- 15 Ağustos 2022
- 56
- -39
- 1
- 35
- Konu Sahibi Endless love betul
-
Esprine espri yaptım ne var bundaBu arada siber suçlardan haberin vardır inşallah ?
Hadi bakalım bi güzel seni kurum avukatına vereyim de gör bakalım, nasıl koyacagını orada gösterirsin.
Ben sana o espriyi gösterecegimEsprine espri yaptım ne var bunda
Herkes birbiriyle alay ediyor sakalasıyo biraz renk katsayım dedımEsprine espri yaptım ne var bunda
Ben daha da renk katacagım.Herkes birbiriyle alay ediyor sakalasıyo biraz renk katsayım dedım
Sen renk katma mahmut abiHerkes birbiriyle alay ediyor sakalasıyo biraz renk katsayım dedım
Şeyinin ispatının meraklısı yok hadi gitte kocana gösterHee bakıyom kıyaslıyorum götlerımızı. Benm cogundan buyuk valaha
Aldığın tazminatı toto protezine harcaBen daha da renk katacagım.
O gün beraber güleriz.
Yok canım katsın o :)Sen renk katma mahmut abi
auhdhfhfdfAldığın tazminatı toto protezine harca
Girişimci olmayı düşünüyorsanız seks oteli fikri de ülkede çığır açar bence :dauhdhfhfdf
Çok iyi fikir ya.
Hee amına kodumun evladı
Hatta ekleyelim üyelik iptali yapsan dahi bulunuyorsun E Endless love betulHesap bilgilerini düzenlesen de bulunuyorsun bilmiyor olamazsın :)
Ah evet o da vardı.Hatta ekleyelim üyelik iptali yapsan dahi bulunuyorsun E Endless love betul
Erkekler arzulamaz mı bakınca göte memeye
Ah bu arada çalıştıgım kurumun avukatına da kuruş para ödemiyorum çünkü aylık bazda ödeme verdiğimiz için şahsi davalarımızda yardımcı oluyor.Hatta ekleyelim üyelik iptali yapsan dahi bulunuyorsun E Endless love betul
Tesekkürler insanca cvp yazdığınız ıcınben de başka erkeklere bakıyorum gözüm takılıyor, yani dediğim gibi o an orda parlayan değişik biri varsa falan bakıyorum. arzulamıyorum sadece bakıyorum bence kocam da öyledir yani bazen ikimiz birden bakarız hatta fkjhfjkdsh illa arzu nesnesi olarak algılamıyo ki insan ne bileyim.. abartıyosun bence adamın bakışlarını bile takip ediyosan sıkıntı var ayrıca, abartma derim
Ödetecem otrera.Silmeniz bir işe yaramaz. Bu sitede yazılan tek bir harf bile kaybolmaz/silinmez. Şimdi kafanıza eseni söylemenin bedelini mahkemede ödersiniz. Çok terbiyesizsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?