- 15 Ağustos 2022
- 56
- -39
- 1
- 35
- Konu Sahibi Endless love betul
-
Alay etmeden konuşmasını ogren de gel o zman esas ben seni avukata verecemÖdetecem otrera.
Bakalım merakla bekliyorum koymasını (!)
Bebeğim insanca cevap konusunda söz sahibi olduğunu mu düşünüyorsun gerçekten :dTesekkürler insanca cvp yazdığınız ıcın
Ver bebeyim.Alay etmeden konuşmasını ogren de gel o zman esas ben seni avukata verecem
GorecegızzzVer bebeyim.
Merakla bekliyor olacagım.
Bakalım kimde kalacak ihale
Hadi bakalımGorecegızzz
Ben daha 18 yasını bile doldurmadm nereye suc ısmemıs oluyorumHadi bakalım
Ah bu arada çalıştıgım kurumun avukatına da kuruş para ödemiyorum çünkü aylık bazda ödeme verdiğimiz için şahsi davalarımızda yardımcı oluyor.
Açacağın dava dilekçesini burada da paylaş nolur :d kocam önüne gelen her totoyu kesiyor dedim benimki de büyük dedim ama seninkini arzulamiyor dediler şikayetçiyim :dGorecegızzz
:) Ailene anlatırlar kuzum sen hiç merak etme.Ben daha 18 yasını bile doldurmadm nereye suc ısmemıs oluyorum
Gdın Baska yerde oynayın. Benm bi kerem Bı suru polis komiser akraban var siz dusunnAçacağın dava dilekçesini burada da paylaş nolur :d kocam önüne gelen her totoyu kesiyor dedim benimki de büyük dedim ama seninkini arzulamiyor dediler şikayetçiyim :d
18 yaşından küçükler anayasadan muaf mi saniyorsun minnak kız :d anneciginle babacığın oder tazminatı o zamanBen daha 18 yasını bile doldurmadm nereye suc ısmemıs oluyorum
Allah iyiliğini versin emiiii Hiç güleciğim yoktu buna R yapmak derlerBen daha 18 yasını bile doldurmadm nereye suc ısmemıs oluyorum
Yanlış biliyorsunuzanonim hesaplara edilen hakaret suç teşkil etmiyor diye duymuştum ben ne kadar doğru bilmiyorum.
Federaller hep peşimde diyorsun :dGdın Baska yerde oynayın. Benm bi kerem Bı suru polis komiser akraban var siz dusunn
18’ini doldurmayanlar cezadan muaf mı sanıyorsun senBen daha 18 yasını bile doldurmadm nereye suc ısmemıs oluyorum
Korkuyorum beni doverler lutgen18 yaşından küçükler anayasadan muaf mi saniyorsun minnak kız :d anneciginle babacığın oder tazminatı o zaman
Heyvan düşmanını Otrera biliyor.:) Ailene anlatırlar kuzum sen hiç merak etme.
En son senin gibi birilerinin babası anası aramıştı affet evladımızı diye :)
Katip kuzum şu evinden alınan bir hayvan düşmanı vardı hani, anlatta az daha anlasın neyin ne oldugunu :)
Ah evet şimdi hatırladım.Heyvan düşmanını Otrera biliyor.
Tatlım o işler öyle olmuyor.Gdın Baska yerde oynayın. Benm bi kerem Bı suru polis komiser akraban var siz dusunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?