Ben mi ön yargılıyım sizce ?

Hytagac

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2023
724
870
23
29
Hanımlar merhabalar ben özel kurumda çalışan bir öğretmenim işten yeni çıktım. Eşimden de boşanalı bir yıl oluyor. Şöyle ki bir çocuk kitabım var ve eski eşimin soyadı mevcut kitapta bu da profilimde sabit kitabım. Her neyse YKS sınavında görev aldım ve orda bina sorumlusu bize yardımcı oldu sonra bir konusma sırasında siz nerde çalışıyorsunuz deyince ben de kurum adını söyledim o kadar. Kendisi yaşca benden de büyük. Sonra sınav bitti gece bu hoca bizim kurumdan bir hocaya yazmış bir proje yapacağız o hocayı bulmam gerekiyor diye bu arada hoca akademisyenmis ben bilmiyordum. Kurumdaki hoca dedi sizinle dil konusunda bir proje yapılması isteniyor ne derseniz ben de işten çıktığım için çok sevindim temkinliyim ama tabi ki değerlendirirm dedim. Her neyse hoca bugün instagramdan hesabımdan bana ulaştı önce bir projeden bahsetti ama pek benim alanımla ilgili değil ben de kibarca iş için şehir değiştireceğimi ama yine de düşüneceğimi soyledim. Üslubu ve yaklaşımı bana doğru gelmedi hayır iletişim ilerler öyle sorarsın evli misiniz bekar mısınız diye. Kitapta soyadım iki tane gözüküyor ve bu adam bunu görüyor ve bana kitapta soyadınız da var ama diyor bir kahve içelim gibi bir şey yazmış ben de çok sinirlendim açıkçası hani bilmeden etmeden öğrenmeden bu şekilde nasıl yazar ki ben çok resmi davrandım. Sonra kızdım ve bir yanlış anlaşılma oldu galiba deyip kendisini çıkardım. Sonra bana sizi olgunluğa davet ediyorum bana sapık gibi davrandınız falan yazmış belki eşinizle aranızı kötü olduğunu boşanma aşamasında olduğunuzu düşündüm belki kahve içeriz dedim falan demiş çok anormal geldi bana. Belki görüştüğüm var ya da evliyim bilemez ki.Sizce doğru mu yaptım?

Boşanma aşamasındaki insan evlidir, evli insana yazan da sapıktır ya da kolay av arıyordur sapık gibi davranarak doğrusunu yapmış oluyorsunuzBoşanmış yazsaydı adama hiçbir şey demeyecektim.
Evet ben de kendimi kötü hissettim proje adı altında amaç başkaymış .

Akademisyen olması sapık olmasına engel değil. Akademisyenlerden böyle etiketini kullanıp çok iş atan var yzak durun bence
Ben zaten hemen çıkardım bana sizinle çay içmek isteyenlerin size ilgisi olduğunu nerden cikardiniz yazmış bir de ben de evli olan iki soy adı bulunan birini çaya davet edemezsiniz dedim. Ona göre çay icilebilirmis.

Kitapta yazıyor ama bi kahve içelim demesi düşündürücü. Açıklaması da şey sıvama. Boşanma aşamasında olduğunuzu düşündüm ne kadar saçma bir açıklama ya.
Evet çok değişik geldi bana da boşanma aşamasında da evlisiniz yani kötü bir zihniyet.

umarim senin eşin de aran bozuldukca bir günlük tanistigi adamlarla kahve icmeye gider, yazaydin
manyaga bak. bence sikayetci ol ya kvkk ihlali yapmis, gorevini kötü kullanmis. ki bi sadece sensin. adam kimbilir statüsünü kullanarak kac kadina yürüdü bu sekilde

Adam biraz bana psikopat hissi de verdi. Sanırım korktu yayılır diye. Ben de baya korktum.

Ay adama bak boşanma aşamasında sandım ne demek ya, siz en güzelini yapmışsınız bravo gerçekten. Eşiyle tartışmış aradı bozuk olan evli kadınlarla çay,kahve, fik fik her şey mübah demek ki onun ahlak tartısında

Teşekkür ederim. Umarım kendi gibi biriyle karşılaşır.

Rezilliğe bak hem tanımadığın etmediğin kadını belli ki onun için önemli olan kariyeriyle proje ayağına yalanla düşür, ondan sonra da kendini kötü hissetmesine neden ol, yok yaaaa, hadi oradan be dürzü erko

Adam terbiyesizin teki iyi yapmışsın.bazen benim de bu tarz yaptığım şeyler oluyor.işin özü şu ki biz bu yaşlara gelene kadar kim neyi ne niyetle yazıyor, yazan kişinin eğitimi, tiyniyeti, seviyesi her neyse anında aklımıza düşüyor.şu güne kadar hata yaptığımız da neredeyse yoktur.belki de hiç yoktur.biz kadınlar o enerjiyi o kadar iyi alıyoruz ki.b8r mesaj diyorsun belki ben aksiyim diyoruz ama ne düşünüyorsak doğru çıkıyor.öyle de sezgileri kuvvetli canlilariz. Ya da ipuçlarını çok iyi okuyabiliyoruz. Her zaman derim bir kadın ne hissediyorsa odur.

Ben ilk okuduğumda farklı düşünmüştüm ama yorumlardan sonra emin değilim Adamın size yazmadan önce boşanma durumunu zaten birinden öğrendiğini düşünmüştüm. Ama siz böyle böyle diye kendiniz anlatın diye basta bildigini söylememiş olabilir diye düşündüm. Bilgiyi aldığı kişiyi de söylememek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…