aynen güzelim 1. kadın cefasını çekmiş yerde minderlerle oturmuş öldüğünde bir yüzük bir küpesi varmış onu da kızı anneler gününde almış yani eşiminde görümceminde içi acıyor ama kalkıp ta kimse bişi demiyor yani ne diyebilirlerki ben de bişi demiyorum zaten ama bazen can sıkıcı oluyor mesela görümcem bazen içlenip annem deyip gözleri doluyor ama boğazında düğümleniyorda bişi demiyor diyemiyor eşimin engelli kardeşi var o bakıyor diye kimse laf söylemiyor gönlü hoş olsunda kardeşimize kötü davranmasın diye hoş ona da iyi davranmıyor (bu ayrı bir başlıkta zaten bu konuyu açmayacağım) kendinin ikinci evliliği amin rabbim başka dert vermesinde bir konu okurken aklıma geldi:)
Hiç olmadı bari komik bir toka alın onu takın
çok yazıkallah görümcene sabır versin gerçekten bu açıdan.annesinin ne rezilliklere katlanıp da yeni gelen kadının böyle sefa sürmesi can acıtır.benim arkadaşımın teyzesi de eskiden onca yıl çamaşırlarını eliyle yıkamış masraf olmasın kocasına makine aldırıp diye,sonra çamaşır makinesi aldırdığı hafta kalp krizi geçirip vefat ediyor,kocası kırkı çıkar çıkmaz evleniyor,yeni karısına evi sıfırdan yapıyo herşeyi, diğer kadın çekiyo cefayı işte,vefa buraya kadar oluyo kocasında.zaten o engelli çocuk apayrı mevzuu.Allah sabır versin...
bu konu benim bile içimi acıtıyor eşime diyorum bana bişi olursa sendemi böyle olacan ne yaparsan yap ama çocuklarımı ezdirme eğer çocuklarıma kötü davranır ve kötü davranılmasına izin verirsen hakkımı helal etmem diyorum((
Allah muhabbetinizi attırsın canım yaaa
eglenceli bi kaynanaymıss
Ayy yaa aynı benim rahmetli annecim... O da çok çekti babamdan; yeni karısı da sefasını sürüyor. Küçümsemek istemiyorum ama ne bileyim benimle göbek yarıştıracak biri değil o. Sülalemizde herkes babam için "layığını buldu" diyor. Küfürbaz, asi, erkek gibi bir şey. Aman neyse daha fazla gıybet etmeyeyim.
Canım arkadaşım sen de eğlenmene bak, ben öyle yapıyorum. Ballandıra ballandıra anlatıyorum kocamın beni mutlu etmek için yaptıklarını. Gitsin kocasının başını yesin! Anneme çektirdi, kendi çekiyor şimdi.
Gülerek okudum yanidemekki gerçekten hiç bişey görmemiş,evi için bişey yapamamış,alamamışki en yakın sen oldugun için görüp istıyo herşeyden hem özeniyo hem azcık kıskanıyo.Aman boşver gül geç aynen yani..
yaa bu ikinciler çok fena yatak odamızı bile merak ediyor ben de hiç sevmem başkasıyla konuşmayı sonuçta özelim ama bir gün dayanamadım o kadar çok sorduki ben de esprisine günde bir kaç defa oluyor dedim ne dese beğenirsiniz tabi gençsiniz yaşlanınca o da babası gibi olur eminim kayınpederimi baya zorlamıştır hahaha:)) öyle tuhaf olaylar yaşıyorum ki ama öyle böyle değil benim reglim on gün sürüyor ne hikmetse onunda 10 gün sürmeye başladı normalde 5 gün falan sürüyordu :)))
Gece gece gulumsettiniz beni sagolun. Siz gelin kvalideden cok yakin zamanli evlenen eltiler gibi olmussunuz :). Ne guzel en azindan size sorun cikartacak biri degil. Tadini cikarin.
Cidden var mı böyle insanlar :)) Ben özellikle gidip almam aynısını o kişi rahatsız olmasın diye.
yaa bu ikinciler çok fena yatak odamızı bile merak ediyor ben de hiç sevmem başkasıyla konuşmayı sonuçta özelim ama bir gün dayanamadım o kadar çok sorduki ben de esprisine günde bir kaç defa oluyor dedim ne dese beğenirsiniz tabi gençsiniz yaşlanınca o da babası gibi olur eminim kayınpederimi baya zorlamıştır hahaha:)) öyle tuhaf olaylar yaşıyorum ki ama öyle böyle değil benim reglim on gün sürüyor ne hikmetse onunda 10 gün sürmeye başladı normalde 5 gün falan sürüyordu :)))
Yok anacım ben o kadar yüz göz olmuyorum. Hoş ben kimseyle yüz göz olmuyorum ya...
Bu arada iyi değil 10 gün, bir doktora görünsen iyi olur bence...:2:
çocuğun varmı bilemiyorum arkadaşım çocuk yaparsan çocukta isteyeckemiki yawssD yada varsaa oda istedimi hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?