Ben mi yanlış düşünüyorum

ama doğru el kızısın
el =yabancı (kan bağı olmayan)
görümcen bende el kzııyım demiş..ha olay el kızı kelime anlam bütünlüğü değil ..paragraf mevzusu olay neydi?

ama doğru el kızısın
görümcen bende el kzııyım demiş..ha olay el kızı kelime anlam bütünlüğü değil ..paragraf mevzusu olay neydi?
benim annem seni ben gibi sevemez. eee bunu kendi de biliyo bende olayımız çok zaten. kim aynı tutar derse inanmam dedi, sonuçta sen el kızısın.olay bu. sonrasında da eskileri açtı. (ki kendi haksız 7 cihan bilir) bi kendi kendini haklı bulur.

ben dedim zaten ben de farkındayım. ama insana eşinin ailesinden birinin demesi yanlış geliyor bana, yoksa ben de elkızı olduğumun bilincindeyim.
Canim madem sen el kizi oldugunu kabul ediyorsun bunu kendin de soyluyorsan bir baskasinin bunu sana soylemesine de bozulmaman lazim kafaya takilacak birsey degil derlerse desinler uzulme derim ben

ama doğru el kızısın
el=yabancı evet ama yolda ki fatma aşye den de bi farkımız yok mu. ben de sen benim kızkardeşim gibi olamazsın sonuçta görümcesin desem hoş olur mu? olmaz. hepimiz biliyoruz görümcenin kızkardeş gibi olamıycağını ama mesele insanın suratına açık açık demek.

aman takılma kendince polemik çıkarıp kendini tatmin etmeye çalışmış he deyip geçeydin hem kafana takmazdın canın sıkılmazdı.

Canim madem sen el kizi oldugunu kabul ediyorsun bunu kendin de soyluyorsan bir baskasinin bunu sana soylemesine de bozulmaman lazim kafaya takilacak birsey degil derlerse desinler uzulme derim ben
ben kafaya takmıyorum. görümcenin aaaa ne dedim ki lafı.

Evet el kızıyım,ben senin annen değilim ablan değilim baban değilim.Bu yüzden bana saygı göstermek zorundasın.senin dangalaklıklarını çekmek zorunda değilim de geç.

ve bunu ailesine kendi haklı gibi anlatıcak.
Ya anlatsin nolacak?sen de tasdikle hatta de ki evet dogru soyluyorsun el kiziyim bu nedenle benim yanimda daha dikkatli olunmali daha dikkatli konusulmali de tum aile uyeleri birbiriyle dovussun vurussun ama benle mesafeli ve saygili olunmali de kendisi de nerede ne sekilde durmasi gerektigini iyi kavrasin

Evet el kızıyım,ben senin annen değilim ablan değilim baban değilim.Bu yüzden bana saygı göstermek zorundasın.senin dangalaklıklarını çekmek zorunda değilim de geç.
Aha bu superdi alkissss bravo

ayyy ne gzl cevap valla işte insanın aklına o an gelmiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…