Ben mi yanlış düşünüyorum?

Aynı şehirde yatılı kalmak ne saçma...
Hem de o kadar uzun bir süre.
Sizi geçtim kendileri nasıl rahat ediyor.

keyfi canım ya başka bi açıklama bulamıyorum yani ben

Eve dantel mi seriyorBaşa gelen çekilir.Cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor biliyorsun.

Yok artık! Bu ne rahatlık ya. Ayıp! Hadi kayınvalidelere alıştık da kayınpederlere ne oluyor? Hangi cesaretle gelip kalırlar yahu? Belki evin müsait değil. Ne düşüncesizlik böyle!

harikasınn yaa :)

siz gidin kalmaya, sonra ufak bı ufo alırsınız tek odaya , onla ıdare edersınız, çok madur olursunuz ama mecbur artık napıcaksınız.... ayyy kendımden utanıyorum gercekten bozma heeee kombıyı bi heyecanla, masucuktan oyle dıcez
ahhaahaa

yuzsuz insanlar rahat ediyor iste.

onların evinin ordan benim işe gitmem zor baya bu kombi işini bi düşünüyüm :)

onların evinin ordan benim işe gitmem zor baya bu kombi işini bi düşünüyüm :)

Eyer evleri cok soguksa maddi yardim yapmayi teklif edin kis aylarinda isinsinlar.
Ama bunu kabul etmiyorlarsa, o zaman esinin bundan mutlu olmadigini soylemesi lazim.
Benim esim olsa bunun sacma oldugunu bir sekilde hissettirirdi annesine.
Esin napicagini bilememis.
Eyer o bilmiyorsa, sen kesinlikle yuzverme.
Mutsuz davran, oyle cani cekince gelip o kadar sure kalmasin.
Bu da yeni cikan bir sacmalik.

Valla soğuksa evleri bir çaresine bakmak lazım da yaşlı insanlarsa bir yere kadar tolere edilebilir. Ama her halta karışacak tiplerse zor olur aynı evde.

herşeye karışır rabbim sağlıklarını bozmasınlarda benden iyi yani o yemek öyle yapılmaz oğlum sevmez şurda toz kalmış gibi gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…