Ben mi hamileyim yoksa onlar mı???

Septembre

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
543
740
23
Bu aralar hassas olduğum için mi böyle düşünüyorum ben de mi bi terslik var diye düşünüp duruyorum... 31 haftalık hamileyim...doğumuma az bi zaman kalan bu günlerde gerek bedensel gerekse ruhsal açıdan zor zamanlar geçiriyorum.. Asıl konu şu; ailemin ve ablamın evime hiç gelmemelerini ve hep beni çağırmalarını aşırı derecede yadırgıyorum artık . Kapıda araba duruyo fakat ben trafikten çok korktuğum için binip düşemiyorum yola. Otobüsle gitmeyi tercih ediyorum.onda da indikten sonra bi 15 dk yürümem gerekiyo .bu aralar zaten sık sık tansiyon düşmesi baş dönmesi falan yaşadığım için de cesaret edemiyorum açıkçası yolda otobüste düşer bayılırım bişey olur diye. Fakat bu durum bizimkilerin umrunda olmasa gerek ki ne zaman telde konuşsak aman gelme otur evinde sıkıla sıkıla diye sitem ediyolar bide bana .bi kere de biz gidelim diyip çıkıp gelmiyolar onlar mı hamile ben mi anlamadım ben de mi var bi terslik yada çok mu alıngan oldum bu işin olması gerekeni nedir siz ne düşünüyorsunuz bu konuda hanımlar???

Trip atmaları ilginç. En son lisedeyken arkadaşlarım bana aman evde otur gelme zaten falan diyorlardı
Bence seni düşünüp sen gelme, biz geliriz şeklinde düşünmeliler ve olmalılar. 7-8 aylık bir gebeyi gel diye çağırmalarını ben normal bulmadım.

Gitme canim Allah korusun tansiyonun yükselmiş bisey dediler mi hep ben geliyom siz hiç gelelim demiyosunuz yollarda dusup kalsam nolcak de sende hem çok duyma bu lafları sen şimdi bebeğine odaklan stres yapma ve çok gitme bence haberlerde gordunmu bilmem otobüse binerken düştü hamile bi bayan Allahtan birşey olmadi sağ saglim kurtuldu hem bebeği hem kendisi dikkat et Allah korusun

Her zaman buluşma noktanız annenizin evi olduğu için belkide aynı şekilde devam ediyorlar.

Eşinizle araları nasıl ? Evinize gelmelerinde sorun yaşanıyor mu ?

Biraz sıkıntınız olduğunu, onları beklediginizi söyleyin sizde gitmek istemiyorsanız .

Bu arada benim anneminde meşhur lafı bu bana hadi gelin yok gelemeyiz gelme gelme sakin evde otur sen der bana hep ama çok takmam kendi kafama göre gider gelirim bizim evlendigimizi kabul edemiyolar onlar

Sonuna kadar hakli bir alinganlik. Gercek daha dogrusu. Onlarin senin yanina gelmeleri gerek. Onlara giderken tansiyonun dusup bayilsan ne yapacaklar mutlumu olacaklar. Ne demeknya iyi gelme otur sıkıla sıkıla ? Insanlar nasil boyle dusuncesiz olabiliyorlar. Benim esim o halde gondermezdi herhalde bide onlar gelsin der hakli olarak.
Gitme bosver. Biraz sıkılırsın okadar.

Yaa kayınvalidem bile aman kızım artık tek başına dışarı çıkma Allah korusun ne olur ne olmaz derken ailemin böyle yapması daha çok acıtıyo canımı

siz söyleyin. hem otobus hem yürümeyi göze alamıyorum siz niye gelmiyosunuz deyin.

Eşimle araları çok sıkı fıkı olmasa da eşim sürekli davet eder hadi gelin oturalım falan onda da gelmezler. Kaldı ki ben gündüzleri çağırıyorum daha çok annem ve ablamla kadın kadına otururuz diye

Anneniz ablanız onlar sizin çekinecek bir şey yok direk ben rahatsızım gelemiyorum siz gelsenize özledim bekliyorum diye belirtin gelmez bahane bulurlarsa üzülmeyin onları da öyle kabullenin ne yapacaksınız aile

Yabanci olsalar seni rahatsiz etmek istemiyorlardir diycem ama en yakin kisiler acaba esinden dolayimi cekiniyorlar sik gelmeye?? Söyleyin durumunuzu bakalim ne diyecekler..

Eşim de artık tek başıma çıkmamı istemiyo zaten işten fırsat bulabilirse kendisi bırakıp geliyo sonra da almaya geliyo ona da kıyamıyorum zaten yoruluyo gün boyu

arayıp bugun bana gelin diyormusunuz , belki onlarda sizden bekliyorlardır.

Yabanci olsalar seni rahatsiz etmek istemiyorlardir diycem ama en yakin kisiler acaba esinden dolayimi cekiniyorlar sik gelmeye?? Söyleyin durumunuzu bakalim ne diyecekler..
Arayı o kadar uzatıyolar ki sık gelmek gibi bi durum malesef söz konusu bile olamaz.

siz de söylemelisiniz .
benim durumum böyle böyle.
ben gelemiyorsam siz buyrun gelin. birlikte zaman geçirelim .

Ya biliyomusun bizde ayniyiz annemle ve kv yle annem kv kadar düşünmez beni kv aman usutme aman çorap giy kizim der durur annem kv kadar kizim demez bana bazen kv tartissak hep aklima gelir annem olsa daha çok laf söyler günlerce konuşmaz telefonu açmaz babama actirir yazık babacim napsin annen uyuyo komsuda telefon evde der benimkide onun dibinden ayrilmiyim her gün gitsem kizim senin işin yokmu evde demez düşünmez açıkçası pek beni nasılsın dediğimde hep hastayım hep hastayım üç gün yememiş evde yemek hastayım hastayım diye gezmiş yazık babam beni aradı kizim gel annen hasta gittim 5 gün kaldım her gün yemekte yedi güldü gezmeye gittik ışte bazen eziyet ediyo anneler evlatlara nazlaniyo napalim cekcez artik gitmezdim ben olsam doğrusu herşey insan başına çok çıkma evden tansiyonum benimde düşük bilirim nasıl birşey

31haftalik hamile birinin eve cagirilmayacagini gectim, size ara da gelip temizlik konusunda yardim etmeleri lazim
Annem cagirsa direkt yüzüne soylerdim ben, annenin haberi olmadan boyle konuda kırılma olmamali bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…