Ben mi kıskancım,bu normal mi?

yazkarala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
46
0
36
Diğer
2 buçuk yıldır evliyim..1 yaşında kızım war..eşim çok iyi insandır..ideal sakin..fakat beni rahatsız eden bazı durumlar oldu..kıskanç bir insanım kendimi dizginlemeye çalışıyorum ama bazı şeyler beni buna yine itebiliyor..
geçen sene kızımızı hasteneye götürüyoruz mini etekli bir bayan geçiyor eşim direksiyon başında kafasını 2 kere evirip baktı..o anda bişey demedim ama birkaç gün sonra patlama gibi bir huyum war..zaten bana ikide bir mini etek giysen diyordu anladığınız zamanlarda..zaafın mı war dedim..işte bu noktadan sonra iyice kıskanç olmaya başladım..iş arkadaşı ve eşi bize gelmişti kadın mini etekli ve göğüs dekolteli birşey giymişti..onlar gidince eşim nasıl giyinmiş gördün mü dedi..ya tamam dikkat çekiyor da bana yorum yapması we bakışları beni rahatsız etti.
iyi bir insan inançlı..fakat rahatsızlık veren tarafı çok dikkatli olması! televizyona bakarken bile kısakınıyorum artık..geçen gün reklamda bacakları açık kadınlar!kafasını şöööyle bir çevirip baktı göz göze geldik.samanyolunda böyle reklam tuhaf dedi..kavga tartışma
senin gibi bunları sorun yapan yoktur dedi.
ben mi anormalim.tamam kıskancım ama körükleyen bunlar değil mi allah aşkına?eşinizin mini etekli birine bakması normal mi?

reklama falan yolrum yapması tuhaf değil ama eve gelen misafir hakkındaki yorumu ve yoldaki kadına bakması kötü. sizde giyin mini etek, dışarda giyin ama.

Belkide sana şunu anlatmak istiyor eşin... sen giymezsen mini eteği bende giyenlere bakrım... bence sende giy güzel bi bayansındır mutlaka dışarda rahatsız oluyosan evde eşinle beraberken giy... ne bilim vardır bi çözümü

kis geldi ve ben yazin giydirmedigi mini eteklere inat kadife mini etegime heveslenirken siyah corapla giyerim diye
gitti ustune camasir suyu doktu ve katlayip dolabima koydu
sinirlerim bozuldu mini etek mevzusu acilinca

Ah biz hanımlar,hepimizde vardır bu durum ama
saplantı haline getirmeyin derim,
siz eşinizin üstüne düştükçe o belkide istemsizce devam edecektir,
siz unutmaya çalışın o da unutur belki.
siz aşırı kıskançlıkla sadece kendinize zarar verirsiniz unutmayın,
bırakın baksın,inanın ondan da bıkar..

ben evde giyiyorum arkadaşlar..bu çözüm değil ki..dikkat çekici bir güzelliğim olduğunu söylerler fizik olarak da zayıf hoşum ama bunlar değil sanırım çözüm..

arkadasım yani bakmayan erkek varmı var diyen yalan söyler çünkü ben bayan olmama rağmen mini etekli bi kadın görsem döner döner bakarım eşimde cakdırmadan bakıyodur .... malum zamanlarda mini etek giy yada sexsi seyler giyin demesi normal her erkek ister adamı sapık katagorisine koyma hemen yani bakmasından cok rahatsız oluyosan sende o her bakdgında yakısıklı adamlara bak o zaman anlar

konunun bazı yerlerine cevap vermeyi unutmuşum,
eşiniz ısrarla mini etek giymenizi istiyormuş,
acaba bacaklara karşı aşırı ilgisi olabilir mi??
benim eşim bakmaz diyemem,elbette bakar ama aşırı dikkatli değil,
hatta çok güzel hatunsa ben gösteririm ,ne hoş değil mi diye..

sende esine de ki
"elin kadininin orasini burasina yorum yapiyorsun
baskalari benim hakkimda yapsa hosuna gidermiydi
boyle abes mevzular beni uzuyor" de guzelce

kis geldi ve ben yazin giydirmedigi mini eteklere inat kadife mini etegime heveslenirken siyah corapla giyerim diye
gitti ustune camasir suyu doktu ve katlayip dolabima koydu
sinirlerim bozuldu mini etek mevzusu acilinca

canım ya inan gülmekten öldüm bu erkeklerin aklına gelmeyecek şey yok

ewet bacaklara zaafı war anladım..ama benimkilere değil artık sanırım..

erkek sonuçta haklı olarak bakıcak. kendime bile kızıyorum bazen niye bu kadar salıyorum diye kendimi. az bi makyaj yapınca bile hemen değişiyorum. eşim ne kadar güzel olduğumu söylüyor. erkekler ister böyle şeyler. kıskançlık yapacak bişey yok o nasıl istiyorsa öyle giyin. iki de bir de kavga çıkarırsan şaka maka bi mini etekliye gider en sonunda. çözümü çok basit süslen püslen giy mini eteğini çık karşısına.

sende esine de ki
"elin kadininin orasini burasina yorum yapiyorsun
baskalari benim hakkimda yapsa hosuna gidermiydi
boyle abes mevzular beni uzuyor" de guzelce

canım bunu aynen tartışğımızda söyledim..tamam konuyu kapatlım diyor her defasında..
hatta ben geçen gün dedim ki bundan sonra ben de bakıcam dedim..yine alttan almalar konuyu kapatmalar..eğer bakmayan bir insan olsa konu alevlenir suçlu hep ben olurdum..

Son düzenleme:
canım ya inan gülmekten öldüm bu erkeklerin aklına gelmeyecek şey yok

annemde guldu nedense esim sevimlilikle orter kurnazligini
etegi gordugumde cok sasirdim once anlamadim sonra sordum
bu ne diye
etek diyor
bu lekeler nasil oldu diye sordugumdada
sen gecen yerleri siliyordun ya camasir suyuyla
dolaptan ustune dusmustur diyo
o camasir suyu dikkat et yemeklerine karsimasin dedim :)

olumlu düşünmeye çalışyorum çok normal oluyorum bazen..
diyorum ki kendime "secret" felsefesi..ne düşünürsen olumlu yada olumsuz ne söylersen kendi kaderini yaratırsın..sakin olmaya çalışıyorum ama diyorum bazen git mini etekli birine!onlar senin karın olsun! yanlş biliyorum ama sinirlendiğimde söylüyorum

canım benim eşimde açıklığa çok kızıyor. geçen mağazada elbise deniyordum biri dizimde düşünün artık kabini açtım nasıl olmuş diye sakın dışarı çıkma çok kısa diye kabini hemen kapattı böyle bir manyaklık olamaz. benimkide olayı abartıyor

Peki eşinize sordunuz mu hiç,
ne hissederek bakıyor,bu çok önemli aslında,
bakmış olmak için mi?
sizi sinir etmek için mi yoksa
cidden başka duygularla mı??

canım benim eşim benim açık olmama da karşı..bende dekolte olmasın sana bakmasınlar ama ben bakarım demek istiyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…