- 17 Nisan 2015
- 695
- 755
- 103
- 35
- Konu Sahibi bademmelek
-
Bence esinle bunu konus hadi esinin yaninda bunu soylemesi sorun degilde gogsunden gelen emdirme sut olayini kayinpederinin yaninda konusmasi etik degil oldu olacak agda konusunuda konussun. Hem kayinpederinin yaninda konusmasi uygun olmamis hemde insan olarak bebekli bir kadina bunu sormak hos degil cok kirici bir davranis hayir yani olmasa ya da olsa eline ne gececk kendimi emdirecek cocugu yoksa arkandan yapacagi dedikodu malzemesimi topluyor. İki sekildede etik bir davranis degil hem esinle konus hemde kayin validene uyar sonucta konusulacak ortam var konusulmayacak ortam var.Iyi aksamlar hanımlar 8 aylik bi oglum ve 9 yasinda kizim var.kayinvalidem aksam cay içiyoruz ortada hic bi konu yokken esim ve kayinpederimin yaninda bana sütun var mi diye sordu bende gayri ihtiyari evet sabah aldim dedim yok onu sormuyorum senin var mi sütun dedi nerden geldimi şaşırdım 8 aylik olmus oglum ve emiyor bunuda biliyor şaşırdığımı anlayinca ilkinde sütun 9 aylıktı kesildiydi simdi de kesildi mi diye sordum dedi ama hic hos bi ortam ve muhabet olmadi ki ise girdigimden dolayi ilk bebegimde sütüm kesildi bunu cok iyi biliyordu çünkü o baktı kizima simdi siz soyleyin lutfen bu muhabbet neden bütün kayinvalideler mi boyle...
Tovbee tovbee, komik kadinmisBen hamile olduğumu soyledigimde iyi bari 40 ina gelmeden dogur demisti.. 30 u yeni gectim. O yuzden bana cok masumca geldi kvnizin sorusu. Bilemedim..
İlkindekine benzer aylarda olduğunuz için merak etmis sormus. Ne var ki bunda? Esinin yaninda sormasi neden sorun? Hadi kp anlarim da eşi neden sorun ettiniz?
Yook daha once soylemistii ama 2 yil emzirdi sunun gelini diye bende yok ben skilirim demistim belki de beni her gördüğünde emzirme konusunu aciyor skti beni demek kiSadece sorduysa sorun yok bence , üstüne bilmem kimgillerin gelini 5 sene emzirdi dememiştir inşallah .
Beni kiyaslamadigi gelin kalmadi da ben eskiden cok takardim simdi takmiyorum. Kendimi ezik hissetim simdi ya dusundum de :)))Yook daha once soylemistii ama 2 yil emzirdi sunun gelini diye bende yok ben skilirim demistim belki de beni her gördüğünde emzirme konusunu aciyor skti beni demek ki
Daha basindayim anne naptin dedim. Alıştım artik bu hallerine. Beni baya sindirmisTovbee tovbee, komik kadinmis
Ben olsam, şaşırdın mi ne kırkı, 9 sene değil 9 ayda doğuyorlar derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?