Ben mi yanlış düşünüyorum?

nickminckyok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2014
653
720
73
biz eşimle çalışıyoruz biz evde yokken kv ile kp nin bizim evde kalması normal mi ? evlerinde herhangi bir problem de yok ayni şehirde yaşıyoruz kendi evleri de var. tamam ben yanlış düşünüyorum diyelim kv bizim evimizde bile herşey kendi istediği gibi olsun istiyor herşeyin yerini değiştiriyor. bir iki dantel vermişti o verdiklerini seriyor ( bu örtüleri nişan bohçasında getirmişti ki bohça bile denmez her neyse kirlerini sandık lekelerini bile biz çıkarttık bi de kullanılmış şeyleri vermişti) hadi bunu da geçtim biz balayındayken yatak odama girmiş kendi yaptırdığı örtüyü sermiş bi de bana demez mi o da güzel ondan değiştirdim diye şimdi de bize geleceklermiş bi 10-15 gün biz de kalacaklarmış bana demekte yok oğullarına söylüyorlar... ne de olsa ben yabancıyım gelinim tabi onların gözünde...

aynı şehirdelerse neden size gelip 10-15 gün kalacaklarmış?
bir de anlamadığım şu var. siz işe gidince onlar geliyor siz eve dönünce evlerine mi gidiyorlar?

Herkes evini yurdunu bilsin bence bukadarda olmaz madem evi var zor durumda degil vs keyfi keyif bozmasinlar bir zahmet misafirliginde bir sınırı var kolay gelsin

bu rahatlık nerden geliyor ki ? herhangi bir konuda ne taviz gösterdiniz de bu kadar rahatlar ?

allah allah,ben de kayınvalide adayıyım.ama şu çocukların evine(sağlık sorunları olmadıkça)gidip kalma işini hiç anlamam.hayır ,herşeyden önce kendi rahatım için gitmem yani...kendi evimden başka bir yerde rahat edemiyorum.gün içinde siz yokken gelmeleri de ayrı bir muamma!!!

bizim ev daha sıcakmış yok sürekli bende kalıcaklarmış bi yere gitmek yok
Valla soğuksa evleri bir çaresine bakmak lazım da yaşlı insanlarsa bir yere kadar tolere edilebilir. Ama her halta karışacak tiplerse zor olur aynı evde.

benim teyzemle eniştem de böyle... havalar soğuyunca gidip oğullarında kalırlar birkaç ay...

zaten herhangi bir sağlık sorunu olsa laf etmeye tenezzül bile etmem ama maşallah turp gibiler rabbim sağlıklarını bozmasın

Bence eşinizle konuşun pek normal bir durum değil.
Aynı şehirde yaşıyorsunuz neticede .
Bizim aileleirmiz farklı ve uzak şehirlerde yaşadığı halde geldiklerinde çok uzun kalmazlar.

amaç ev ısınması mı, doğalgaz parası mı, calıstıgınız ıcın sıze yardım mı, yoksa tatıl amaclı mı? sadece ısınmak ıcınse, evın ısınma problemını halletme yoluna gıdebılırsınız, hem nıyetınızı de bellı etmıs olursunuz... diğer secenekler ise diyecek bir şeyim yok malesef....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…