• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi haksızım siz olsanız ne yapardınız

İyi mesela sende ona bakkala gitsen bile haber ver, çabuk eve gel çocuk seni sayıklıyo fln diyor musun?

Aileler üzerinden devam ettirmeyin bence bu sorunu. Çok ayıp.
Ama o öyle yapınca ister istemez içimden öyle geçiyo ben sormam ama kendide haber verir nereye gitse

Böyle her gittiğin yeri haber ver,markete bile gitsen söyle,hesap ver vb.baskıları yapan ne çok erkek var yahu. Okudukça hayretler için de kalıyorum. Ben asla tahammül edemezdim,böyle hayat mı olur?
Keşke annenin yanında dursaydın,o dedi diye hemen eve gitmeseydin
Hesap olarak sormuyomuş sadece merak ediyomuş onu savunuyo sinir bozucu bak bende en fazla 3 sene dayabanimdim

Hesap olarak sormuyomuş sadece merak ediyomuş onu savunuyo sinir bozucu bak bende en fazla 3 sene dayabanimdim
Allah aşkına bakkala markete gitmenin nesini merak ediyor,bunu savunması bile tuhaf.
3 sene değil baştan kabul etmemeliydin canım,şimdi nasıl değiştireceksin ki,senelerdir alışmış adam.Egosu tavan yapmış.

Allah aşkına bakkala markete gitmenin nesini merak ediyor,bunu savunması bile tuhaf.
3 sene değil baştan kabul etmemeliydin canım,şimdi nasıl değiştireceksin ki,senelerdir alışmış adam.Egosu tavan.
İlk başta nişanlıyken falan ben şehir dışındaydım aklım sende kalmasın derdi yada arasa ne yapıyosun dese işte şuraya gidiyorum neden haberim yok derdi bende aman benide nasıl düşünüyo işte merak ediyor derdim öylece alıştı gitti

İlk başta nişanlıyken falan ben şehir dışındaydım aklım sende kalmasın derdi yada arasa ne yapıyosun dese işte şuraya gidiyorum neden haberim yok derdi bende aman benide nasıl düşünüyo işte merak ediyor derdim öylece alıştı gitti
Çalışma hayatın var mı? O zaman nasıl olacak,kafese mi kapatacak? Kusura bakma sinirlendm

Çalışma hayatın var mı? O zaman nasıl olacak,kafese mi kapatacak? Kusura bakma sinirlendm
Olmazmı varda şuan evde bebek bakıyorum bakanlıkta memurum iyi bi çevrem var çalışırken sıkıntı yapmıyodu ama öğle araları haber veriyodum bu seferde yada akşam çıktığımda illa haber vereceksn falan

Biz onların çocuğu gibiyiz adım atsan haber vereceksin, bide çocuğun olunca daha da sıkıyo yok çıkma çocuk üşür hasta olur yok bilmem ne şuan bana küs hem suçlu hem güçlü bugün yeterince açıklayıcı konuşacam tekrar bıktığımı anlatacam yoksa artık hayatı birbirimize zindan etmeyelim ayrılalım diyecem bıktım artık hayattan zevk alamıyorum
bende çocuk yok çocuk olunca ne olucak bilmem..
çalışıyorum.. işten eve geldiğimde haber ver der hep bende aşkım geldim eve diye msj atiyorumbölece haber vermiş oluyor. 1,5 senedir evliyim... herşeyden haberi olucak. yoksa firçaliyo niye sölemedin niyehaber vermedin...
bi yere yalniz göndermiyor tatil olduğum günlerde.. illa görümcemle.. onu canta gibi taşimak zorundaymişim... ben gitmek istemesem de mecbur çagiriyorum... tansiyon hastasiyim düşüp bayılacagimi diye korkuyor.. ben dayankılıyım kolay kolay bayılmam. onada bu dile getirdim.

Olmazmı varda şuan evde bebek bakıyorum bakanlıkta memurum iyi bi çevrem var çalışırken sıkıntı yapmıyodu ama öğle araları haber veriyodum bu seferde yada akşam çıktığımda illa haber vereceksn falan
Allah Allah. Ozaman çok ilginç bir türle karşı karşıyayız:KK48:

bende çocuk yok çocuk olunca ne olucak bilmem..
çalışıyorum.. işten eve geldiğimde haber ver der hep bende aşkım geldim eve diye msj atiyorumbölece haber vermiş oluyor. 1,5 senedir evliyim... herşeyden haberi olucak. yoksa firçaliyo niye sölemedin niyehaber vermedin...
bi yere yalniz göndermiyor tatil olduğum günlerde.. illa görümcemle.. onu canta gibi taşimak zorundaymişim... ben gitmek istemesem de mecbur çagiriyorum... tansiyon hastasiyim düşüp bayılacagimi diye korkuyor.. ben dayankılıyım kolay kolay bayılmam. onada bu dile getirdim.
Aynı durumdayız benimkide güya beni düşünüyo da hiç sanmıyorum hastalık oldu artık bizde tek gitsem bişey demez o kadar yapmaz ama bu tür huyları canımdan bezdirdi

