Ben mi hamileyim yoksa onlar mı???

Yabanci olsalar seni rahatsiz etmek istemiyorlardir diycem ama en yakin kisiler acaba esinden dolayimi cekiniyorlar sik gelmeye?? Söyleyin durumunuzu bakalim ne diyecekler..
Durumumu biliyolar anlatıyorum bugün başım döndü dün tansiyonum düştü şöyle böyle diye.. ilk günden beri hep sanki bir aylık hamileymişim de ben abartıyormuşum gibi davranıyolar. Son geldiklerinde 5 aylıktım

Ya biliyomusun bizde ayniyiz annemle ve kv yle annem kv kadar düşünmez beni kv aman usutme aman çorap giy kizim der durur annem kv kadar kizim demez bana bazen kv tartissak hep aklima gelir annem olsa daha çok laf söyler günlerce konuşmaz telefonu açmaz babama actirir yazık babacim napsin annen uyuyo komsuda telefon evde der benimkide onun dibinden ayrilmiyim her gün gitsem kizim senin işin yokmu evde demez düşünmez açıkçası pek beni nasılsın dediğimde hep hastayım hep hastayım üç gün yememiş evde yemek hastayım hastayım diye gezmiş yazık babam beni aradı kizim gel annen hasta gittim 5 gün kaldım her gün yemekte yedi güldü gezmeye gittik ışte bazen eziyet ediyo anneler evlatlara nazlaniyo napalim cekcez artik gitmezdim ben olsam doğrusu herşey insan başına çok çıkma evden tansiyonum benimde düşük bilirim nasıl birşey
Çok benziyormuş annelerimiz aynen..ben annemle tartışmak bi yana hoşuna gitmeyecek tek kelime konuşsam aylarca yüzüme bakmaz küser. Aradığımda açmaz açıklama yapma gereği bile duymaz babam ondan gizli arar konuşur halimi hatrımı sorar öyle zamanlarda.

Bu aralar hassas olduğum için mi böyle düşünüyorum ben de mi bi terslik var diye düşünüp duruyorum... 31 haftalık hamileyim...doğumuma az bi zaman kalan bu günlerde gerek bedensel gerekse ruhsal açıdan zor zamanlar geçiriyorum.. Asıl konu şu; ailemin ve ablamın evime hiç gelmemelerini ve hep beni çağırmalarını aşırı derecede yadırgıyorum artık . Kapıda araba duruyo fakat ben trafikten çok korktuğum için binip düşemiyorum yola. Otobüsle gitmeyi tercih ediyorum.onda da indikten sonra bi 15 dk yürümem gerekiyo .bu aralar zaten sık sık tansiyon düşmesi baş dönmesi falan yaşadığım için de cesaret edemiyorum açıkçası yolda otobüste düşer bayılırım bişey olur diye. Fakat bu durum bizimkilerin umrunda olmasa gerek ki ne zaman telde konuşsak aman gelme otur evinde sıkıla sıkıla diye sitem ediyolar bide bana .bi kere de biz gidelim diyip çıkıp gelmiyolar onlar mı hamile ben mi anlamadım ben de mi var bi terslik yada çok mu alıngan oldum bu işin olması gerekeni nedir siz ne düşünüyorsunuz bu konuda hanımlar???
başlığa cevap genelde onlar oluyor.hele lohusalığı görme derim.

31haftalik hamile birinin eve cagirilmayacagini gectim, size ara da gelip temizlik konusunda yardim etmeleri lazim
Annem cagirsa direkt yüzüne soylerdim ben, annenin haberi olmadan boyle konuda kırılma olmamali bence
Haberi olmama gibi bi durum yok malesef biliyolar halimi. Milletin annesi kızının evinden çıkmaz işine gücüne yardım eder bizimkiler sadece oturmaya gelmeye bile teşrif etmiyolar. İki ablam var benim ikisi de ikişer doğum yaptılar ve gider yardımcı olurduk hep. Bilmiyo olamaz ne annem ne de ablam. Bi tanesi başka şehirde oturuyo ondan beklemiyorum ama o da sudan sebeple küstü hiç aramıyo sormuyo. Onlar hamileyken ve doğum yaptığında ben bekardım daha ama halden iyi anlıyordum

31haftalik hamile birinin eve cagirilmayacagini gectim, size ara da gelip temizlik konusunda yardim etmeleri lazim
Annem cagirsa direkt yüzüne soylerdim ben, annenin haberi olmadan boyle konuda kırılma olmamali bence
Bazen telde konuşurken evi kaç gündür temizleyemedim bugün yapcaktım bugün de rahatsızlandım pislik içinde ev diyorum aman boşver yorma kendini kim geliyo sanki diyolar

Bazen telde konuşurken evi kaç gündür temizleyemedim bugün yapcaktım bugün de rahatsızlandım pislik içinde ev diyorum aman boşver yorma kendini kim geliyo sanki diyolar
Hah ışte bu gelelim kizim biz ne gune dürüyoruz demiyolarda aman boşver mi diyolar ya kocani istemedilermi evlenirken acaba ondan mi yapıyorlar benimkide esim bu laf etse ama haklı olursa bisey söyler haksizsa demez gene annem aylarca kocan kaliyo demez kaldigimdan gelmezde

Hah ışte bu gelelim kizim biz ne gune dürüyoruz demiyolarda aman boşver mi diyolar ya kocani istemedilermi evlenirken acaba ondan mi yapıyorlar benimkide esim bu laf etse ama haklı olursa bisey söyler haksizsa demez gene annem aylarca kocan kaliyo demez kaldigimdan gelmezde
Yok demiyolar. Eşimi pek sevmez annem ama hiç bi damadını sevmez ki zaten. Yapcaksa benim için yapmalı zaten.

Haberi olmama gibi bi durum yok malesef biliyolar halimi. Milletin annesi kızının evinden çıkmaz işine gücüne yardım eder bizimkiler sadece oturmaya gelmeye bile teşrif etmiyolar. İki ablam var benim ikisi de ikişer doğum yaptılar ve gider yardımcı olurduk hep. Bilmiyo olamaz ne annem ne de ablam. Bi tanesi başka şehirde oturuyo ondan beklemiyorum ama o da sudan sebeple küstü hiç aramıyo sormuyo. Onlar hamileyken ve doğum yaptığında ben bekardım daha ama halden iyi anlıyordum
haberi olmamasindan kastim sizin kirildiginizdan haberi olmamasi.
Dedigim gibi ara ara eve gelip yardimci olmalari lazim,bosver eve kim gelcek temizleme tarzi konusmalari anlayissiz olduklarini gosteriyo zaten, anneniz suan hasta veya cok yasli degilse anlayis beklemeniz ve kirilmaniz cok normal

Hislerinizi acikca dile getirin sizi anlamak zorundalar...fazlaca kafaya takip cnni skma bos ver bebegini dusun

Back
X