Ben mi sucluyum? Esim mi?

Bir kadin icin cok zor reddedilmek bu konuda esinizin israrli olmasi gerekirken görev sana düşmüs szde uzak durun bi süre blki akli basina gelir...!

Cok degil canim haftada 1-2. Esimle cinsel hayatim öldü. Hemen arkasini donuyor yada bahane buluyor

Sürekli sizi döven,sonun münevver gibi olacak diyen,ve boşanıyorum diye başlık açtığın sonrasında eşim tarihi eser kaçırıyor onu ihbar etmeli miyim diye sorduğun kıymetli eşiniz mi bunları yaptı??Vallahi inanmam.
Kocandır, döver de sever de.başı kıçı gözü ağrımazsa sevişir de.Evlilik kolay kurulmuyor hem bir de kendi zevkinize göre döşediğiniz evinizin eşyalarını bırakıp gitmek kolay mı ???

Bence esim kendini eksik goruyor o yuzden boyle cildiriyor. Yoksa insan bu kadar delirir mi ya?

Canim evi terkedip gidince duzelmisti. Bir kac gundur cok iyiydi ilk gun ki gibiydi icimde hala bir sey var bu adama karsi ne aci bende biliyorum. Ama degismiyor degisemiyor.

Bence esim kendini eksik goruyor o yuzden boyle cildiriyor. Yoksa insan bu kadar delirir mi ya?

Bir kafanı topla önce bence. Ne istediğine ne yapman gerektiğine, hangi yolda yürüdüğüne ve yürümek istediğine..
1 Hafta önce konu açıp eşimle boşanma aşamasındayım deyip bugün bu konu normal mi sence?
Cinsellikten daha önemli sorunlarınız var.
Biri Münevver karabulut gibi yapacağını söylemiş sizi. Hiç mi soğumadınız bu adamdan.

Bir kadın cinsellik konusunda tatmin olmuyorsa ne yapabilir diye düşündüm, eşini aldatması kabul edilemez olduğuna göre bu durum anlaşılabilir geldi bana. Ama eşin evdeyken bunu yapıyor olman onunla cinsel açıdan tatmin olmadığını onun gözüne sokmak gibi olmuş. Keşke onun olmadığı bir ortamda yapsaydın. Gerçi eşin de çok yüksek tepki vermiş. Şiddet eğilimi var görünüşe göre. Dikkatli ol

Canim o cok uzun. Ama aramiz cok iyiydi dondukten sonra. Ilk gunku gibi olmustu bende inandim duzeldigine ne biliyim.
Senin bize anlattığın konular çok uzun zaman önce değildi ki
toplasan 1 ay bile olmadı
ne çabuk gittin ne çabuk geri döndün

canım ben senin eski konularını okudum. Üzüldüm durumuna, bence sizin evliliğiniz o dönemlerde baya zarar görmüş. Eşinizle aranızdaki soğukluğun nedeni de o bence. Yaşın da küçük çok, eğer düzeltemeyeceğiniz bir durum varsa çok da zorlama derim ben. Eğitimine devam etme durumun varsa devam et, hayatını kurtar kendi ayakların üstünde durursun.

Boşanın.
Ayrıca 19 yaşında neden evlendiğinize anlam veremedim açıkcası.

Annem, babam ayri. Annem evli. Babam cocuklugumdan beri aramiyor. Kisaca hic sevgi gormeden buyudum ananem sahip cikmisti o da asagilaya asagilaya.
Sonra bu adamla tanistim. Dedim ilk kez biri beni seviyor. Sonra evlendim kendi yuvami kurayim, aile boslugumu bastiririm kendi yuvamla dedim de yine olmadi.

gtimesini bekleseydiniz video için. zaten bu konuda sürekli sürtüşüyormuşsunuz bu da gıcık verir gibi olmuş

Sagol canim. Kavgalardan oncede yine soguktu ama bu kadar degildi tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…