Ben mi yanlış algılıyorum acaba ?

okuyucuu

Guru
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
3.357
5.656
358
İstanbul
Merhaba kızlar ya o kadar gerginim ki çevremde kimseye anlatacak durumda değilim sizlerden fikir bekliyorum.. mevzu şu ben 33 haftalık hamileyim şuan 2 yaşımda da 1 kızım var ve soğuk algınlığı oldum yataktan kalkacak durumda değilim. Annem 1 gün gelip yanımda durdu çocukla ilgilendi evle ilgilendi ama kendi işi olunca gitmek durumunda kaldı o varken kayınvalidem ve eltim geldi anneme ayıp olmasın diye eltim benim karşı dairemde oturuyor kayınvalidem aynı sokakta annem biraz daha uzak velhasıl bugün daha kötüyüm çocukla ilgilenemiyorum eltime çorba var mı çocuğa içiricem dedim yok ya dedi yapmadım hee dedim kapattım yani beklenti içine girmek asla istemiyorum ama şuan o kadar zor durumda hissediyorum ki kendimi ve o kadar hassasım ki dusunulmek istiyorum yani şunu demek çok mu zor yok ama yapım sen hastasın ya da ver çocuğu ben yedirim yatırım falan diyorum ki acaba ben mi soğuk davranıyorum ya da kendi de bekliyor yapmiyormuyum diye kendime öz elestiri yapıyorum ama ağlamamak için sinirden çok duruyorum ya sizce sacmaliyomuyum bu arada kv dün aksam ilgilendi ben yattım bugünde doktor randevusu vardı akşama yone eve gelecek

Eltinizle normalde araniz nasildi soğuk muydunuz birbirinize karşı. Benim yapabileceğim birşey değildir bu çünkü. Ben bu yaz bir ay baktım eltim in çocuğuna hatta arada ikisi de geldi. İlkokul cagindalar. Tatilde isleri çıktığı için hemen gelemediler. Önden çocukları yolladılar. Yeri geldi banyosunu yaptırdım. Hasta olsa yine bakarım yemeğini falan yollarım ama ben eltimle çok yakınım. Bana da güveniyor kendisi. Gerçi insan yeri gelir komşusuna bile yardımcı olur ama bilemedim. Ayrıca çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa versin. Esiniz isten gelince elinden geldiği kadar yardımcı olsun

Bence yanlış algılamıyosunuz. Herkes bunu bekler yani hemde karşı dairende. Çorba yapmadım ama yaparım ver çocuğu ben yediririm ilgilenirim diyebilirdi. Siz soğukta davransanız aranız kötü de olsa hatta tartışmalı da olsanız aynı ailedesiniz ve 1 yaşındaki bebeğin suçu ne. Hiç bişey için olmasa bile o bebek için insan elinden geleni yapmak ister

Normalde aranizdaki iletişim, yakinlik nasildir bilemiyorum,
Sanirim bir beklenti oluşmuş, ne kadar az beklenti o kadar az hayal kırıklığı ve huzur.
Mecburiyeti yok, isteseydi yapar yada tekif ederdi.
Yerinizde olsam minnet etmem, uygun bir yerden çocuk için corba siparişi verirdim, yada sevdiği bir yemek

Yok hiçbir problemimiz gayet iyiyiz yani hiçbir şey yaşanmadı aramızda şimdiye dek sadece onda şey var söylersen yaparım soylemessen düşünmem yani nereden bilim senin ne durumda olduğunu bu da bana acımasızca geliyor.. bunu bir iki defa farklı konu üzerinde ortamda belirtmişti oradan pay biciyorum. Yani çocuğu şuan yok ama olacak yani Allah'ın izniyle günün birinde bende. Aynısını yaparım diyorum sinirle ama yapamam biliyorum acırım.

Eşim işte. Akşamları yardimci oluyor yemegimize falan gerekirse dışardan söylüyoruz ya da annesinden istiyor. Çocuğa valla süt verdim ve uyuttum çok şükür şimdi dinleniyorum sadece gerçekten çok üzülüyorum yaa böyle birsey olabilir mi

Yok hiçbir problemimiz gayet iyiyiz yani hiçbir şey yaşanmadı aramızda şimdiye dek sadece onda şey var söylersen yaparım soylemessen düşünmem yani nereden bilim senin ne durumda olduğunu bu da bana acımasızca geliyor.. bunu bir iki defa farklı konu üzerinde ortamda belirtmişti oradan pay biciyorum. Yani çocuğu şuan yok ama olacak yani Allah'ın izniyle günün birinde bende. Aynısını yaparım diyorum sinirle ama yapamam biliyorum acırım.
Nasıl düşünemiyormus ki anlayamıyorum böyle insanlari. Kisin dışarda üstü ince bir çocuk görsek içimiz sizlar. Kaldı ki yani basımda eşimin yeğeni için bir yemeği düşünemeyeceğim. Çorbam olmasa bile hemen anında yapardım. Siz de uzak durursunuz bundan sonra. Kötü günümde yanımda olmayanın sonra benim evimde işi olmaz

Nasıl düşünemiyormus ki anlayamıyorum böyle insanlari. Kisin dışarda üstü ince bir çocuk görsek içimiz sizlar. Kaldı ki yani basımda eşimin yeğeni için bir yemeği düşünemeyeceğim. Çorbam olmasa bile hemen anında yapardım. Siz de uzak durursunuz bundan sonra. Kötü günümde yanımda olmayanın sonra benim evimde işi olmaz
Yani böyle düşünüyorum bende ama sonra vicdan yapıyorum ama görünen köy de kılavuz istemez özeleştiri yaptığımda da çocuk için yapsın bari diyor insan oraya çıkıyor olay eşime anlatmak istemiyorum sonuçta yapacak birşeyi yok

Ben kimseden hiçbir zaman birşey beklemem o yüzden de içim hep rahattır korona oldum geberiyordum baş ağrısından sirt ağrısından kalktım mercimek çorbamı kaynattim düdüklüye at bitti zaten karşı taraftan beklemek bana daha yorucu geliyor
Ya varya sadece hasta olsam minnet etmem yani bu kadar hassas olmam ama son ayım hamilelikte kaldıramıyorum yanii

Ben kim olursa olsun bana çorba var mı diyecek zor durumda olacak ben umursamayacağım imkansız. İnsanlıktır bu. Bozulmakta haklısınız. Bu zamanlarınızı unutmayın kinlenin demiyorum ama bundan sonraki ilişkinizde aklınıza gelsin

eve sipariş verin kimseye minnet etmeyin

Yapsa tabii ki iyi olur ama herkes ince düsünemeyebiliyor.Siz sormussunuz mesela ben acımdan ölsem de minnet etmem asla soramam kendim yaparım kızım bebekliginde kolikken çok ekmek arası zeytin yemişliğim vardır.Biri bana bu soruyu yönelttiyse de yapmadım ama dur hemen yapıp getireyim derim yani eltim olsa da olmasa da ben kıyamam

Biri bana bunu sorsa olmasa bile var hazırlıyım der hızlıca yaparım 🙄 Dangoz herhalde

Tamam elti ayıp etmiş haklısınız. Düşüncesiz davranmış.
Ama konu açabildiğinize göre baygın yatmıyorsunuz bir çorba bir makarna da yapabilirsiniz yani süt içirip yatırmak nedir? En olmadı dışarıdan söyleyin. Çocuğa üzüldüm.

Back
X