ben mi tuhafım kaynanam mı ama ben çok gülüyorum:))

tek derdin bu olsun. başka sorunlar çıkartıp seni üzmesin de bırak seni taklit etsin.
demek ki senin zevkini beğeniyor kadın böyle düşün.

Sanırım rahatsız etmiyor bu durum sizi,şahsen bana yapsalar rahatsız olurdum.

ilk zamanlar anlamadım sonra anladığımda baya canım sıkıldı çok uzun süredirde olayı aştım canım napıyım bende böyle idare ediyorum değişmez çünkü allahtan aynı şehirde yaşamıyoruz:)

tek derdin bu olsun. başka sorunlar çıkartıp seni üzmesin de bırak seni taklit etsin.
demek ki senin zevkini beğeniyor kadın böyle düşün.
dert etmiyorum zaten ben dert edenler varsa okusun bu olayla eğlenmenin daha güzel olduğunu görsünler istedim inan eğleniyorum bazen aldıklarımdan çift alasım geliyor yazık arayıpta yorulmasın dimi ama:)))

kardeş kardeş kullanıyoruz biz de :)

allah bağışlasın bebışlerın varmış canım
kız kayınvalıden kocana kardeş yapmasın şımdıde

abooow yapmış bıle şımdı gördüm pardon kaynana bayıldım ya onunla ınsanın hıç canı sıkılmaz

Son düzenleme:

yazık kadıncağıza... biri uyarsa bari yaaa:)) kendini komik durumlara düşürüyor

yazık ya bazıları böyle çok kıskanç oluyo işte belkide içinde kalıp yaşayamadığı şeyler özenti biraz. sen en iyisi hiç ilgilenme bile canım...

bu grcekten sizi begendiğine ve sizin fikirlerinizi onemsedigine işaret.. herhalde sizi kendine cok yakın hissedioo guzelmiş gerckten ii bi arkadas olarak gormus sizi
ne guzel yaa valla

bu grcekten sizi begendiğine ve sizin fikirlerinizi onemsedigine işaret.. herhalde sizi kendine cok yakın hissedioo guzelmiş gerckten ii bi arkadas olarak gormus sizi
ne guzel yaa valla

aslında bir yönden gururumu da okşuyor inanın hiç kızmıyorum bu konuda ona kızamıyorum daha doğrusu ben zaten sakin bir insanım eğlenmeyi gülmeyi konuşmayı severim en çok sevdiğimde insanlara yardımcı olabilmek o da yalnız birisi aslında belki bu huyları yüzünden etrafında çok kimse yok herşeyini anlatır bana elimden geldiğince yardım etmek isterim eski eşinden büyük bir darbe yemiş yokluk içinden gelmiş köy yeri gibi bir yerde yaşamış çoğu şeyi görmemiş bundan kaynaklanıyor büyük ihtimalle...

boşver...demek kadın zamanında yapamamış,örnek alacağı kimse de yoktur etrafında,
napsın,imkan varken yapıyor şimdi..örnek te sensin,gül geç..
Fakat ;en içimi burkan şey de, ilk hanımların bu rahatı edememiş olmaları

evet yaaa biz ilk kadın olarak hata mı yaptık ki aman allah korusun ikinci kadında olmak istemem allah eşimede banada çocuklarımada uzun hayırlı sağlıklı ömür versin sizlerede amin:)

bu arada niye kilo vermeye de çalışmıyor hayret!!!

madem 115 kilo, bari işe yarayan bir konuda taklit etseymiş seni.. kendisine de faydası olurdu

Evet, ikinciler hep kıymetli olur..

Kız Alzeeen, hemen adresimi veriyorum. Pedinin kabını gönder, anneme ondan aldırcam her ay

Kızzz ay ben de mikrodalga fırın istiyorum harbiden, ne aldın hemen alayım hahahahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…