• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi haksızım siz olsanız ne yapardınız

Benim eski erkek arkadaşım da surekli beni soru yağmuruna tutardi. Kacta gittin neyle gittin kiminle gittin kacta geldin 5 dk once mi geldin neden haber vermedin surekli surekli ve hayattan hic zevk alamaz duruma gelmistim. Oyle ki kiz aarkadaşlarımla çıktığımda 1 saat sonra yanımıza gelip kontrol ediyordu. Amaci da beni korumakmis. En sonunda dayanamadım ayrıldım hatalarını anlamış cok pisman olmus affetmedim cunku kendisinden soğuttu. Simdi yeni sevgilisine hic böyle şeyler yapmıyormuş. Bunun bir takıntı olduğunu anlayıp psikolojik destek almış beni cok şaşırttı.

Merdivenden düşmeyi geçtim eline iğne batsa, gel beni hastaneye götür kötüyüm diyen annemi asla yalnız bırakmazdım. Sizde çok taviz vermişsiniz. Böyle her isteğini şıp diye yaparsanız tabiki değiştiremezsin eşinizi.

Çok anlayışsız. Kendi annesi olsa ne derdi acaba ? Anneniz kırılmakta haklı.

Aynı binada değiller ama şuan bulantıdan dolayı anneme yerleştiler, buda şansya yengem kendini iyi hissetmiş bana çıkıp gelmiş yeğenimle birden telefon gelince koşturdum bende yengem çok trafiğe çıkamıyo o nedenle gidemezdi, komşu falan bakmış annecim öyle düşünceli kimseyi bulamamış eşimde işteydi o saatte akşam dediğimde 6 gibi falan , zaten gelipte çocuğa hayatta bakıyım sen git demez

Ben yengen annende sanmıştım o zaman senin gitmen normal

Eşin evde olup da ben çocuğa bakarım sen git demeyecekse bunu değerlendir hani yoktu çocuğu merak etti
Mız mız etti ayrı olsa da ben bakayım sen git demez ayrı

Ailesi ile olan mesafenizi ayarlayın bence o nasılsa siz de öyle olun

O telefona istinaden hemen eve dönmekle hata yapmışsınız bana kalırsa. Eşinizin "Ben onun sahibiyim ve ben ne dersem onu yapacak" şeklindeki kanaatini güçlendirir ancak bu.

Bir telefonla annenizi bırakıp gittiniz siz de yani.

Yazık o anneye...
Annem zorla gönderdi o lafı duyduktan sonra yanında tutmaz ki ben gitmeyecem anne dedim git artık bidaha da ondan bişey istemem dedi dün annem aramış işte yazdımya geldi benimle konuşmadan uyudu sabah işe gitti sanki ben hatalıyım

Annen hastanedeyken eşinin lafıyla koşa koşa eve geri gidiyorsan bu işin düzelme ihtimali yok.
Kendiliginden mi düzelecek...niye döndün ki eve. İşimiz bitsin öyle geçeceğim eve diyemiyor musun? Desen ne olur mesela? Surat mi Asar? Annemi hastanede birakmazdim ne olursa olsun. Sen iyi alistirmissin.
Bıkıyorum onun bu tavırlarından surat asar söylenir durur o çağırdıktan sonra zaten saygı göstermemiş bizi düşünmemiş annemin yanında durmadım geldim işte dediğin gibi alıştırdım heralde ama sürekli böyle konuşuyorum değişmişyo

Eşimin genel tutumu ise sürekli gittiğin yeri haber ver bakkala bile gitsen haberim olacak

ayni benim kocam.. oda böle herşeyden haberi olsun istiyor. vermesem ne olur... vermesem direk kaynanamgil haber veriyor . buna gicik olsamda oluyor işde:(

O telefona istinaden hemen eve dönmekle hata yapmışsınız bana kalırsa. Eşinizin "Ben onun sahibiyim ve ben ne dersem onu yapacak" şeklindeki kanaatini güçlendirir ancak bu.
Aynen öyle düşünüyo haber vermesem burnumdan getiriryo sen geziyosunda neden haber vermiyosun diye oğlum var yanımda her adımımı haber mı verecem bıktım artık dedim merak edemezmiyim diyo ne alakaysa

Eşimin genel tutumu ise sürekli gittiğin yeri haber ver bakkala bile gitsen haberim olacak

ayni benim kocam.. oda böle herşeyden haberi olsun istiyor. vermesem ne olur... vermesem direk kaynanamgil haber veriyor . buna gicik olsamda oluyor işde:( ama hiç düzelmez:(

ayni benim kocam.. oda böle herşeyden haberi olsun istiyor. vermesem ne olur... vermesem direk kaynanamgil haber veriyor . buna gicik olsamda oluyor işde:KK43:
Aynen daraltıyolar konuştum değişmiyo haber vermedim daha beter oldu kayınvalidenle mi yaşıyosun yada yakın mı

Benim eski erkek arkadaşım da surekli beni soru yağmuruna tutardi. Kacta gittin neyle gittin kiminle gittin kacta geldin 5 dk once mi geldin neden haber vermedin surekli surekli ve hayattan hic zevk alamaz duruma gelmistim. Oyle ki kiz aarkadaşlarımla çıktığımda 1 saat sonra yanımıza gelip kontrol ediyordu. Amaci da beni korumakmis. En sonunda dayanamadım ayrıldım hatalarını anlamış cok pisman olmus affetmedim cunku kendisinden soğuttu. Simdi yeni sevgilisine hic böyle şeyler yapmıyormuş. Bunun bir takıntı olduğunu anlayıp psikolojik destek almış beni cok şaşırttı.
Ah salak gibi nişanlıyken sevgiliyken farketmedim çok güzel kandırdı beni merak ediyorm benden uzaksın bişey falan olur ortam kötü dedi bide küçüktüm daha 20 yeni bitip 21 de nişanlandım aptal ben

