- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.864
- 598
- 33
- Konu Sahibi kackaloribu
-
Ay bilemedim.. akşam alışverişe gidicez şimdi. alır eline hesp makinesini 150yi geçmesin aman der didikler ucuzunu arar durur.. bişe alsam dert almasam dert.
Bence hiç tartışmaya girmeyin konu uzar gider eşinizle huzurunuz kaçar. birşey olursa oğluna sor biz henüz konuşmadık bilmiyorum dersin geçersin.KESİNLİKLE DİYECEĞİM BUNU ZATEN..
Bana şey çok garip geldi yani kendi taraflarinin düğünlerine siz gelin masraflarınızı biz karsılariz diyolar ama senin eşin bir süre işsizmiş ilk maaşla alışveriş yapicaksiniz bi de bebeğiniz var kaynana bakıyo diye de bu gerekmez yani istemiyorum oğlum olmaz öyle şey demesi lazımdı düğüne gelince para var da böyle şeyde mi yok oluyo para. Mesela benim de kayinvalidemle sorunlarım catismalarim var ama maddi konuda allah razı olsun diyorum bizden almak yerine sürekli verme taraftarı ama işte. Sıkma canını eşinde sesini cıkartamiyo belli ki olan sana olmasınKızlar, geçenlerde kaynanamlarda, kaynım ben kaynanam oturuyorduk. Eşim yoktu. Kaynanam hafta sonu düğün var şehir dışında , oraya neden gitmediğimizi sordu. (öncesinde de yaklaşık 1 aydır defalarca durumumuz müsait değil, çalışma saatimiz de uymuyor gelemeyeceğiz dedik.) Bende artık yıldım sürekli düğün düğün düğün. Gerçeği söyledim.
'Anne şubatta benim kuzenimin düğünü var. Bu düğüne gidersek paramız zaten yok kuzeniminkine gidemeyiz. 3 yıl olacak evleneli daha hiç bir kuzenimin düğününe gidemedim. hep sizinkilere gidiyoruz. bu seferde benimkine gideceğiz'
dedim ama gayet üzgün yumuşak bir sesle. kaynımda para vermeyin herşeyi biz karşılarız gelin gidelim dedi. bende yok olmaz öyle siz rahat rahat gidin boşverin bizi dedim. kapattık konuyu.
bu sabah kaynanam eşime ben yokken, 'karın da kendi düğünleri var diye bizimkine gitmeyecekmiş dedi falan diye laf söylemiş ters ters. sokranmış durmuş. bana bişey demiyor ama hanfendi! Benimde ona diyemediğim gibieşimde evet öyle ama gitmek istesem buna da giderdim deyip konuyu kapatmış.
eşimde öğlen bana ilk kez ailesiyle ilgili kızdı. 'Aramızda olan konuşmayı aileme söyleme, ailemi de doldurma' dedi. Şok oldum! Kavga ettim. İyi niyetimi suistimal eden annen var diye kızdım. çok zoruma gitti. sonra o da Evet sen iyi niyetle söylüyorsun ama annem kötüye çekiyor işte bi daha böyle konuları ben konuşurum sen karışma dedi.
İnanılmaz üzüldüm. İnsanlar neden böyle iyi niyetimle söylediğim şeyleri kullanıyor anlamıyorum. Bu arada ayrı evlerde yaşıyoruz ama bebeğime bakıyor her gün görüşüyoruz bolca...
EDİTLİYORUM: eŞİMDE BENDE DÜNDEN GERGİNİZ ASLINDA. BİZİM EVE ALIŞVERİŞ İÇİN KULLANACAĞIMIZ 350 TL LİK KARTIMIZIN 200 ÜNE ANNESİNE ALIŞVERİŞ YAPMIŞ. ÜSTELİK EVDE HİÇ BİŞEY KALMAMIŞKEN. BANA DA SENDE 150 TL LİK AL DİYO. ZATEN AYLARDIR EŞİM İŞSİZDİ YENİ İŞE GİRDİ İLK MAAŞ İLK ALIŞVEİRŞ OLACAKTI DOYA DOYA.. OFFFF! KAYNANAMDA YOK ALMA AMAN KALSIN DEMEMİŞ. 2300 MAAŞI VAR BİZİM KARTIMIZLA EVE ALIŞVERİŞ YAPIYOR. MANTIĞA BAK! BEN KIZINCA DA EŞİM BANA KIZDI. HALA ONDAN YİYORUZ BİRBİRİMİZİ.
