Sanırım rahatsız etmiyor bu durum sizi,şahsen bana yapsalar rahatsız olurdum.
kardeş kardeş kullanın ışte
ne sınır bozucu ya ınsan kayınvalıdesının evıne bı gıdıyor kendı evının kopyasıcok sıkıcı bı durum
dert etmiyorum zaten ben dert edenler varsa okusun bu olayla eğlenmenin daha güzel olduğunu görsünler istedim inan eğleniyorum bazen aldıklarımdan çift alasım geliyor yazık arayıpta yorulmasın dimi ama:)))tek derdin bu olsun. başka sorunlar çıkartıp seni üzmesin de bırak seni taklit etsin.
demek ki senin zevkini beğeniyor kadın böyle düşün.
kardeş kardeş kullanıyoruz biz de :)
allah bağışlasın bebışlerın varmış canım
kız kayınvalıden kocana kardeş yapmasın şımdıde
arkadaşlar benimki tam trajikomik denilir ya ondan biraz önce bir konu okudum aklıma geldi hem gülüyorum hem de şiştim şimdi öncelikle benim kaynanam üvey evliliklerimizin arasında 3 ay var benden 3 ay önce evlendi neyse biz evlendik benim neyim varsa yavaş yavaş istemeye başladı koltuk takımından yatak odası takımına kadar aynısını istedi aynı renk aynı model neyse gençtir dedim hevesi vardır ilk eşinden görmemiş gittim kendi elimle kendi aldığım yerden aldım ben başka şehirden almıştım ordan getirttim normal gördüm yani neyse bir baktım neyim varsa istiyor hiç ses çıkartmadım inanabiliyormusunuz şampuanımı görüyor ondan alıyor pijamamı görüyor aynı renk aynı model alıyor bileziklerim kilitliydi biz satmak zorunda kaldık kendi bileziklerini değiştirdi kilitli aldı setim çalındı setime benzer aldı aynısını bulamamışta çantamdan paltoma herşeyimden istiyor ben biraz ufak tefeğim kendide 115 kilo kot giyorum aramış taramış kendine uygun kot bulamamış ama lastikliler varya ondan almış kahverengi palto aldım tutturdu kahverengi palto alacam diye ben küçüklüğümden beri kaloriferli evde oturuyordum eşime de şart koştum kaloriferli evde otururum evlenince diye sağolsun kırmadı ama kaynanacığım canım benim:)kendi müstakil evlerine kalorifer taktırdı olmadı ev ısınmadı eve yalıtım yaptırdı neyse cep telefonu modelimiz ne düşünürseniz bende ne varsa alıyor ben bulaşık makinası aldım 5 ay geçmedi aldı benimki 5 programlı kayınpederim 3 programlı almış ona sinir olmuş 5 programlı istiyormuş benim evde yeşil kare leğenim var bir baktım aynısından almış plastik leğen yaaa altı üstü :)şarjlı süpürgemden halılara perdelere kadar aklınıza gelebilecek herşey yani alıyor aldırıyor en son bomba pedimin paketini istedi kayınpederime verecekmiş ondan aldıracakmış hahahaha artık pedimizde aynı :)))en son mikrodalga fırın dipfriz ve dokunmatik telefon aldım bekliyorum bakalım onları ne zaman alacak bu duruma baştan biraz sinir oluyordum ama şimdi o kadar çok gülüyorum ki hatta içten içe gurulanıyorum demek ki beni kendinden üstün görüyor ve taklit ediyor ulaşmaya çalışıyor ama ne yaparsa yapsın ulaşamaz duruşumuz hayata bakış açımız farklı :)))hatta bazı akrabalar farkına varmış aralarında dalga konusu olmuş yeni bişi görünce kesin alzen almıştır ondan görmüştür diye bunu tesadüf eseri duydum :)))
evet çok eğlencelidir aslında çok ta esprili bu kadar olaya rağmen bir kere bile tartışmamız olmadı inanabiliyor musun sürekli arar bir ara hergün konuşurduk sattlerce bana bağımlı gibi değişik beni hem yönetmeye çalışır hem fikirlerimi uygular bazen fikirlerimi kendi fikirleriymiş gibi lanse eder tuhaf bir ilişkimiz var iyimi kötümü ben çözemedim buyrun sşz çözün:)
Haklı arkadaş. Sen hamile kal kv de bende bebek istiyorum der kesin:)
bu grcekten sizi begendiğine ve sizin fikirlerinizi onemsedigine işaret.. herhalde sizi kendine cok yakın hissedioo guzelmiş gerckten ii bi arkadas olarak gormus sizi
ne guzel yaa valla
benden önce yaptı zaten büyük kızımdan bir yaş küçük kızımdan 3 yaş büyük amcamız var:)))
boşver...demek kadın zamanında yapamamış,örnek alacağı kimse de yoktur etrafında,
napsın,imkan varken yapıyor şimdi..örnek te sensin,gül geç..
Fakat ;en içimi burkan şey de, ilk hanımların bu rahatı edememiş olmaları
bu arada niye kilo vermeye de çalışmıyor hayret!!!
madem 115 kilo, bari işe yarayan bir konuda taklit etseymiş seni.. kendisine de faydası olurdu
boşver...demek kadın zamanında yapamamış,örnek alacağı kimse de yoktur etrafında,
napsın,imkan varken yapıyor şimdi..örnek te sensin,gül geç..
Fakat ;en içimi burkan şey de, ilk hanımların bu rahatı edememiş olmaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?