Ben mi sucluyum? Esim mi?

Haklisin ablacim hemde cok ne diyim. Ama bazen oyle degisiyor ki bir sey oluyor icimden bir sey kopuyor kaniyorum yine ona. Duzelcegini umup kendimi kandiriyorum belkide. Yok, yok oyle.
Bugun ki konuda ben mi hataliyim sizce? Ona cok takildim.
Bugünkü konuda haklısın. ( tek hatan o evde iken yakalanma riskin varken kendi kendine takılman bence) eşin seni mastürbasyon yaparken yakaladığı için ne işe yaradığı belli olmayan erkeklik gururu kırılmış saldırdıkça saldırmış.
Bir sorum var KORKMUYOR MUSUN?

Hep kadınlar bu problemle gelirlerdi simdi tam tersi olmuş çok utanç verici kocanızla bir Dr. Gidebilirsiniz belki bir problem vardır ama çok köt olmuş

Yerinizde olsam dakika durmaz boşanırdım. Bu adam tam sorunlu, Münevver konusuna değinmiyorum bile. Cani resmen. Küfürbaz da üstüne.

Artı cinsellik bir evlilikteki en önemli şeylerden biri. Ben olsam cinsel anlamda doymadığım ayrıca sorunlu bir evliliği hem de bu kadar genç yaşta sürdürmezdim.

valla bana boyle şeyler yapan adamın koynuna zaten ben gırmezdım zatende senin yaşınla alakalı isteklerin daha fazla olabilir ama kendini frenle bence. Eşim beni öyel görse utancımdan ölürdüm herhalde

Korkuyorumda, korkmuyorum. O gun evi terkettim dondum ya baba evine. Oyle garip oldum ki siginti gibi davrandilar bana, camasir asiyim dedim ananem hemen 'ee artik dul kadinsin, yok camasir asmaya cikma balkona millet gorur, ee artik evde oturursun kiz arkadaslarinlada gorusme simdi elalem ne der dul kadinsin' markete gidiyordum inceliyor bastan asagiya, cok kotu hissettim.
Sonra kocam geldi aldi. Gidiyim diye baktilar gozumun icine. Esimde o gunden sonra cok iyiydi bana karsi. Cok caresiz hissediyorum kendimi bilmiyorum.

Bütün ilişkilerde olduğu gibi kaçan kovalanır mantığı var. Kendini çok istekli bir kadın gibi gösterme bazı erkekleri bu soğutuyor o zaten sana kendi gelir. Erkeklerin hiç bir tanesi mükemmel değil bunu unutma. Kadınlık gururu konusunda sen haklısın tabi ki ama video konusunda aynı şeyi söyleyemem eşin sana yanaşmıyorsa gidip video mu izlemen lazım ben bu mantığa çok kızıyorum açıkçası aynı şeyi eşin yapsaydı sen yan odada uyurken sende kızardın ona emin ol hatta soğuyabilirdin eşinde aynı şeyi yaşamış olabilir. Zaten erkekler bu konuda daha hassas unutma.

Canim aileme gitsem onlarda bir tür. Guvenecegim dal olsa hic durur muyum?

Siz haklısınız. "sen kaç kuruşluk kadınsın" falan ne demek ya? Evlenmeseydi böyle düşünüyorsa madem. Adamın cinsel problemleri var bunu kendine yediremiyor acısını senden çıkarıyor işte. Bağırarak kufrederek şiddetle seni yola getireceğini(!) sanıyor. Sen kötü bir şey yapmıyorsun. Adam ya bi doktora, psikoloğa gitsin ya da boşanın ben başka çıkar yol göremedim. Genceciksin daha mahvetme hayatını.

Seni ihmal etmiş canım sürekli.
Sende çok yanlış bir şey yapmamışsın adam tatmin etmeyince kendini tatmin etmişsin.

Gurur yapmış eşin,boşver
Hatalı olan o,o hakaretlere nasıl katlandın

Seni ihmal etmiş canım sürekli.
Sende çok yanlış bir şey yapmamışsın adam tatmin etmeyince kendini tatmin etmişsin.

Gurur yapmış eşin,boşver
Hatalı olan o,o hakaretlere nasıl katlandın

Bende oyle dusunuyorum.
'Basim kocam varken masturbasyon yapiyorsam sucu kendinde ara ben degil' diye bagirdi cekti kapiyi gitti.

Biraz birikim yapip bir ise girince bosanicam canim. Bencede gururuna yediremiyor ondan oyle cildiriyor.

Bu konuda kesinlikle siz haklısınız.Sizin ihtiyacınızı yeterince karşılamıyor öyle görünce de zoruna gitmiş.Robot değilsiniz şu an yaptığı egoistlik .Tam tersi olsa ne olcaktı siz canım istemiyor deyip sürekli reddetseydiniz onunda canı isteseydi ne yapacaktı peki?

Münevver benzetmesi, define, hakaret ve küfürler
19 yaşında ancak böyle biriyle evlenilir
Paldır küldür, bilinçsiz, evlenmiş olmak için evlenmek
Çok yazık ve geleceğiniz kesinlikle yok. Ben bile buradan görebiliyorum..

Bir şekilde ekonomik özgürlüğünü kazanman, kendi ayaklarının üzerinde durman gerek.Başka çıkış yolun yok gibi.
Baba evinde anneannenin işi ne ki?

Bir şekilde ekonomik özgürlüğünü kazanman, kendi ayakkarının üzerinde durmab gerek.Başka çıkış yolun yok gibi.
Baba evinde anneannenin işi ne ki?

Anneannemin evi yani. Ben babaevi diyorum onlar buyuttu cunku. Hadi anneme gitsem diyorum annem evli esi var, babamin umrunda degilim yillardir aramiyor.
Cok karmakarisik icim.. Benim icin dua edin olur mu? Buna ihtiyacim var..

Malesef yok hayirlisi olsun ne diyim ki artik.

Aynisini o yapacakti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…