• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi haklıyım kocam mı?

Ayrılmak istemiyorum. Boşanmış bir kadın olacağım onun yüzünden o yeni bir hayat kurabilecek keyfine bakacak. Ben çocuğumla perişan olacağım ve bunun suçlusı o kadın . Bunları hazmedemiyorum yılların emeği var

iyi de adam başkasını seviyor.
boşanma o zaman ömrünün sonuna kadar evli kal. sanki adam keyfine bakamayacak.. şimdi bile bakıyor.
eşinde tuhaf sanki tek boşanma yolu anlaşmak..

İki yabancı gibi yaşamayı neden kabul etsin ki
Hayatı sevgisiz yalnız mı geçsin
Çocuğumuz varken kolay mı derken adam her günü kavgalı mutsuz geçirmek zorunda mı
Bu konularda haksızsınız diğer konuda bir şey diyemiyorum

Ayrılmak istemiyorum. Boşanmış bir kadın olacağım onun yüzünden o yeni bir hayat kurabilecek keyfine bakacak. Ben çocuğumla perişan olacağım ve bunun suçlusı o kadın . Bunları hazmedemiyorum yılların emeği var

Boşanmayın, iyice yapışın adama. Öyle hiç perişan olmazsınız.
Aman ha boşanmış kadın olmayın da.

Muhtemelen sizi sevmediğini ve ayrılmak istediğini söyleyip duran eşinizi nikahınızda tutma çabanız süresince, adam evi terk edecek gidecek (Zaten terk etmiş bir yıldır), tabi boşanmayacaksınız, sizin bu inatçı tutumunuz yüzünden iş iyice sarpa saracak ve çocuğunuz da bunun ekstra arada kalmışlığını-ceremesini çekecek, nafaka gibi hukuki bir para takibi de olmayacağı için para mara da vermez size, belki çocuğunuzun hakkına filan girilir ama yeter ki nikahınızı vermeyin. En önemlisi bu. Ve elbette tüm bu olanlar o kadın yüzünden tamamen evet.

Adam hatalı da kendini rezil eden sizsiniz. Ne alaka çocukla falan. Çocuğu düşünseniz intikam falan derdinde olmazsınız zaten. Adam istemiyorum demiş sevmiyorum demiş daha ne desin. Daha fazla küçültmeyin kendinizi bence. Boşayın yolunuza bakın.

Hiç böyle yorumlar beklemiyordum. Çok şaşırdım açıkçası. Resmen nikahlıyken başka biriyle yaşamasını savunmuşsunuz. Ama burda o kadın konu açsa evli bir adamlayım diye linç ederdiniz onu. Ben karşı çıkınca suçlu muyum şimdi?

Hiç böyle yorumlar beklemiyordum. Çok şaşırdım açıkçası. Resmen nikahlıyken başka biriyle yaşamasını savunmuşsunuz. Ama burda o kadın konu açsa evli bir adamlayım diye linç ederdiniz onu. Ben karşı çıkınca suçlu muyum şimdi?
Bak burada bir miktar haklısın.

neye karşı çıkıyosun sen adam senden boşanmak için canını dişine takmış anlaşmalı boşan diye, nikahınla sevmesini sağlayamazsın. herkes sana haksızsın diyor.
valla kadın konu açsa böyle bir içyuzu olduğunu bilsem olayın adamı ikna et çekişmeli de olsa dava açsın derdim.
neye şaşırıyosun resmen nikahlı olmasına tek sebep sensin, adam seni istemiyor ya bunu anlaması zor mu?
herkes adam haklı diyor.
kendi hayatını kur, boşver bir adam için hayatını karartma, bak o zaman saygı duyulur sana, guçlu gorunursun, bu çaresizlik bu muhtaçlık çok itici.

Adam gitmiş elden, siz bunu bi anlayın önce, boşanmak istediğini aylarca söylemiş size. Hayatında biri vardı-yoktu artık bu kısmının bir önemi kalmıyor nitekim adam zaten sizin hayatınızdan gideli çok olmuş.

Çocuğunuzu ve kendinizi düşünün, açın boşanma davasını (Hoş, adamın boşanası var madem niye o dava açmamış onu da anlamadım ya), haklarınızı alın, çocuğunuzun da bi düzeni olsun. Zaten bir arada değilsiniz, bari temelli ayırın yolları, çocuğunuz da "Annem babam boşandı" kabullenişini bir an evvel yaşasın, sizle de görüşsün babasıyla da görüşsün sağlıklı bir şekilde. Böyle sürünceme halinde en büyük yarayı, aranızdaki bu dinamiğin çarpıklığını, sizin bu inatlaşmanızı manalandıramayan çocuğunuz alacak.
Alın hakkınızı, yolunuza bakın. İnsanlar bunu anlatmaya çalışıyor size.

Emek emek deyip bundan sonraki ömrünüzü de yemenizin bir manası yok.

Adam boşanmak istemiş, siz boşanmamak için direnmişsiniz. Ohh iyi yapmış valla ben de aynısını yapardım misss gibi hayatını yaşıyor aferin ona

Resmi nikah diyorsunuz da bir senedir aynı evde değilsiniz, adam boşanma talebini de dile getirmiş, evlilik mi kalmış??
Adam boşanalım dediğinde boşansanız resmiyet fln kalmayacaktı neticede sizin zorlamanızla kalmış.
Ki evlerin ayrı olması halinde yasal bir süreden sonra boşanılıyor da demek ki resmiyet kadar aynı evde oturmak da mühim.