benim kv hiç bişeyimi yapmaz. bi çocuğuma bakıyor. resmen sömürüyor bizi. o kadar bıktım ki anlatamam. ilerde yailanınca bizimle yaşama ihtimalı bile beni sinir ediyor. bi süre birlikte yaşadık 5 ay civarı. yedi bitirdi beni çünkü. ben doğum ypınca bırakın beni oğluma bile bir takı takmadı. bir takım elbise alıp bile vermedi. o kadar düşüncesiz.Bana şey çok garip geldi yani kendi taraflarinin düğünlerine siz gelin masraflarınızı biz karsılariz diyolar ama senin eşin bir süre işsizmiş ilk maaşla alışveriş yapicaksiniz bi de bebeğiniz var kaynana bakıyo diye de bu gerekmez yani istemiyorum oğlum olmaz öyle şey demesi lazımdı düğüne gelince para var da böyle şeyde mi yok oluyo para. Mesela benim de kayinvalidemle sorunlarım catismalarim var ama maddi konuda allah razı olsun diyorum bizden almak yerine sürekli verme taraftarı ama işte. Sıkma canını eşinde sesini cıkartamiyo belli ki olan sana olmasın
işlerine gelen yerde para var işlerine gelmeyen yerde yokBana şey çok garip geldi yani kendi taraflarinin düğünlerine siz gelin masraflarınızı biz karsılariz diyolar ama senin eşin bir süre işsizmiş ilk maaşla alışveriş yapicaksiniz bi de bebeğiniz var kaynana bakıyo diye de bu gerekmez yani istemiyorum oğlum olmaz öyle şey demesi lazımdı düğüne gelince para var da böyle şeyde mi yok oluyo para. Mesela benim de kayinvalidemle sorunlarım catismalarim var ama maddi konuda allah razı olsun diyorum bizden almak yerine sürekli verme taraftarı ama işte. Sıkma canını eşinde sesini cıkartamiyo belli ki olan sana olmasın
Kızlar, geçenlerde kaynanamlarda, kaynım ben kaynanam oturuyorduk. Eşim yoktu. Kaynanam hafta sonu düğün var şehir dışında , oraya neden gitmediğimizi sordu. (öncesinde de yaklaşık 1 aydır defalarca durumumuz müsait değil, çalışma saatimiz de uymuyor gelemeyeceğiz dedik.) Bende artık yıldım sürekli düğün düğün düğün. Gerçeği söyledim.
'Anne şubatta benim kuzenimin düğünü var. Bu düğüne gidersek paramız zaten yok kuzeniminkine gidemeyiz. 3 yıl olacak evleneli daha hiç bir kuzenimin düğününe gidemedim. hep sizinkilere gidiyoruz. bu seferde benimkine gideceğiz'
dedim ama gayet üzgün yumuşak bir sesle. kaynımda para vermeyin herşeyi biz karşılarız gelin gidelim dedi. bende yok olmaz öyle siz rahat rahat gidin boşverin bizi dedim. kapattık konuyu.
bu sabah kaynanam eşime ben yokken, 'karın da kendi düğünleri var diye bizimkine gitmeyecekmiş dedi falan diye laf söylemiş ters ters. sokranmış durmuş. bana bişey demiyor ama hanfendi! Benimde ona diyemediğim gibieşimde evet öyle ama gitmek istesem buna da giderdim deyip konuyu kapatmış.
eşimde öğlen bana ilk kez ailesiyle ilgili kızdı. 'Aramızda olan konuşmayı aileme söyleme, ailemi de doldurma' dedi. Şok oldum! Kavga ettim. İyi niyetimi suistimal eden annen var diye kızdım. çok zoruma gitti. sonra o da Evet sen iyi niyetle söylüyorsun ama annem kötüye çekiyor işte bi daha böyle konuları ben konuşurum sen karışma dedi.
