• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BEN MİYİM PARAGÖZ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anne Bildigin yamyam
Aynı zamanda paragöz olanda sen degilsin o
Ve bencil
Ayni zamanda da yalancı
Bir de anne degil yanlış Yazdim annecik
1 kurus bile verme
Mesleğini eline aldığında birikim yapıp ayrı eve çıkarsın
Umarim meslegin sağlam birseydir.
Sinirlendim kirici konusmayacagim yasin da küçük sanırım. Daha fazla doldurma kendini ona taviz verip üzülen sen olursun ileride hic unutamazsin.

Hićbir zaman unutamayacağım zaten. İnanın vermek istwmiyorum ama mesela kasadayız bende yok sen öde diyor. Mecbur ödemek zorunda kalıyorum. Surekli kötü evlat muamelsi yapıyor. Duygu sömürüsu yapıyor.

daha neler duyacağım bu sitede.Sizin adınıza üzüldüm konu sahibi en kısa zamanda okulu biritın iş bulun hatta evlenin gidin o evden ama bu yaptıklarını da annemdir yine de diye kesinlikle affetmeyin ilerde .Ne ekersen onu biçersin hayatta bunu unutma benzer ebeveyn ben dede vardı ben hiç aynı evde yaşamadım ama vardı.asla affetmedim asla da görüşmüyorum size de aynısını şiddetle tavsiye ederim.

İlerde onu hayatımda istemiyorum zaten. Affetmeyeceģim.

Anne değil annecik sizin anneniz ilk önce siz gelmelisiniz omdan sonra kendi gelmeli insan nasıl böyle bencil olabiliyor cocuguna karşı anlamıyorum babanızla konuşun size yollasın paranın yarısını okuyun okulunuzu bitirince mesleğinizi başladınız zaman cıkın hemen evden annenizde asla para vermeyin bitti onu aldım bunu aldım diyin

Babam annemden gizli iş yapmaz. İste her kadın anne olamıyor.

Baban senin ihtiyacını ayrı bi banka hesabına yatırsın. Ordan harcama yaparsın, annen isteyince de bitti yok dersin :) Ayrıca o gizli iş olmuyor. İzah et durumu babana. Zorluk çektiğini anlasın

Kendinize bir banka hesabı açın. Babanız size vereceği parayı oraya aktarsın. Herhalde bunu yapmak çok zor olmasa gerek. Sebebini sorarsa da annenizi suçlamadan hesap açtım, ihtiyaçlarım oluyor bazen dışarıda parasız kalıyorum vs. diyebilirsiniz. Ayrıca annenize paranızı vermeyin. Belli ki kendisi problemli bu konuda.

Babam asla yapmaz öyle bir sey keşke yapsa.

Babanızla ayrı iletişimde olun para konusunda. Annenizin lafıyla size para göndermesin yani, size sormadan. Annenize de göndermekle yükümlü olduğundan 1 kuruş dahasını da göndermesin.
Siz de dişli olun biraz. Kadınin keyfine niye zaten az olan paranızı veriyorsunuz ki? İlacını da kendi alsın, elbisesini de kendi alsın işte. Çocuk değilsiniz, biraz sesiniz çıkmalı.

Allah’ım korusun ya kınamak istemiyorum kesinlikle ama öz annen mi yani nu kişi biraz tuhaf geldi ya bana ne biliyim hiç anne gibi değil

Herkese merhabalar. Önceki konularımdan bilen vardır belki Allah düşmanımın başına vermesin dediğim ruh hastası bir annem var. Babamla ayrılar anneme her ay en az 4 bin tl civarı gönderiyor. Evimiz kira değil borcumuz falan da yok. Ama anne kişisi 2 haftada parayı toz edip ekrar 1000 lira falan istiyor. Herneyse iste ben de ondan para istemek istemediğim için daha doğrusu anneme muhtac olmamak icin burs alıyorum(derslerim iyi olduğu için burs sınavına girdim kazandım) kendisi ilk basta bana paranın yarısını ver dedi. Ben de kabul etmedim zaten okul harclıgım yol yemek masrafımı falan ancak karşıliyor burs. Gećenlerde bikac kiyafet falan alınca az param kaldı. Son 1 ay yetecek kadar.Neyse o da ihtiyacı olduğunu ssöyledi ben de her ne kadar sevmesem de verdim. 1 ay boyunca umrunda olmadı kuruşsuz gezdim. Sonra tesadüfen gordüm elinde baya para vardi yani beni kandırmis. Kendisi aliserisinden tutun botoksuna kadar yaptiriyor ama bana sürekli paramız yok hicbirsey isteme diyor. Kendisine bir düzine kıyafet aliyor.Gecen market alisverisi yaptik bana ödetti eczaneye gittik ilaclari bana ödetti. Kendime bir elbise almistim kendi paramla ben uyurken almis onu denemiş ki ben 34 36 bedenim o 38 elbisenin bir guzel dikişini patlatmis öylece koymus dolabıma. Bana cok nadir bir seyler alir kendi aldiğimi da böyle yapması çok zoruma gitti. Babami aramiati gecen yine para için ona Alonedark çok harcama yapiyor ihtiyaclari var onun için istiyorum dedi. İnanamadım. Babam da benim icin gönderiyor ona. Babama dasöyleymem inanmaz bana. Neyse şu günlerde yine istiyor para ama bitti bende de bu sefer bana paragöz muamelesi yapıyor. Allahaskına ben miyim paragöz? Ne yapacagim bu kadinla? Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama çok doldum be ya.

Not: Babamla kalamam. Kendisi yurtdısinda yasıyor. Orada yasamak istemiyorum. Babam da istemiyor.
Babanız size neden inanmaz
Cevap vermişsiniz.

Canım kardeşim ben olsam önce babamı arar inansada inanmasada annem parasını botoks vs icin harciyor bendende para alıyor die anlatırdım,ayrica paramı saklar zırnık vermezdim bende para yok kitap aldım vs bitti derdim .. sonra cok calısır asla kimseye muhtac olmadan ömür boyu bye derdim..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X