- 22 Temmuz 2011
- 105
- 292
- 303
- 34
Kızlar merhaba , saatlerdir sinirden ağlıyorum. Eşimin her zaman sorumsuz biri olduğunu söylerim. Hiç bir işi zamanında yapmaz, ya da gereken özeni göstermez, hep günü güne satar. Hamileyim, onun gibi ben de akşama kadar çalışıyorum. Akşam eve gelince adım atacak halim kalmıyor. Dün akşam mısır patlatmasını istedim, hakkını yemeyeyim, hamile olduğum için yemek konusunda hiçbir istegimi de kırmıyor. Yedik, sabah kalktık ise gittik, akşam eve geldim. Mutfağa girdim yemek yapmaya. Bembeyaz tezgahın en görünen yerinde kocaman sarı bir halka. Bu arada evimizi daha 6 ay önce , sıfır halde aldığımızı, her ay taksitlerini ödemek için nasıl zorlandığımızı da belirtmek isterim. Buraya sıcak bir şey koymadın değil mi dedim eşime. Çünkü silince geçecek umudu vardı içimde. Gayet soğukkanlılıkla aaaa dün Mısır tenceresini ocaktan alıp koydum o yaptı diyor. Çocuk musun sana bi iş vermeden önce, sıcak bir şeyi bu zemine koymaman gerektiğini söylemem mi gerekiyordu diyorum. Neden bu kadar büyütüyorsun, benden değerli mi diyor. Saatlerdir çif, çamaşır suyu, aseton, kireç çözücü..... ellerim soyula soyula denemediğim şey kalmadı. Lekeyi çıkaramadığım gibi iyice de aşındı.
Eşimin bu rahat tavrıysa beni çileden çıkarttı. Sinirden saatlerdir ağlıyorum. O ise cok rahat böyle bir şeye ağladığına inanamıyorum diyor.niye büyütüyorsun. Bizden değerli mi diyor. Allahım bu akşam sınıyor galiba diyor. Özür dileyip araştırıp bir çare bulacağına iyice bana bağırıp üste çıkıyor
Ben haksız mıyım? Evli, baba olacak bir insan sıcak bir şeyin oraya konulmayacagını bilmez mi ? Dalgınlıksa aynı dalgınlığı ben niye yapmıyorum. Bizden değerli deyip her şeyi kırıp dökmek mi gerekiyor. . Ya da kazanılan paranın hiç mi değeri yok. Alnımızın teriyle bu eve sahip olacağız diye akşama kadar çalışırken nasıl böyle hor davranabiliyor. İhmalkarlıkla dalgınlık aynı şey değil. Ben neden bunu anlatamıyorum , ben mi büyütüyorum
Eşimin bu rahat tavrıysa beni çileden çıkarttı. Sinirden saatlerdir ağlıyorum. O ise cok rahat böyle bir şeye ağladığına inanamıyorum diyor.niye büyütüyorsun. Bizden değerli mi diyor. Allahım bu akşam sınıyor galiba diyor. Özür dileyip araştırıp bir çare bulacağına iyice bana bağırıp üste çıkıyor
Ben haksız mıyım? Evli, baba olacak bir insan sıcak bir şeyin oraya konulmayacagını bilmez mi ? Dalgınlıksa aynı dalgınlığı ben niye yapmıyorum. Bizden değerli deyip her şeyi kırıp dökmek mi gerekiyor. . Ya da kazanılan paranın hiç mi değeri yok. Alnımızın teriyle bu eve sahip olacağız diye akşama kadar çalışırken nasıl böyle hor davranabiliyor. İhmalkarlıkla dalgınlık aynı şey değil. Ben neden bunu anlatamıyorum , ben mi büyütüyorum