- 21 Ağustos 2019
- 89
- 66
- 8
- Konu Sahibi bademmelek
-
Bence şimdiden kendinizi alıştırın yoksa çocuk doğduktan sonra çok laf söyler.Daha basindayim anne naptin dedim. Alıştım artik bu hallerine. Beni baya sindirmis
Evet. İlk gebeligimde ben bunun yasindayken kacinciyi dogurduydum dedi.. iyi de sen ilkokuldan sonra okumamissin ben 2 univ okudum dedim ama gel de anlat.. ay amma dolmusum. Konu sahibinin konusunu baltalamayayim :/Bence şimdiden kendinizi alıştırın yoksa çocuk doğduktan sonra çok laf söyler.
Hem 40 olsa nolmus, ne ayıp..
İnan sana kastım yok, cahille sohbeti kestim diyesim geldi kayınvalidenizeEvet. İlk gebeligimde ben bunun yasindayken kacinciyi dogurduydum dedi.. iyi de sen ilkokuldan sonra okumamissin ben 2 univ okudum dedim ama gel de anlat.. ay amma dolmusum. Konu sahibinin konusunu baltalamayayim :/
Kayınpederin yanında sorulmasından bende hoşlanmam açıkçası.Daha önce farklı bir versiyonunu yaşadığım için biliyorum ne hissedeceğimi.Bebeğimi diğer odada emzirmek istiyorum diye kayınvalide bir sürü trip atmıştı.Neden babanın yanında emzirmiyorsun, o senin baban falan filan saçmalamıştı.Kayınpederin yanında uzanıp yatmıyorum, evlerinde kalmak durumumuz olursa da odamızın kapısını ısrarla açık bırakmak ister, kayınpederin yanında yatıp uzanamıyorum diye bir dolu alınıp gücenir kendisi.
Kayınpederin yanında sorulmasından bende hoşlanmam açıkçası.Daha önce farklı bir versiyonunu yaşadığım için biliyorum ne hissedeceğimi.Bebeğimi diğer odada emzirmek istiyorum diye kayınvalide bir sürü trip atmıştı.Neden babanın yanında emzirmiyorsun, o senin baban falan filan saçmalamıştı.Kayınpederin yanında uzanıp yatmıyorum, evlerinde kalmak durumumuz olursa da odamızın kapısını ısrarla açık bırakmak ister, kayınpederin yanında yatıp uzanamıyorum diye bir dolu alınıp gücenir kendisi.
Iyi aksamlar hanımlar 8 aylik bi oglum ve 9 yasinda kizim var.kayinvalidem aksam cay içiyoruz ortada hic bi konu yokken esim ve kayinpederimin yaninda bana sütun var mi diye sordu bende gayri ihtiyari evet sabah aldim dedim yok onu sormuyorum senin var mi sütun dedi nerden geldimi şaşırdım 8 aylik olmus oglum ve emiyor bunuda biliyor şaşırdığımı anlayinca ilkinde sütun 9 aylıktı kesildiydi simdi de kesildi mi diye sordum dedi ama hic hos bi ortam ve muhabet olmadi ki ise girdigimden dolayi ilk bebegimde sütüm kesildi bunu cok iyi biliyordu çünkü o baktı kizima simdi siz soyleyin lutfen bu muhabbet neden bütün kayinvalideler mi boyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?