Ben mi yanlış düşünüyorum

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
İyi akşamlar, görümceniz el kızısın de se; şaşırıp bozulmaz mısınız?

sende el kizi olacaksin deyiverseydiniz
sasiririm belki ama bozulmam.. cok sacma geliyor bana böyle seyler..

Kavgalıydık zaten onun hataları sebebi ile, adım attı, bende hatasını anlamıştır diye konuşmaya başladım, geçen konuşurken el kızısın, bende benim eşimin tarafına öyleyim dedi, bende lafının yanlış olduğunu söyledim, bana alıngansın dedi, şaşırdım

hiç oralı olmayın bence :))

Amaaan takmayın
yav he he deyin geçin.

Şi

Şimdi ben bunla konuşmamak istesem haksız mı olurum

Haksız olmazsınız ama abartmış olursunuz. Tamamen ilişkileri kesmek için yeterli bir sebep değil.
El kızıyız zaten yalan da değil.
Bende bozulurdum ama ağzının ayarını verirdim. Konuşmamazlık etmezdim.

E kadın ben de öyleyim demiş. Doğru da söylemiş. El kızı değil misiniz? Sonuçta hiçbirimiz gelin gideceğimiz evin kızı değiliz. Öyle olsak eşimizin eşi değil kardeşi olurduk.

Eski konuları açtı, hep ben hatalıydım tabi sen haklısın gibi laflar etti, bende söyle hata mı dedim, bi laf edemedi, bu olay üzerine konuşmamazlık etsem

E kadın ben de öyleyim demiş. Doğru da söylemiş. El kızı değil misiniz? Sonuçta hiçbirimiz gelin gideceğimiz evin kızı değiliz. Öyle olsak eşimizin eşi değil kardeşi olurduk.
Kendisi çok alıngan biri, benim meselem el kızının doğru veya yanlış olması değil, insanın suratına denmesi, ayıplığındayım lafın

Eski konuları açtı, hep ben hatalıydım tabi sen haklısın gibi laflar etti, bende söyle hata mı dedim, bi laf edemedi, bu olay üzerine konuşmamazlık etsem
canın küsmek mi istiyo novell anlamadım ki
konuşmak istemiyosan direk mesafe koy bahane arama bence

ve doğru söylemiş el kızı değil miyiz sonuçta kendini de katmış

Islerine gelince el kizi, gelmeyince mecbursun gelinsin bu evin kizisin yapacaksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…