Adam terbiyesizin teki iyi yapmışsın.bazen benim de bu tarz yaptığım şeyler oluyor.işin özü şu ki biz bu yaşlara gelene kadar kim neyi ne niyetle yazıyor, yazan kişinin eğitimi, tiyniyeti, seviyesi her neyse anında aklımıza düşüyor.şu güne kadar hata yaptığımız da neredeyse yoktur.belki de hiç yoktur.biz kadınlar o enerjiyi o kadar iyi alıyoruz ki.b8r mesaj diyorsun belki ben aksiyim diyoruz ama ne düşünüyorsak doğru çıkıyor.öyle de sezgileri kuvvetli canlilariz. Ya da ipuçlarını çok iyi okuyabiliyoruz. Her zaman derim bir kadın ne hissediyorsa odur.
Ben ilk okuduğumda farklı düşünmüştüm ama yorumlardan sonra emin değilim Adamın size yazmadan önce boşanma durumunu zaten birinden öğrendiğini düşünmüştüm. Ama siz böyle böyle diye kendiniz anlatın diye basta bildigini söylememiş olabilir diye düşündüm. Bilgiyi aldığı kişiyi de söylememek için.
İlk başta ben de böyle düşündüm ama bana kitabınızda soyadınız da var ama dedi güya boşandıgımı öğrenmek için sordu sanırım. Kurumdaki arkdaşıma sordum ben bekar evli gibi bir şey demedim dedi. Üstelik kurumdaki arkadaşı da intagramdan bulmuş kıza yazmış o kadar ayıp ki bu hocayı tanıyor musunuz diye kurumdaki fotoğrafımı gördermis kıza. Bu yüzden çok sinirlendim.
İlk başta ben de böyle düşündüm ama bana kitabınızda soyadınız da var ama dedi güya boşandıgımı öğrenmek için sordu sanırım. Kurumdaki arkdaşıma sordum ben bekar evli gibi bir şey demedim dedi. Üstelik kurumdaki arkadaşı da intagramdan bulmuş kıza yazmış o kadar ayıp ki bu hocayı tanıyor musunuz diye kurumdaki fotoğrafımı gördermis kıza. Bu yüzden çok sinirlendim.
Anlattığınız kişi büyük ihtimalle bine sınav sorumlusu. Sınav imza kağıdında tek soyadınız olduğu için o ikileme düşmüştür. Yedek görevli idiyseniz o sırada ister istemez sohbet oluyor bekliyorken, bu da kendince durumu fırsata çevirmiş. Tabi bu yaptığını haklı çıkarmaz
Sırtlan erkek modeli. Haklısın. Bu arsızlar daha boşanma olmadan hatta ortada öyle bir durum yokken bile ona buna yazıp yürümeye o kadar alışmışlar ki kadınlardan da bunu bekliyorlar herhalde. Biliyoruz bu cinsleri.
Anlattığınız kişi büyük ihtimalle bine sınav sorumlusu. Sınav imza kağıdında tek soyadınız olduğu için o ikileme düşmüştür. Yedek görevli idiyseniz o sırada ister istemez sohbet oluyor bekliyorken, bu da kendince durumu fırsata çevirmiş. Tabi bu yaptığını haklı çıkarmaz