• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi haklıyım kocam mı?

Ayrılmak istemiyorum. Boşanmış bir kadın olacağım onun yüzünden o yeni bir hayat kurabilecek keyfine bakacak. Ben çocuğumla perişan olacağım ve bunun suçlusı o kadın . Bunları hazmedemiyorum yılların emeği var
Ne oluyormus bosanmis kadin olunca ???
Valla gidin bir tedavi ettirin kendinizi , hic normal bir insan degilsiniz siz

Ayrılmak istemiyorum. Boşanmış bir kadın olacağım onun yüzünden o yeni bir hayat kurabilecek keyfine bakacak. Ben çocuğumla perişan olacağım ve bunun suçlusı o kadın . Bunları hazmedemiyorum yılların emeği var

Kadının suçu tam olarak nedir? Kavga çıkarmak için yazıyor gibisiniz, inanasım gelmiyor.

Birbirinizle anlaşamıyorsunuz ve adam sizi sevmiyor. Sorun ikinizsiniz, ikinizin ilişkisi, birbirinize uygun olmamanız.
O kadın yüzünden bitmemiş, sevgilisi olmasaydı da ayrılacaktı kocanız. Bunu kabullenip kendi yolunuzu çizin.

Çocuklar da evliliğin payandası değildir. Çocuksuz evlilikler yıkılmadığı gibi çocuk olan evlilikler de devam etmek zorunda değil.
Evlilik 2 kişilik bir ilişkidir. Kendi ilişkinizin sorumluluğunu çocuklarınızın sırtına yüklemeye hakkınız yok.

aldatılmayı haketmez de e o zaman boşanmayı kabul edecek.
adam 1 yıldır ısrarla anlaşmalı boşanmak istiyorsa ben adamı kınamam valla.
adam bin defa demiş, seni yıpratmadan boşanalım diye. daha ne yapsın.
sevgilisi kadınla birlikte yaşıyorsa kadın da aralarında kağıt uzerinde imza haricinde bir şey kalmadığından eminse sureçten haberdarsa ben kadını da o kadar kınamam, ben asla yapmazdım ama kınamam da.
bu sureçteki en suçlu kişi konu sahibi,
daha az suçlu olanıysa kadını kırmamak uzmemek için çekişmeli değil anlaşmalı boşanmaya çalışan surecin uzamasına neden olan eşi.
Zaten boşamamal için direnmesi biraz tacize de giriyor.
Ben boşanmak istesem kocam hayır boşanmayalım dese bu bana yapılan bir tacizdir

Zaten boşamamal için direnmesi biraz tacize de giriyor.
Ben boşanmak istesem kocam hayır boşanmayalım dese bu bana yapılan bir tacizdir
Aynen öyle, beni bu şekilde taciz eden bir insanla kağıt üzerinde evli olsam ne olur ki sevmiyorum bir kere, sırf inatla boşanmıyor diye niye hayatıma kimseyi almayayım ki? Bunu aldatma olarak görmüyorum ben. Bu zihniyetteki insanlara böyle şeyler müstahak

böyle diyince de hayrola sen ne ayaksın diyorlar darkmore, zina yapan kadını mı savunuyosun, senin de mi öyle bir durumun var diyolar haberin olsun.
çunku gururlu olmak için mutlaka senin de bir ayak olman lazım sanki.
Kadın kadının dusmanı diye ekliyorlar onu unutmuşsun.

Duygusal ve mantıksal olarak içinden çıkamadığım için dayanamayıp buraya yazmak istedim . Durumumu Objektif olarak yorumlamanızı baştan rica edeceğim.
8 yıldır gel gitlerle devam eden bir evliliğim var. Kavgasız geçen bir günümüz yok. Yıllar geçtiktçe ve oğlumuz doğunca ikimizinde tahammül gücü azaldı. Oğlum bir yaşındayken şiddetli bir kavga sonucu boşanalım dedik hırsla. Evden ayrıldı. Dava açtık Üç ay ayrı yaşadık ama o evlat hasretine dayanamadı. Bende ayrılmak istediğime pişman oldum. Davayı çektik Ama döndüğünün ertesi günü yine şiddetli geçimsizliğimz başladı . Kasım ayında artık beni istemediğini söyleyerek yeniden evi terk etti. Ama ben çocuğumuz için iki yabancı gibi bile olsak evde kalması için yalvardım . Dönmedi kendi hayatını kuracağını söyleyip gitti. Geri döner diye davaya yanaşmıyorum. İnatla boşanmak istiyor sevmiyorum artık diyor. Ama çocuğumz varken bu kadar kolay mı? Dava açalım diyor ama ben yanaşmıyorum. Şimdi Sevgili bulmuş kendine artık onunla yaşayacakmış. Kıyameti kopardım evliyiz biz sonuçta hala diye. Ama ben seni aldatmamak küçük düşürmemek adına boşanmak istedim sen kabul etmedin.Bende hayatıma bakmak zorundayım boşanmak istedim kaç kere gelmedin daha ne yapabilirim?. Ben seni sevmiyorm bin kere dedim. Ben seninle yaşamıyorum bir yıla yaklaştı. Bu aldatmak değil diyor. Bense ikisindende intikam almak istiorum. Sizce haksız mıyım ? Bu aldatma değil mi?
Sevgili bile bulmuş diyorsun. Geri gelse pişmanım dese kabul edecen yani. Tabii ki çocuk için..