Duygusal ve mantıksal olarak içinden çıkamadığım için dayanamayıp buraya yazmak istedim . Durumumu Objektif olarak yorumlamanızı baştan rica edeceğim.
8 yıldır gel gitlerle devam eden bir evliliğim var. Kavgasız geçen bir günümüz yok. Yıllar geçtiktçe ve oğlumuz doğunca ikimizinde tahammül gücü azaldı. Oğlum bir yaşındayken şiddetli bir kavga sonucu boşanalım dedik hırsla. Evden ayrıldı. Dava açtık Üç ay ayrı yaşadık ama o evlat hasretine dayanamadı. Bende ayrılmak istediğime pişman oldum. Davayı çektik Ama döndüğünün ertesi günü yine şiddetli geçimsizliğimz başladı . Kasım ayında artık beni istemediğini söyleyerek yeniden evi terk etti. Ama ben çocuğumuz için iki yabancı gibi bile olsak evde kalması için yalvardım . Dönmedi kendi hayatını kuracağını söyleyip gitti. Geri döner diye davaya yanaşmıyorum. İnatla boşanmak istiyor sevmiyorum artık diyor. Ama çocuğumz varken bu kadar kolay mı? Dava açalım diyor ama ben yanaşmıyorum. Şimdi Sevgili bulmuş kendine artık onunla yaşayacakmış. Kıyameti kopardım evliyiz biz sonuçta hala diye. Ama ben seni aldatmamak küçük düşürmemek adına boşanmak istedim sen kabul etmedin.Bende hayatıma bakmak zorundayım boşanmak istedim kaç kere gelmedin daha ne yapabilirim?. Ben seni sevmiyorm bin kere dedim. Ben seninle yaşamıyorum bir yıla yaklaştı. Bu aldatmak değil diyor. Bense ikisindende intikam almak istiorum. Sizce haksız mıyım ? Bu aldatma değil mi?

Bu konuşmalar mesajlaşma ile olduysa direkt kanıt. Sizi aldatmış ve terk etmiş kusur kendisinde. Tazminat alarak boşanın. Konuşmalar mesajlaşmayla olmadıysa ilişkisi olduğunu kanıtlayacak her türlü bilgi belge resim toplayın. Boşanmada tazminat nafaka isteyin.
Ayrıca ikisinden de intikam almak istemekle kastınız nedir anlamadım? Hukuken boşanıp haklarınızı talep edin intikammış ısrarmış bence hiç gerek yok haklıyken haksız duruma düşmeyin.

Adamin yaptigina karsi cikiyorsak gayet de guzel ve de cekismeli sekilde bosanmanizi istiyoruz iste. Siz bosanmak istemeyerek iki esli adamla oturmak istiyorsunuz. Kendinize sayginiz varsa bosanin,alin nafakanizi tazminatinizi oturun mis gibi cocugunuzla daha ne diyelim?

Konu sahibini savunduğumdan demiyorum onun olay daha kötü de;
Gecen aylarda bir konu vardı kız doğu da öğretmendi 4 çocuklu biriyle görüşüyordu hatta adam boşanamıyorum karım deli çocuklra zarar vericek vs diyormuş. Adama burdan kimse inanmamıştı hatta kızın öğretmenliğine bile laf edilmişti.
Burdaki çoğu kadın hemen kadını korumuştunuz? Sanki kadını tanıyor gibi savunup öğretmeni suçlamıştınız? O konu da da mı herkesi dinleyip kararr vermiştiniz?

iyi de bacım adam defalarca boşanmak istemiş, evli adamların genelde kızları kandırmak için kullandığı eşim boşanmıyor bahanesi sizde gerçeğe dönüşmüş , napsın adam, kendini benzin döküp yaksın mı?

Biz sizin karşı çıkmanıza suçlusunuz demedik. Yani arkadaşlar demedi. Siz yüzünüze karşı seni sevmiyorum diyip 1 senedir sizden ayrı yaşayan adama karşı gururunuzu ayaklar altına alıyorsunuz . Arkadaşlar buna tepki gösterdi. Yani bu şekilde siz yıpranırsınız ve zaman kaybi

1 senedir ayrısınız ve adam ısrarla boşanmak istiyor.
diğer kadının suçu kendisini bağlar. kadın evli adamla birlikte diye size düşen suç ortadan kalkmıyor.
ve evet gelip konu açsa boşanmadan evli bir adamla yaşadığı için aşağılayacak şekilde yazarım.
sizin anlamadığınız mevzu o kadın değil. o kadın bu kadın şu kadın farketmez eşiniz sizi sevmiyor ve istemiyor.

He doğru onu savunduk siz iyi değilsiniz dr a gidin bi ;)

çabalamamak yılları çöpe atmak bu kadar kolay olmamalı. Yıkıcı değil Yapıcı olmasını beklerdim. Ben yıllarca emek verdim onun bu yaptığı hangi kitaba sığar?
adam senı sevmıyorum hayatımda bırı var dıyormus ? ortada evlılık kalmamıs kı ?

Back
X