Ben mi yanlış anlıyorum, yoksa ilgisi var mı ve sizce nasıl davranayım?

Hayallerdeyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2021
1.537
616
73
34
Kızlar biliyorsunuz eşimle ayrılalı 6 ay oldu. Okulda yeni atanan bir hoca sürekli bir şey bahane ederek geliyordu okulla ilgili mesaj atıyordu ve yanıma gelip sohbet ediyordu.whatsap durumlarıma cevap veriyordu. En son wpte bir konı hakkında konuştuk, kahve ısmarlamaya getirdi . Ben de istemedim sadece güldüm anlaşılan istemedin felan dedi. Sonra iyi akşamlar diyerek konuşmayı bitirdim. Sizce ilgisi var mı

Kızlar biliyorsunuz eşimle ayrılalı 6 ay oldu. Okulda yeni atanan bir hoca sürekli bir şey bahane ederek geliyordu okulla ilgili mesaj atıyordu ve yanıma gelip sohbet ediyordu.whatsap durumlarıma cevap veriyordu. En son wpte bir konı hakkında konuştuk, kahve ısmarlamaya getirdi . Ben de istemedim sadece güldüm anlaşılan istemedin felan dedi. Sonra iyi akşamlar diyerek konuşmayı bitirdim. Sizce ilgisi var mı
Bence ilgisi var.daha ne olsun?

Ben acaba arkadaş olarak mı görüyor diye

Yani diğer iş arkadaşlarınız size öyle davranmıyor belli yani bu farklı gelmiş anlamışsınız işte ilgisini anlamamış gibi yapmayın.
Benim kahve isteğimi birisi reddetse ben de uzak dururum demek ki flört etmek istemiyor gibisinden.
Boşandıktan sonra ertesi gün bile flört edebilirsin sonuçta artık özgürsün.

Yani kusura bakmayın da okuldakilere boşandık demek neden bu kadar zor. O zaman yeni demiştiniz de şimdi 6 ay geçmiş.
O zaman da biri ile flört etmek konusunda çekinceniz vardı bu konu yüzünden şimdi de.
Ve iş yerinde evli bilinip başka erkekle konuştuğunuz anlaşılırsa çok daha kötü dedikodular döner.
Bir an önce söyleyin boşandığınızı artık hayır yani İngiliz kraliyet ailesi bile Diana'yla Charles'in boşandığını bu kadar saklı tutmamıştır.

Back
X