Merhaba kızlar ya o kadar gerginim ki çevremde kimseye anlatacak durumda değilim sizlerden fikir bekliyorum.. mevzu şu ben 33 haftalık hamileyim şuan 2 yaşımda da 1 kızım var ve soğuk algınlığı oldum yataktan kalkacak durumda değilim. Annem 1 gün gelip yanımda durdu çocukla ilgilendi evle ilgilendi ama kendi işi olunca gitmek durumunda kaldı o varken kayınvalidem ve eltim geldi anneme ayıp olmasın diye eltim benim karşı dairemde oturuyor kayınvalidem aynı sokakta annem biraz daha uzak velhasıl bugün daha kötüyüm çocukla ilgilenemiyorum eltime çorba var mı çocuğa içiricem dedim yok ya dedi yapmadım hee dedim kapattım yani beklenti içine girmek asla istemiyorum ama şuan o kadar zor durumda hissediyorum ki kendimi ve o kadar hassasım ki dusunulmek istiyorum yani şunu demek çok mu zor yok ama yapım sen hastasın ya da ver çocuğu ben yedirim yatırım falan diyorum ki acaba ben mi soğuk davranıyorum ya da kendi de bekliyor yapmiyormuyum diye kendime öz elestiri yapıyorum ama ağlamamak için sinirden çok duruyorum ya sizce sacmaliyomuyum bu arada kv dün aksam ilgilendi ben yattım bugünde doktor randevusu vardı akşama yone eve gelecek