• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi haksızım?

Sene2011

Guru
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2011
105
292
303
34
Kızlar merhaba , saatlerdir sinirden ağlıyorum. Eşimin her zaman sorumsuz biri olduğunu söylerim. Hiç bir işi zamanında yapmaz, ya da gereken özeni göstermez, hep günü güne satar. Hamileyim, onun gibi ben de akşama kadar çalışıyorum. Akşam eve gelince adım atacak halim kalmıyor. Dün akşam mısır patlatmasını istedim, hakkını yemeyeyim, hamile olduğum için yemek konusunda hiçbir istegimi de kırmıyor. Yedik, sabah kalktık ise gittik, akşam eve geldim. Mutfağa girdim yemek yapmaya. Bembeyaz tezgahın en görünen yerinde kocaman sarı bir halka. Bu arada evimizi daha 6 ay önce , sıfır halde aldığımızı, her ay taksitlerini ödemek için nasıl zorlandığımızı da belirtmek isterim. Buraya sıcak bir şey koymadın değil mi dedim eşime. Çünkü silince geçecek umudu vardı içimde. Gayet soğukkanlılıkla aaaa dün Mısır tenceresini ocaktan alıp koydum o yaptı diyor. Çocuk musun sana bi iş vermeden önce, sıcak bir şeyi bu zemine koymaman gerektiğini söylemem mi gerekiyordu diyorum. Neden bu kadar büyütüyorsun, benden değerli mi diyor. Saatlerdir çif, çamaşır suyu, aseton, kireç çözücü..... ellerim soyula soyula denemediğim şey kalmadı. Lekeyi çıkaramadığım gibi iyice de aşındı.

Eşimin bu rahat tavrıysa beni çileden çıkarttı. Sinirden saatlerdir ağlıyorum. O ise cok rahat böyle bir şeye ağladığına inanamıyorum diyor.niye büyütüyorsun. Bizden değerli mi diyor. Allahım bu akşam sınıyor galiba diyor. Özür dileyip araştırıp bir çare bulacağına iyice bana bağırıp üste çıkıyor

Ben haksız mıyım? Evli, baba olacak bir insan sıcak bir şeyin oraya konulmayacagını bilmez mi ? Dalgınlıksa aynı dalgınlığı ben niye yapmıyorum. Bizden değerli deyip her şeyi kırıp dökmek mi gerekiyor. . Ya da kazanılan paranın hiç mi değeri yok. Alnımızın teriyle bu eve sahip olacağız diye akşama kadar çalışırken nasıl böyle hor davranabiliyor. İhmalkarlıkla dalgınlık aynı şey değil. Ben neden bunu anlatamıyorum , ben mi büyütüyorum

Canim erkekler kadinlar kadar dikkatli olmuyor malesef senin cok deger verip onemsedigin seyi onlar o kadar ozen gostermiyorlar. Erkek gozuyle kadin gozu her zaman farklidir. Sen yinede boyle seyler icin canini sıkma bak hamileymissinde. Esinden daha dikkatli olmasini iste konus ama uzme kendini bebegini dusun hic bisey ondan daha degerli degil uzulme...

Canim erkekler kadinlar kadar dikkatli olmuyor malesef senin cok deger verip onemsedigin seyi onlar o kadar ozen gostermiyorlar. Erkek gozuyle kadin gozu her zaman farklidir. Sen yinede boyle seyler icin canini sıkma bak hamileymissinde. Esinden daha dikkatli olmasini iste konus ama uzme kendini bebegini dusun hic bisey ondan daha degerli degil uzulme...

Güzelim mutfağımı mahvetmiş, resmen mutfaktan soğudum. Bir de beni sakinleştireceğine neden ağlıyorsun diye kızıp pişkin pişkin üste çıkıyor. Artık ne yapsam düzelmez o tezgah. Mutfağın en görünen yerinde kocamın ihmalkarlığı, baştan savma iş yapmaları yüzünden

Ay benimki de kapıları mahvetti, bişeyler takıyor üstlerine, aparatlar vidalıyor falan, içim gitti. Daha bugün dış kapının zincirli kilidi değiştirecek diye kapının boyasını bozdu, ahşabını ezdi. Gel de delirme. Karışmıyorum artık. Ne halt yerse yesin. Ama bizim bikaç sene sonra evimiz değişecek diye takmıyorum eskisi kadar. Senin yerinde olsam kalp krizi yolda olurdu... Gel gelelim senin de yapabileceğin bişey yok malesef. Belki oraya desen falan çizersin yada duvar kağıdı gibi yapışkanlı kağıtlardan bi alan oluşturursun . Yada meyve sepetini onun üstüne koyarsın. Bi şekilde kapatırsın üstünü ama temizlenmez ki yanık :(

Erkekler hanımlar gibi düşünmezler, baba olması-yetişkin olması onu bileceği anlamına da gelmez ki, muhtemelen ya bilmiyordu ya da tahmin etmemişti. Ağlama, evet her gördüğünde sinirlerini bozacak bir durum olmuş olsa da bebeğin var yazık ona.. üzme kendini

bizde de tam tersi olur bu olay benim basima gelse canin sagolsun senden degerlimi derdim ben yapsam esim ayni sizin verdiginiz tepkiyi verirdi demekki tuhaflik bendeymis:)üzulmeyin bence birbirinizi kirmaya degmez gercekten bunun yasla babalikla bir ilgisi yok yapi meselesi o an tek amaci sizi mutlu etmektir bunuda dusunememis siz ustune gittikce iyilik yapanda kabahat moduna gecebilir kendimden biliyorum:)

Evli, baba olacak bir insan sıcak bir şeyin oraya konulmayacagını bilmez mi ?