İnanılmaz üzüldüm. İnsanlar neden böyle iyi niyetimle söylediğim şeyleri kullanıyor anlamıyorum. Bu arada ayrı evlerde yaşıyoruz ama bebeğime bakıyor her gün görüşüyoruz bolca...
EDİTLİYORUM: eŞİMDE BENDE DÜNDEN GERGİNİZ ASLINDA. BİZİM EVE ALIŞVERİŞ İÇİN KULLANACAĞIMIZ 350 TL LİK KARTIMIZIN 200 ÜNE ANNESİNE ALIŞVERİŞ YAPMIŞ. ÜSTELİK EVDE HİÇ BİŞEY KALMAMIŞKEN. BANA DA SENDE 150 TL LİK AL DİYO. ZATEN AYLARDIR EŞİM İŞSİZDİ YENİ İŞE GİRDİ İLK MAAŞ İLK ALIŞVEİRŞ OLACAKTI DOYA DOYA.. OFFFF! KAYNANAMDA YOK ALMA AMAN KALSIN DEMEMİŞ. 2300 MAAŞI VAR BİZİM KARTIMIZLA EVE ALIŞVERİŞ YAPIYOR. MANTIĞA BAK! BEN KIZINCA DA EŞİM BANA KIZDI. HALA ONDAN YİYORUZ BİRBİRİMİZİ.
KAYNIM bekar kp vefat etmiş ben hiç görmedim kaynım 2000 tl kaynanam 2300 lira alıyo ev kendilerinin bizde aylık 3000 borç ödüyoruz 3500 gelirimiz var. kış geldi gaz yakamıyorum evimde bi odada ufo ile ısınıyoruz. acımıyolar hiç bize.ne demişsin ki ya, yazdıklarında bu kadar olay yapcak bişey görmedim ben, gayet kendini güzel ifade etmişsin.... ama kaynanan eşine çıkışınca o da sana çıkışmış, bence eşinin yaptığı yanlış asıl, herkes eşini haklı bulmuş ama ben bulamadım doğrusu, sonuçta kocan senin velin değil, sen de kendini ifade edebiliyorsun güzelce, sormuşlar söylemişsin ne var yani, o da bık bık bık düğün düğün düğün diye seni darlamasaymış
para konusuna gelince kaynın bekar mı, kp yok mu, kv hiç geliri yok mu bunlar önemli, ona göre yorum yapılabilinir para konusuna
KAYNIM bekar kp vefat etmiş ben hiç görmedim kaynım 2000 tl kaynanam 2300 lira alıyo ev kendilerinin bizde aylık 3000 borç ödüyoruz 3500 gelirimiz var. kış geldi gaz yakamıyorum evimde bi odada ufo ile ısınıyoruz. acımıyolar hiç bize.
Baya düşüncesiz belli sizinle yaşama ihtimali de gerçekten sinir bozucu ben yine bu konuda şanslıyım benim eşim annem gelse 3 gün bile kalsa ben yapamam diyo ya kaynanada gelin de ne kadar iyi olsa aynı evde olmaz yani bi kişi bir şekilde alttan alacağı için o da elbet bi zaman sonra patlama noktasına gelicek yani birlikte yasayanlarada allah sabır versin diyorumBen
benim kv hiç bişeyimi yapmaz. bi çocuğuma bakıyor. resmen sömürüyor bizi. o kadar bıktım ki anlatamam. ilerde yailanınca bizimle yaşama ihtimalı bile beni sinir ediyor. bi süre birlikte yaşadık 5 ay civarı. yedi bitirdi beni çünkü. ben doğum ypınca bırakın beni oğluma bile bir takı takmadı. bir takım elbise alıp bile vermedi. o kadar düşüncesiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?