Bu aralar hassas olduğum için mi böyle düşünüyorum ben de mi bi terslik var diye düşünüp duruyorum... 31 haftalık hamileyim...doğumuma az bi zaman kalan bu günlerde gerek bedensel gerekse ruhsal açıdan zor zamanlar geçiriyorum.. Asıl konu şu; ailemin ve ablamın evime hiç gelmemelerini ve hep beni çağırmalarını aşırı derecede yadırgıyorum artık . Kapıda araba duruyo fakat ben trafikten çok korktuğum için binip düşemiyorum yola. Otobüsle gitmeyi tercih ediyorum.onda da indikten sonra bi 15 dk yürümem gerekiyo .bu aralar zaten sık sık tansiyon düşmesi baş dönmesi falan yaşadığım için de cesaret edemiyorum açıkçası yolda otobüste düşer bayılırım bişey olur diye. Fakat bu durum bizimkilerin umrunda olmasa gerek ki ne zaman telde konuşsak aman gelme otur evinde sıkıla sıkıla diye sitem ediyolar bide bana .bi kere de biz gidelim diyip çıkıp gelmiyolar onlar mı hamile ben mi anlamadım ben de mi var bi terslik yada çok mu alıngan oldum bu işin olması gerekeni nedir siz ne düşünüyorsunuz bu konuda hanımlar???