- 5 Mayıs 2013
- 33.870
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi nickminckyok
-
amaç ev ısınması mı, doğalgaz parası mı, calıstıgınız ıcın sıze yardım mı, yoksa tatıl amaclı mı? sadece ısınmak ıcınse, evın ısınma problemını halletme yoluna gıdebılırsınız, hem nıyetınızı de bellı etmıs olursunuz... diğer secenekler ise diyecek bir şeyim yok malesef....
Aynı şehirde yatılı kalmak ne saçma...
Hem de o kadar uzun bir süre.
Sizi geçtim kendileri nasıl rahat ediyor.
kombi bozulursa gelmezler ama dimi..
şaka şaka
Eve dantel mi seriyorBaşa gelen çekilir.Cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmaktan zor biliyorsun.
harikasınn yaa :)
Ne uyanıklık be, ay başında dönecekler demekkibizim ev daha sıcakmış yok sürekli bende kalıcaklarmış bi yere gitmek yok
yuzsuz insanlar rahat ediyor iste.allah allah,ben de kayınvalide adayıyım.ama şu çocukların evine(sağlık sorunları olmadıkça)gidip kalma işini hiç anlamam.hayır ,herşeyden önce kendi rahatım için gitmem yani...kendi evimden başka bir yerde rahat edemiyorum.gün içinde siz yokken gelmeleri de ayrı bir muamma!!!
siz gidin kalmaya, sonra ufak bı ufo alırsınız tek odaya , onla ıdare edersınız, çok madur olursunuz ama mecbur artık napıcaksınız.... ayyy kendımden utanıyorumgercekten bozma heeee kombıyı bi heyecanla, masucuktan oyle dıcez
ahhaahaa
Yok artık! Bu ne rahatlık ya. Ayıp! Hadi kayınvalidelere alıştık da kayınpederlere ne oluyor? Hangi cesaretle gelip kalırlar yahu? Belki evin müsait değil. Ne düşüncesizlik böyle!
oğlum evi benim evi der kv sen düşün rahatlığı
e nasıl bu kadar rahat olabiliyorlar eşinizden mi yüz buluyorlar o zaman
onların evinin ordan benim işe gitmem zor baya bu kombi işini bi düşünüyüm :)
valla ilk mesajınızı okuduğumda aklıma gelmişti, doğalgaz parasındandır dicektim :)
Valla soğuksa evleri bir çaresine bakmak lazım da yaşlı insanlarsa bir yere kadar tolere edilebilir. Ama her halta karışacak tiplerse zor olur aynı evde.
o zaman bu konuyu eşinizle halletmelisiniz derdinizi anlatın güzel bir dille aynı şehirde 15 gün yatılı kalmak nedir yakesinlikle oğullarından yani ben çok samimi olamıyorum
bu arada baktin hicbir sey yapamiyorsun, senin yerinde olsam ne yemek yaparim, ne cay koyar servis yaparim, ne de evde temizlik yaparim.aynen öle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?