Ohooo be güzelim sen nişanlıyken falan anlamadın mı bu adamın ne olduğunu
Geelmiiiyoruuum de kapa telefonu koskoca kadınsın esine hesap mı sorcan demicem ama bu kadanda olmaz:KK14:
Ah keşke anlasaydım beni güzel dille kandırdı şimdiki aklım olsa böyle mi olurdu annemde diyo o seni nasıl sindirmiş sen ondan üstünsün nasıl böyle davranır seni 40 yıllık ev hanımı gibi yapmış hemen çalışmaya başlıyosun ve hçbişey sormuyosun bu kadar dedi ama çalışamıyorumgece hiç uyumuyo oğlum of çok dardayım:(

Kızlar bide annem aradığında hani daha işin bitmedi mi gelmiyomusun dedim ben diyomuş annemde duydu abimin ismini söyledi onu niye çağırmadınız falan diye böyle olurmu ya hiç saygı yok

Kızlar bide annem aradığında hani daha işin bitmedi mi gelmiyomusun dedim ben diyomuş annemde duydu abimin ismini söyledi onu niye çağırmadınız falan diye böyle olurmu ya hiç saygı yok

Burda bize şikayetlendiğin gibi kendisine niye haddini bildirmedin?

Annene bile duyurana kadar, madem biliyosun kocanın huyunu, çıksaydın odadan, sustursaydın, otursaydın annenin yanında. Annen duymuş olsa bile yok anne durucam o konuşsun dursun demeden koşa koşa eve gitmişsin. Sonrada burda saydırıyosun.

E adamın emir eri olmuşsun sen, geçmiş olsun. Böyle gak dese susup, guk dese koşacaksan, niye düzelsin bu adam?

Aynen daraltıyolar konuştum değişmiyo haber vermedim daha beter oldu kayınvalidenle mi yaşıyosun yada yakın mı
alt üstteyim. bi yere gidecegime mecbur haber vermek zorunda kaliyorum vermesem kaynanamgil direk eşime haber veriyor ilk haberi benden duysun yoksa firçalar... mecburum:(

Burda bize şikayetlendiğin gibi kendisine niye haddini bildirmedin?

Annene bile duyurana kadar, madem biliyosun kocanın huyunu, çıksaydın odadan, sustursaydın, otursaydın annenin yanında. Annen duymuş olsa bile yok anne durucam o konuşsun dursun demeden koşa koşa eve gitmişsin. Sonrada burda saydırıyosun.

E adamın emir eri olmuşsun sen, geçmiş olsun. Böyle gak dese susup, guk dese koşacaksan, niye düzelsin bu adam?
Ona defalarca anlattım beni bunalttığını sürekli söylenmemesi gerektiğini ama her tartışmada o üste çıkıyo hep beni haksız olarak gösteriyo, haklısın anneme duyurmamam lazımdı ama beklemiyodum bunu yapacağını ben çıktım diye arıyo zannettim, telefondan duyacağınıda tahmin etmedim kalabalıktı çünkü, annem duydu beni zorla gönderdi ben baya gitmem anne niye seni bırakıyım dedim ama git çocuğun var dedi, bi huyum var konuşsun sussun diyemiyorum belkide burda hata yapıyorum direk o beni anlamadıysa o saygısızlık yaptı beni ve ailemi hiç önemsemedi bende ona ailesine bişey olduğunda dünyayı dar edecem deyip susup geliyorum mesela evde tartışma oluyo hepte ben hatalı oluyorum

alt üstteyim. bi yere gidecegime mecbur haber vermek zorunda kaliyorum vermesem kaynanamgil direk eşime haber veriyor ilk haberi benden duysun yoksa firçalar... mecburum:KK43:
Biz onların çocuğu gibiyiz adım atsan haber vereceksin, bide çocuğun olunca daha da sıkıyo yok çıkma çocuk üşür hasta olur yok bilmem ne şuan bana küs hem suçlu hem güçlü bugün yeterince açıklayıcı konuşacam tekrar bıktığımı anlatacam yoksa artık hayatı birbirimize zindan etmeyelim ayrılalım diyecem bıktım artık hayattan zevk alamıyorum

Böyle her gittiğin yeri haber ver,markete bile gitsen söyle,hesap ver vb.baskıları yapan ne çok erkek var yahu. Okudukça hayretler için de kalıyorum. Ben asla tahammül edemezdim,böyle hayat mı olur?
Keşke annenin yanında dursaydın,o dedi diye hemen eve gitmeseydin

Ona defalarca anlattım beni bunalttığını sürekli söylenmemesi gerektiğini ama her tartışmada o üste çıkıyo hep beni haksız olarak gösteriyo, haklısın anneme duyurmamam lazımdı ama beklemiyodum bunu yapacağını ben çıktım diye arıyo zannettim, telefondan duyacağınıda tahmin etmedim kalabalıktı çünkü, annem duydu beni zorla gönderdi ben baya gitmem anne niye seni bırakıyım dedim ama git çocuğun var dedi, bi huyum var konuşsun sussun diyemiyorum belkide burda hata yapıyorum direk o beni anlamadıysa o saygısızlık yaptı beni ve ailemi hiç önemsemedi bende ona ailesine bişey olduğunda dünyayı dar edecem deyip susup geliyorum mesela evde tartışma oluyo hepte ben hatalı oluyorum

İyi mesela sende ona bakkala gitsen bile haber ver, çabuk eve gel çocuk seni sayıklıyo fln diyor musun?

Aileler üzerinden devam ettirmeyin bence bu sorunu. Çok ayıp.

Back
X