öğretecek bir anneye hiç yakışmıyor.

“Eşlerden biri aldatırsa, diğer eşin aldatma (zina) olgusunu öğrenmesinden itibaren 6 ay içinde boşanma davası açma hakkı vardır (MK m.161/2). “
Al intikamı böyle alırsın. Kadına da zina davası aç.
Ayol kadin bosanmak istemiyorum diyor siz bosanma davasi ac diyorsunuz ;)
Bir de yeni yasaya gore kadina zina davasi acamiyorsunuz. Sadakat yukumlulugu kocaya ait oldugundan

Back
X