polis olmasına gerek yk evliliğin ilk yıllarında bazı erkekler böyledir şekerim benimkide onlardan biri mükemmelliyetçi,nereye gidersem haber etmemi ister hata kabul etmez

polis olmasına gerek yk evliliğin ilk yıllarında bazı erkekler böyledir şekerim benimkide onlardan biri mükemmelliyetçi,nereye gidersem haber etmemi ister hata kabul etmez
Hadi ya ben mesleğine bağlamıştım çünkü herşeyi görmüş diye düşünüyodum:) ne olacak halimiz ben artkk karar verdim haber vermeyecem kölemiyiz biz artık isyan bayrağını çektim

Esin bence vicdansiz birisi. Ben merdivenden dussem yanimda oncelikle kizimi isterim. Belki tuvalete goturmen gerekecek, belki test yapacaklar kadincagiz soyunacak. Annen sonuna kadar hakli yani iyikide arami esini. Bence esinin bi telefonuna geri donmen hata. Esin Allah korusun sana bi yanlis yapti mi yine annenin kapisini çalacak, onun omzunda aglacak, ailenden destek isteyeceksin

Hadi ya ben mesleğine bağlamıştım çünkü herşeyi görmüş diye düşünüyodum:) ne olacak halimiz ben artkk karar verdim haber vermeyecem kölemiyiz biz artık isyan bayrağını çektim

üzülme canım zamanla azalıyor benimki aşırı kıskanç türden ama inanki zamanla azalıyor

Aynı durumdayız benimkide güya beni düşünüyo da hiç sanmıyorum hastalık oldu artık bizde tek gitsem bişey demez o kadar yapmaz ama bu tür huyları canımdan bezdirdi
çok sevince hastalık düşüyor ne yazik ki:) benimki de çok kıskanç ama hastalık:KK43: ben ilk başlarda buna takmazdim son zamanlar iyice farketti artık...
boşansan da o adam gibsi yok. biriyle evlensen mutlu olucak misin?? düşün.. daha neler var ne nice insanlar var... kimi de kocam hiç kıskanmiyor diyo kimi de felan filan.
okuyorsun demi burdaki BDV yazilari..
mecbursun ben katlaniyorum. seviyorum çünkü eşimi.
gülü seven dikenine katlanir..

siz neden eşinizin bir lafıyla evde bebeğinize bakan biriside varken üstelik annenizi hastanede bırakıp eve koştura koştura dönüyorsunuz ki?
eşiniz alışmış size direktif vermeye
şahsen benimde her dediğimi sorgusuz sualsiz ikiletmeden yapan birisi olsa bende devamlı bişeyler buyururum.
sizin sıkıntınız iletişimsizlik eşiniz sizi düşüncesiz sanıyor sizin çatınızın altında tek beyin kendisinde sanıyor belli ki ona bu durumun böyle olmadığını uygun bir dille,kararlı bir şekilde belirtin/bildirin
annenizide öpün koklayın bence.

Esin bence vicdansiz birisi. Ben merdivenden dussem yanimda oncelikle kizimi isterim. Belki tuvalete goturmen gerekecek, belki test yapacaklar kadincagiz soyunacak. Annen sonuna kadar hakli yani iyikide arami esini. Bence esinin bi telefonuna geri donmen hata. Esin Allah korusun sana bi yanlis yapti mi yine annenin kapisini çalacak, onun omzunda aglacak, ailenden destek isteyeceksin
Ben eşimi tercih ettiğim için geri gelmedim ki bezdirdi artık madem aradı zaten bizi düşünmediki annemi hiç önemsemedi ki diy düşündüm ve döndüm tartışma ortamı yaratacaktım sustum belki anlar hatasını diye ama yok bi gelişme şimdide konuşmuyo benimle sanki hatalı benim

siz neden eşinizin bir lafıyla evde bebeğinize bakan biriside varken üstelik annenizi hastanede bırakıp eve koştura koştura dönüyorsunuz ki?
eşiniz alışmış size direktif vermeye
şahsen benimde her dediğimi sorgusuz sualsiz ikiletmeden yapan birisi olsa bende devamlı bişeyler buyururum.
sizin sıkıntınız iletişimsizlik eşiniz sizi düşüncesiz sanıyor sizin çatınızın altında tek beyin kendisinde sanıyor belli ki ona bu durumun böyle olmadığını uygun bir dille,kararlı bir şekilde belirtin/bildirin
annenizide öpün koklayın bence.
Haklısın keşke geri dönmeseydim ama o an sinirle lanet olsun dedim ve geldim eve şimdi sizden sonra farkettim keşke annemi bırakmasaydım:(

Back
X