Ben mi yanlış düşünüyorum?

wala burda eşim pasif kaldı annesine babasına gelme diyemezmiş yardım kabul etmediler

şakayla karısık yazdım kusura bakmayın, ev soguk dıye gelıyorlarsa, 15 gun sonra havalar ısınmayacak.. o yuzden ısınmayla ılgılı sıkıntıyı cozebılıyrsanız evlerındekı sızın ıcınde cok guzel olur, degılse asla 15 gunle sınırlı kalmaz sızde tahmın edıyorsunuz ki...

bu arada baktin hicbir sey yapamiyorsun, senin yerinde olsam ne yemek yaparim, ne cay koyar servis yaparim, ne de evde temizlik yaparim.
Kayinvaliden cok merakliysa sebepsiz yere senle kalmaya tum evi cekip cevirsin bakalim.

onun istediği de o zaten ben anatolyanın evinde kaldım yüzüme bakmadı önüme yemek koymadı herşeyi ben yaptım demek

Çok mu uzak mesafe evleriniz
neden aynı şehirde sizde kalıyorlar ki
Hem de siz evde bile yokken

benim için önemli değil eşim problem yaratacak oğluna eşin bizi istemiyor gibi cümleler sarf edecek
O yuzden acik acik esinle konusacaksin.
Kusura bakma, ihtiyaclari olsa amenna ama yoksa ben istemiyorum.
Ve benden de ev isi bekleme, ailene kendin hizmet et diyeceksin.
Olmadi sen de kendi aileni cagir bakalim kalsinlar bir iki ay.

küçümsemiyorum ama geri kafalı biz ödüyoruz ya onların ödemesine gerek yok diye düşünüyor

bunlarin hepsi sizin yaniniza kapagi atmak icin birer mazeret.
Simdi 15 gun der, sonra o butun kisa cikar.
Sen aklini kullan derim.
ayagini yere vurmaktan baska caren yok, uzgunum.
hersey guzellikle cozulmuyor malesef.

O yuzden acik acik esinle konusacaksin.
Kusura bakma, ihtiyaclari olsa amenna ama yoksa ben istemiyorum.
Ve benden de ev isi bekleme, ailene kendin hizmet et diyeceksin.
Olmadi sen de kendi aileni cagir bakalim kalsinlar bir iki ay.

eşim diyo ki annem yapar sen bişey yapma ölürmüsün öldürürmüsün işte benim ailem kızım siz rahatsız olmayın diye gelmek bile istemezken eşimin ailesinin bunu düşüncek bi yapısı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…