Bilmez. Babam 4 cocuk sahibi. Bilmiyor. Farkli seyler biliyor ne diyelim. Aile huzurnu bozacak bir sey olmasin yeter ki. Ne yapalım olmus bir iz. Hirpalamayin kendinizi cikmaz. Cikamayacak bir sey icin huzursuzluk cikarmamaya gerek yok.

Kesinlikle hak veriyorum. aman erkekler kadınlar gibi titiz değil diye diye şiştim. Ne demek erkekler kadınlardan daha titiz değil, onun da anası babası ablası kardeşi vardır elbet. Kimse mi öğretmedi diye düşüne düşüne iyice sıtkım sıyrıldı.
Böyle durumlarda üzme kendini diyor herkes. ama nasıl üzülmesin sonuçta bir sürü maddi manevi emek var.
Vallhi mutfak tezgahını zımparalayıp vernikleyin diyorlar genelde böyle durumlar ama hiç denemedim bilmiyorum.
Eşinle de açık açık konuş, hamilesin kendini daha fazla üzme....

Kızlar merhaba , saatlerdir sinirden ağlıyorum. Eşimin her zaman sorumsuz biri olduğunu söylerim. Hiç bir işi zamanında yapmaz, ya da gereken özeni göstermez, hep günü güne satar. Hamileyim, onun gibi ben de akşama kadar çalışıyorum. Akşam eve gelince adım atacak halim kalmıyor. Dün akşam mısır patlatmasını istedim, hakkını yemeyeyim, hamile olduğum için yemek konusunda hiçbir istegimi de kırmıyor. Yedik, sabah kalktık ise gittik, akşam eve geldim. Mutfağa girdim yemek yapmaya. Bembeyaz tezgahın en görünen yerinde kocaman sarı bir halka. Bu arada evimizi daha 6 ay önce , sıfır halde aldığımızı, her ay taksitlerini ödemek için nasıl zorlandığımızı da belirtmek isterim. Buraya sıcak bir şey koymadın değil mi dedim eşime. Çünkü silince geçecek umudu vardı içimde. Gayet soğukkanlılıkla aaaa dün Mısır tenceresini ocaktan alıp koydum o yaptı diyor. Çocuk musun sana bi iş vermeden önce, sıcak bir şeyi bu zemine koymaman gerektiğini söylemem mi gerekiyordu diyorum. Neden bu kadar büyütüyorsun, benden değerli mi diyor. Saatlerdir çif, çamaşır suyu, aseton, kireç çözücü..... ellerim soyula soyula denemediğim şey kalmadı. Lekeyi çıkaramadığım gibi iyice de aşındı.

Eşimin bu rahat tavrıysa beni çileden çıkarttı. Sinirden saatlerdir ağlıyorum. O ise cok rahat böyle bir şeye ağladığına inanamıyorum diyor.niye büyütüyorsun. Bizden değerli mi diyor. Allahım bu akşam sınıyor galiba diyor. Özür dileyip araştırıp bir çare bulacağına iyice bana bağırıp üste çıkıyor

Ben haksız mıyım? Evli, baba olacak bir insan sıcak bir şeyin oraya konulmayacagını bilmez mi ? Dalgınlıksa aynı dalgınlığı ben niye yapmıyorum. Bizden değerli deyip her şeyi kırıp dökmek mi gerekiyor. . Ya da kazanılan paranın hiç mi değeri yok. Alnımızın teriyle bu eve sahip olacağız diye akşama kadar çalışırken nasıl böyle hor davranabiliyor. İhmalkarlıkla dalgınlık aynı şey değil. Ben neden bunu anlatamıyorum , ben mi büyütüyorum
Bilmezler canim bu da gayet norml. Kadinlar gibi bilen erkeklerde azdir. Benmkide Allah razi olsun 2 ay mutfaktaydi ama o mutfak ne halde. Simdi tek tek dolplari temizliyrm inanki. Kendi canini sikma dicem ama elimzde degil biliyorum. Ama cogu ayni yine yardimci oluyor ona sukur ne erkekler var kendileri yapmayip bide beklenti icine giriyolar. Bende soyleniyorum sonrada vicdanen uzuluyorum.

Büyütüyorsun bacım. Eşinden kıymetli değil. Hem bir erkeğin Çocuğunun olmasıyla, tencereyi bir yere koymayı bilmemesi arasındaki bağlantıyı çözemedim. Boşuna ağlama kendini üzüyorsun. Bir de o kadar çok kimyasal soluma bebeğe zararlı diyorlar. 8 aydır elime kimyasal madde almıyorum ben. Hele ki aseton sakın soluma.

ay hamile hamile bunların kokusuna nasıl tahammül ettiniz o_Oçif, çamaşır suyu, aseton, kireç çözücü.....
ama bence de eşinizden kıymetli değil...olur öyle aksilikler size güzellik yapmaya çalışmış yazık cezalandırır gibi bir de kızıyorsunuz sonra dert olur erkekler neden hiç mutfağa girmiyor diye....

Bilmeyebilir anneler alıpta oğullarını bak böyle buraya koyarsan bura yanar demiyorlarki mutfakla işleri olmuyor malum seni anlıyorum ama sakin olmalısın üzülsende geçmiycek

bence gereksiz bir konu bir tezgah eşinizden sizden kıymetli mi? adam isteğinizi kırmayıp mısır patlatmış o zaman mutfakta bir iş vermeyin çünkü erkekler için oraya iz olmuş olmamış pek de dert değil

Back
X