- 28 Mayıs 2021
- 1.537
- 616
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Bazen söyle git diyorsun ama yanlış yapıyorum galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konularınız hatirliyorum. Altı ay olmuş daha boşanaki. Biraz işinize gucunuze yoğunlaşıp, kendinizi dinleseniz? Ne bu acele ya. Bosandiginizi duymuştur ondan yanasiyordur belki. Var böyle tipler.Kızlar biliyorsunuz eşimle ayrılalı 6 ay oldu. Okulda yeni atanan bir hoca sürekli bir şey bahane ederek geliyordu okulla ilgili mesaj atıyordu ve yanıma gelip sohbet ediyordu.whatsap durumlarıma cevap veriyordu. En son wpte bir konı hakkında konuştuk, kahve ısmarlamaya getirdi . Ben de istemedim sadece güldüm anlaşılan istemedin felan dedi. Sonra iyi akşamlar diyerek konuşmayı bitirdim. Sizce ilgisi var mı
Nasıl yaniKonularınız hatirliyorum. Altı ay olmuş daha boşanaki. Biraz işinize gucunuze yoğunlaşıp, kendinizi dinleseniz? Ne bu acele ya. Bosandiginizi duymuştur ondan yanasiyordur belki. Var böyle tipler.
Bilmem yani. Ben bosansam bir süre belki bir sene erkek almam hayatıma gibi geliyor. Bosanmak vs zor işler. Beynimi, ruhumu dinlerdim. Siz farklı olabilirsiniz tabii. Ama alt alta tek cümlelik mesajlariniz biraz tuhaf duruyor, toplayıp yazsaniz? Çok heyecanlı görünüyorsunuz buradanNasıl yani
Belki bu dönemde birilerinin ilgisi hoşuma gitmiştir, o konuşmaya çalışan kişi ilk geldiğinden beri konuşmaya çalışıyor beni ayrı biliyorBilmem yani. Ben bosansam bir süre belki bir sene erkek almam hayatıma gibi geliyor. Bosanmak vs zor işler. Beynimi, ruhumu dinlerdim. Siz farklı olabilirsiniz tabii. Ama alt alta tek cümlelik mesajlariniz biraz tuhaf duruyor, toplayıp yazsaniz? Çok heyecanlı görünüyorsunuz buradan
GalibaBelki bu dönemde birilerinin ilgisi hoşuma gitmiştir, o konuşmaya çalışan kişi ilk geldiğinden beri konuşmaya çalışıyor beni ayrı biliyor
Kızlar biliyorsunuz eşimle ayrılalı 6 ay oldu. Okulda yeni atanan bir hoca sürekli bir şey bahane ederek geliyordu okulla ilgili mesaj atıyordu ve yanıma gelip sohbet ediyordu.whatsap durumlarıma cevap veriyordu. En son wpte bir konı hakkında konuştuk, kahve ısmarlamaya getirdi . Ben de istemedim sadece güldüm anlaşılan istemedin felan dedi. Sonra iyi akşamlar diyerek konuşmayı bitirdim. Sizce ilgisi var mı
Boşandığınızı bilip bu teklifi yaptıysa ilgisi var. Kendinize bakınKızlar biliyorsunuz eşimle ayrılalı 6 ay oldu. Okulda yeni atanan bir hoca sürekli bir şey bahane ederek geliyordu okulla ilgili mesaj atıyordu ve yanıma gelip sohbet ediyordu.whatsap durumlarıma cevap veriyordu. En son wpte bir konı hakkında konuştuk, kahve ısmarlamaya getirdi . Ben de istemedim sadece güldüm anlaşılan istemedin felan dedi. Sonra iyi akşamlar diyerek konuşmayı bitirdim. Sizce ilgisi var mı
Sorun şu kadın boşandığını dememiş eşim babası için taşındı demiş. Evli bilip ancak kocası uzakta diyip yaklaşıyorsae reddetmişsin daha ne yapsın adam ?
istemem yan cebime koy ayakları sökmüyor bazı erkeklerde ..
Yani adam yetişkin gibi ilgisini belli edip kahve içmek istemiş. Sizde keşke ergenler gibi gülücük atmak yerine yetişkinler gibi evet veya hayır deseydiniz![]()
Sorun şu kadın boşandığını dememiş eşim babası için taşındı demiş. Evli bilip ancak kocası uzakta diyip yaklaşıyorsa
onu bilmiyordumSorun şu kadın boşandığını dememiş eşim babası için taşındı demiş. Evli bilip ancak kocası uzakta diyip yaklaşıyorsa
İlgisi olmasaydı tavır da almazdı. Sizi yoklamış ama beklediğini göremeyince triplere giriyor kendince.Şuan tavırlı davranıyor galiba istemedim diye mi acaba konuşmuyor pek
Bu dönemde ilgi istiyorsaniz ve yazisiyorsaniz, konuşuyorsaniz, kahve de içersiniz. Bir şeyler yaşamak istiyorsaniz, karşı tarafa net sinyaller gönderin madem. Hem istiyorum, hem istemem yan cebime koy gibi davranacagim olmaz.Belki bu dönemde birilerinin ilgisi hoşuma gitmiştir, o konuşmaya çalışan kişi ilk geldiğinden beri konuşmaya çalışıyor beni ayrı biliyor