- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi just tonight
-
Kizlar lutfen eski konularimla yargilamayin. Artik olan oldu ne yazik ki.. Fikir istedigim sey bugun ki konuda ben hataliydim, o mu?
Bugünkü konuda haklısın. ( tek hatan o evde iken yakalanma riskin varken kendi kendine takılman bence) eşin seni mastürbasyon yaparken yakaladığı için ne işe yaradığı belli olmayan erkeklik gururu kırılmış saldırdıkça saldırmış.Haklisin ablacim hemde cok ne diyim. Ama bazen oyle degisiyor ki bir sey oluyor icimden bir sey kopuyor kaniyorum yine ona. Duzelcegini umup kendimi kandiriyorum belkide. Yok, yok oyle.
Bugun ki konuda ben mi hataliyim sizce? Ona cok takildim.
Bugünkü konuda haklısın. ( tek hatan o evde iken yakalanma riskin varken kendi kendine takılman bence) eşin seni mastürbasyon yaparken yakaladığı için ne işe yaradığı belli olmayan erkeklik gururu kırılmış saldırdıkça saldırmış.
Bir sorum var KORKMUYOR MUSUN?
Yerinizde olsam dakika durmaz boşanırdım. Bu adam tam sorunlu, Münevver konusuna değinmiyorum bile. Cani resmen. Küfürbaz da üstüne.
Artı cinsellik bir evlilikteki en önemli şeylerden biri. Ben olsam cinsel anlamda doymadığım ayrıca sorunlu bir evliliği hem de bu kadar genç yaşta sürdürmezdim.
Seni ihmal etmiş canım sürekli.
Sende çok yanlış bir şey yapmamışsın adam tatmin etmeyince kendini tatmin etmişsin.
Gurur yapmış eşin,boşver
Hatalı olan o,o hakaretlere nasıl katlandın
Siz haklısınız. "sen kaç kuruşluk kadınsın" falan ne demek ya? Evlenmeseydi böyle düşünüyorsa madem. Adamın cinsel problemleri var bunu kendine yediremiyor acısını senden çıkarıyor işte. Bağırarak kufrederek şiddetle seni yola getireceğini(!) sanıyor. Sen kötü bir şey yapmıyorsun. Adam ya bi doktora, psikoloğa gitsin ya da boşanın ben başka çıkar yol göremedim. Genceciksin daha mahvetme hayatını.
Bir şekilde ekonomik özgürlüğünü kazanman, kendi ayaklarının üzerinde durman gerek.Başka çıkış yolun yok gibi.Korkuyorumda, korkmuyorum. O gun evi terkettim dondum ya baba evine. Oyle garip oldum ki siginti gibi davrandilar bana, camasir asiyim dedim ananem hemen 'ee artik dul kadinsin, yok camasir asmaya cikma balkona millet gorur, ee artik evde oturursun kiz arkadaslarinlada gorusme simdi elalem ne der dul kadinsin' markete gidiyordum inceliyor bastan asagiya, cok kotu hissettim.
Sonra kocam geldi aldi. Gidiyim diye baktilar gozumun icine. Esimde o gunden sonra cok iyiydi bana karsi. Cok caresiz hissediyorum kendimi bilmiyorum.
Bir şekilde ekonomik özgürlüğünü kazanman, kendi ayakkarının üzerinde durmab gerek.Başka çıkış yolun yok gibi.
Baba evinde anneannenin işi ne ki?
Münevver benzetmesi, define, hakaret ve küfürler
19 yaşında ancak böyle biriyle evlenilir
Paldır küldür, bilinçsiz, evlenmiş olmak için evlenmek
Çok yazık ve geleceğiniz kesinlikle yok. Ben bile buradan görebiliyorum..
Bu konuda kesinlikle siz haklısınız.Sizin ihtiyacınızı yeterince karşılamıyor öyle görünce de zoruna gitmiş.Robot değilsiniz şu an yaptığı egoistlik .Tam tersi olsa ne olcaktı siz canım istemiyor deyip sürekli reddetseydiniz onunda canı isteseydi ne yapacaktı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?