çabalamamak yılları çöpe atmak bu kadar kolay olmamalı. Yıkıcı değil Yapıcı olmasını beklerdim. Ben yıllarca emek verdim onun bu yaptığı hangi kitaba sığar?
Senı sevmiyorum demıs adam.
Bazen hicbir kitaba sıgmaz ama biter. Biter yanı.
Bır sabah uyanırız ve sevilmiyoruzdur artık.
Zorlamanın alemi ne, neyi degıstıreceksınız ne umuyorsunuz?

Pişman olcağı günü iple çekiyorım
Kabul etmeyeceksen sürünsün istiyorsan uğraşmaya değmez, bırak imzala kabul et ne yapıyorsa yapsın sende başka birini bul seni seven sana değer veren, çocuğunu senin kadar düşünen sahiplenen.

Gerçekten bazı insanlar hayatı yaşamıyor çöpe atıyor.
Adam sizi sevmiyor açıkça söylemiş, çocukla zorla elde tutmaya çalışıyorsunuz. Hoş mu?
Zorla güzellik olmaz derler sizin durumlar için denmiş.
Hepsini geçtim onur gurur haysiyet kelimelerini biliyor musunuz? Adam aleni başkasıyla öpüşüyor sevişiyor, sevdiğini söylüyor sizin hayattan beklentiniz başkasının koynundan size dönmesi. Nasıl bir çirkinlik. Nasıl bir akış tutulması.
Ama net söylüyorum asla pişman olmaz. Kimse gurursuz yapışkan bir insan için pişman olmaz.

sen ciddisin değil mi, e bacım oturup kendini yeseydin herkes senin yanlış olduğunu söyluyor, hepimiz bak.
neden pişman olsun adam 1 yıldır zaten ayrı, sana da gunah gencecik kadınsın belli hayatın olsun ya.
bu adam için yandıklarını hata say, herşeyi sıfırla, yeniden başla hayata.
valla sen gururlu guçlu olursan geri dönme ihtimali var ama bu şartlarda, sen altın olsan ben dönup yuzune bakmazdım.

Bu olayda en masum bence o kadın.Gidin kocanızı ailesine rezil edin rahatlayacaksanız.Zaten devamlı tartışmalı bir evliliğiniz varmış hesabı o kadına kesmeniz çok saçma

Duygusal ve mantıksal olarak içinden çıkamadığım için dayanamayıp buraya yazmak istedim . Durumumu Objektif olarak yorumlamanızı baştan rica edeceğim.
8 yıldır gel gitlerle devam eden bir evliliğim var. Kavgasız geçen bir günümüz yok. Yıllar geçtiktçe ve oğlumuz doğunca ikimizinde tahammül gücü azaldı. Oğlum bir yaşındayken şiddetli bir kavga sonucu boşanalım dedik hırsla. Evden ayrıldı. Dava açtık Üç ay ayrı yaşadık ama o evlat hasretine dayanamadı. Bende ayrılmak istediğime pişman oldum. Davayı çektik Ama döndüğünün ertesi günü yine şiddetli geçimsizliğimz başladı . Kasım ayında artık beni istemediğini söyleyerek yeniden evi terk etti. Ama ben çocuğumuz için iki yabancı gibi bile olsak evde kalması için yalvardım . Dönmedi kendi hayatını kuracağını söyleyip gitti. Geri döner diye davaya yanaşmıyorum. İnatla boşanmak istiyor sevmiyorum artık diyor. Ama çocuğumz varken bu kadar kolay mı? Dava açalım diyor ama ben yanaşmıyorum. Şimdi Sevgili bulmuş kendine artık onunla yaşayacakmış. Kıyameti kopardım evliyiz biz sonuçta hala diye. Ama ben seni aldatmamak küçük düşürmemek adına boşanmak istedim sen kabul etmedin.Bende hayatıma bakmak zorundayım boşanmak istedim kaç kere gelmedin daha ne yapabilirim?. Ben seni sevmiyorm bin kere dedim. Ben seninle yaşamıyorum bir yıla yaklaştı. Bu aldatmak değil diyor. Bense ikisindende intikam almak istiorum. Sizce haksız mıyım ? Bu aldatma değil mi?

Kaçan kovalanır işine dönmüş bu evi siz terk etseydiniz eşiniz sizi kovalardı. Pskoloji de bunun bir tanımı vardı şuan aklıma gelmedi. Huzursuz bir evde çocuğun büyümesindense anne baba ayrı olarak büyümesi daha sağlıklı. Yaptığı evet aldatmak ama onun karakterine göre bu normal sanırım. Bir an önce boşanıp kendi hayatınıza bakmanızı tavsiye ederim

Back
X