ben mi tuhafım kaynanam mı ama ben çok gülüyorum:))

çok yazıkallah görümcene sabır versin gerçekten bu açıdan.annesinin ne rezilliklere katlanıp da yeni gelen kadının böyle sefa sürmesi can acıtır.benim arkadaşımın teyzesi de eskiden onca yıl çamaşırlarını eliyle yıkamış masraf olmasın kocasına makine aldırıp diye,sonra çamaşır makinesi aldırdığı hafta kalp krizi geçirip vefat ediyor,kocası kırkı çıkar çıkmaz evleniyor,yeni karısına evi sıfırdan yapıyo herşeyi, diğer kadın çekiyo cefayı işte,vefa buraya kadar oluyo kocasında.zaten o engelli çocuk apayrı mevzuu.Allah sabır versin...

bu konu benim bile içimi acıtıyor eşime diyorum bana bişi olursa sendemi böyle olacan ne yaparsan yap ama çocuklarımı ezdirme eğer çocuklarıma kötü davranır ve kötü davranılmasına izin verirsen hakkımı helal etmem diyorum((

işte ben bu yüzden diyorum insanın en önem vermesi gereken şey ailesi.eş vefat edince diğeri evleniyor,aşkından ölen kimse yok heralde. eş alternatifli birşey,insan kimle evlenirse o eşi oluyor,ama anne baba kardeş evlat yerine yenisi gelmiyor. kadınlar daha iyi bu konuda ama erkekler çok vefasız,gözleri daha eşlerinin cenazesindeyken çevreye bakıyor kimisinin acaba benle evlenecek çıkarmı diye...

üvey anne ne de olsa,öz annenin yerini tutamaz,insan öz annesinden bi tokat yese takmıyor barışıyor,ediyor.ama üvey annenin her sözü batar insana...Allah sabır versin o çocuğa da(yaşı 30 olsa da zihinsel engelliler bebek gibi).

Allah muhabbetinizi attırsın canım yaaa
eglenceli bi kaynanaymıss

evet çok eğlencelidir aslında çok ta esprili bu kadar olaya rağmen bir kere bile tartışmamız olmadı inanabiliyor musun sürekli arar bir ara hergün konuşurduk sattlerce bana bağımlı gibi değişik beni hem yönetmeye çalışır hem fikirlerimi uygular bazen fikirlerimi kendi fikirleriymiş gibi lanse eder tuhaf bir ilişkimiz var iyimi kötümü ben çözemedim buyrun sşz çözün:)

Gülerek okudum yani demekki gerçekten hiç bişey görmemiş,evi için bişey yapamamış,alamamışki en yakın sen oldugun için görüp istıyo herşeyden hem özeniyo hem azcık kıskanıyo.Aman boşver gül geç aynen yani..

Ayy yaa aynı benim rahmetli annecim... O da çok çekti babamdan; yeni karısı da sefasını sürüyor. Küçümsemek istemiyorum ama ne bileyim benimle göbek yarıştıracak biri değil o. Sülalemizde herkes babam için "layığını buldu" diyor. Küfürbaz, asi, erkek gibi bir şey. Aman neyse daha fazla gıybet etmeyeyim.
Canım arkadaşım sen de eğlenmene bak, ben öyle yapıyorum. Ballandıra ballandıra anlatıyorum kocamın beni mutlu etmek için yaptıklarını. Gitsin kocasının başını yesin! Anneme çektirdi, kendi çekiyor şimdi.

yaa bu ikinciler çok fena yatak odamızı bile merak ediyor ben de hiç sevmem başkasıyla konuşmayı sonuçta özelim ama bir gün dayanamadım o kadar çok sorduki ben de esprisine günde bir kaç defa oluyor dedim ne dese beğenirsiniz tabi gençsiniz yaşlanınca o da babası gibi olur eminim kayınpederimi baya zorlamıştır hahaha:)) öyle tuhaf olaylar yaşıyorum ki ama öyle böyle değil benim reglim on gün sürüyor ne hikmetse onunda 10 gün sürmeye başladı normalde 5 gün falan sürüyordu :)))

zaten acayip gülüyorum :)))

Gece gece gulumsettiniz beni sagolun. Siz gelin kvalideden cok yakin zamanli evlenen eltiler gibi olmussunuz :). Ne guzel en azindan size sorun cikartacak biri degil. Tadini cikarin.

Cidden var mı böyle insanlar :)) Ben özellikle gidip almam aynısını o kişi rahatsız olmasın diye.

Gece gece gulumsettiniz beni sagolun. Siz gelin kvalideden cok yakin zamanli evlenen eltiler gibi olmussunuz :). Ne guzel en azindan size sorun cikartacak biri degil. Tadini cikarin.

ne güzel gülümsetebildiysem çok büyük dertler okuyoruz burda aslında bu da bir dert ama olaya bakış açısına bağlı başkası için içinden çıkılmaz bir hal alabilirdi ama ben her zaman her olaya pozitif bakmayı seven bir insanım bu derdimi kendi yöntemlerimle çözdüm belki başkalarına da yol gösteririm amacıyla açtım hayatla dalga geçmeyi de bilmek lazım bazen aslında biz herşeyi kendimize öyle dert ediyoruz ki hayatı kendimize zindan ediyoruz insanlara takılmamak lazım. bu durumda acınacak olanlar karşımızdakiler düşünürsek onun durumu benden vahim bir insan herşeyi kıskanarak hayatını ne kadar sağlıklı devam ettirebilir bir şeye kafasını taktımı uyuyamazmış onu alana dek kendisi söyledi bana hastalık sahibi olur insan çok yazık değil mi?

Cidden var mı böyle insanlar :)) Ben özellikle gidip almam aynısını o kişi rahatsız olmasın diye.

cidden var canım yaa birebir yaşıyorum regli olayını şakasına yazdım olay gerçekte tabi kıskandığı için değildir yani umarım:))

Yok anacım ben o kadar yüz göz olmuyorum. Hoş ben kimseyle yüz göz olmuyorum ya...
:2:

Son düzenleme:
çocuğun varmı bilemiyorum arkadaşım çocuk yaparsan çocukta isteyeckemiki yawssD yada varsaa oda istedimi hehe

Sanırım rahatsız etmiyor bu durum sizi,şahsen bana yapsalar rahatsız olurdum.

Yok anacım ben o kadar yüz göz olmuyorum. Hoş ben kimseyle yüz göz olmuyorum ya...
Bu arada iyi değil 10 gün, bir doktora görünsen iyi olur bence...:2:

bana da zorla söyletti yani ben de hiç sevmem bel altı konuşmayı hatta burda bile cinsellikle ilgili soruları falan hiç yanıtlamam utangacım o konuda ama artık son noktaya getirmiş ki ben bile şaşırdım nasıl söyledim diye:))
doktora gittim canım yaa 10 gün sınırmış ben uzunluğundan daha çok yoğunluğundan şikayetçiyim dr. baktı bir sorun olmadığını söyledi ama son zamanlarda kansız kaldığımı düşünmeye başladım regl öncesi titremeler tutuyor((

kardeş kardeş kullanın ışte
ne sınır bozucu ya ınsan kayınvalıdesının evıne bı gıdıyor kendı evının kopyası cok sıkıcı bı durum

çocuğun varmı bilemiyorum arkadaşım çocuk yaparsan çocukta isteyeckemiki yawssD yada varsaa oda istedimi hehe

çocuğum var teyzesi rabbim bağışlasın iki tane kızım var :) onu benden önce yaptı bu durumda ben onu kıskanıp yapmış oluyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…