Her olay kendi özelinde değerlendirilir, aldatma, evlilik vb içerikli konularda bir topikte yazdığınızla diğer topikte yazdığınızın farklı olması tezatlık değildir, konudaki detaylara göre yorumlamadır.
Örnek verdiğiniz konuyu okudum mu hatırlamıyorum ama sizin anlattığınız üzerinden yazarsam eğer, konuyu açan eşini aldatan adamla birlikte olan kadın, evli ve 4 çocuklu olduğunu biliyor, bile bile adamla birlikte oluyor, belki karısı aldatıldığından bile habersiz, kocasının onun hakkında deli diye bahsettiğinden de haberi yoktur, o konudaki mağdur adamla evli olan kadın, adam belki boşanmayacak bile, diğer kadınla birlikte olmak için yalan söylüyor olabilir, ki parantez açayım burada kimse aldatmayı doğru bulmuyor, doğru bulsalardı örnek verdiğiniz konuda konuyu açana tepki göstermezlerdi.
Büyük ihtimalle o konuda kızılan nokta, evli çocuklu bir adamın yalanlarına inanarak hala nasıl devam ediyorsunuz ayrılın, okumuş etmiş insansınız nasıl böyle yalanlara kanarsınız, eşine yazıktır vb tarzda şeyler yazılmıştır muhtemelen.
Bu konuda ise konuyu açan aldatılan eş, ayrı da yaşasalar adamın yaptığı şey aldatma, bunda herkes hemfikirdir sanırım.
İçerikse çok başka, adam boşanmak istiyor bunu da defalarca dile getiriyor, konu sahibesinin yazdığı detay "İnatla boşanmak istiyor ben yanaşmıyorum" bildiğim kadarıyla yanlışsa hukukçu arkadaşlar düzeltsin lütfen, hukuken taraflardan biri boşanmaya yanaşmayınca dava açsanız bile düşer, adam ikna edip boşanmaya çabalıyor, eşini ayrı karşı tarafı ayrı yalanlarla idare etmiyor, ayrıca birlikte olduğu kadın adamın evli olduğunu biliyor mu bilmiyoruz çünkü adam 1 yıla yakın zamandır başka bir evde yaşıyor, kendi düzenini kurmuş, bekar hayatı yaşayan bir adamdan söz ediliyor burada, yine altını çiziyorum, boşanmadan başka biriyle olmanın hiçbir haklı tarafı yok, hukuken bu bir aldatma lakin dediğim gibi 2 konu arasında çok fark var, birinde boşanmak isteyen ve aldatan bir adamdan boşanmayan bir eş, diğerinde karısı hakkında türlü yalanlar söyleyen bir adamla, evli olduğunu bile bile birlikte olan bir kadın.
Ayrıca erkekleri akılsız canlılar gibi anlatan yorumlar var, diğer kadın elinde tutuyor vb yorumlar, yapmayın lütfen, erkekleri aciz akılsız varlıklar gibi görmeyin, 15'inde bıyığı yeni terlemiş çocuklardan bahsetmiyorsunuz, evlenmiş çocuk sahibi olmuş koca insanlardan bahsediyorsunuz.
Bile isteye evli adamla birlikte olan kadın suçludur ama erkek kandırılacak saf masum akılsız bir canlı değildir, isteyerek aldatır, hesap sorulacaksa kocadan hesap sorulur zira evlendiği kişiye evlilik yemini edip nikah akdine imzayı atan onlar, aldatan adamın hayatına girip çıkan kadınlar değişir, bugün x, yarın y, öbürgün xy, hangi birinin yakasına yapışıp hesap soracaksınız?
Kocan peşimde dolanıyor sen önce kocana ayar ver derlerse ne diyeceksiniz?
Böyle adamlar için kendinizi heba etmek yerine boşanıp hayatınıza bakmanız çok daha iyi, bu adamlar için ömrünüze yazık etmeyin.