Herkese merhabalar. Önceki konularımdan bilen vardır belki Allah düşmanımın başına vermesin dediğim ruh hastası bir annem var. Babamla ayrılar anneme her ay en az 4 bin tl civarı gönderiyor. Evimiz kira değil borcumuz falan da yok. Ama anne kişisi 2 haftada parayı toz edip ekrar 1000 lira falan istiyor. Herneyse iste ben de ondan para istemek istemediğim için daha doğrusu anneme muhtac olmamak icin burs alıyorum(derslerim iyi olduğu için burs sınavına girdim kazandım) kendisi ilk basta bana paranın yarısını ver dedi. Ben de kabul etmedim zaten okul harclıgım yol yemek masrafımı falan ancak karşıliyor burs. Gećenlerde bikac kiyafet falan alınca az param kaldı. Son 1 ay yetecek kadar.Neyse o da ihtiyacı olduğunu ssöyledi ben de her ne kadar sevmesem de verdim. 1 ay boyunca umrunda olmadı kuruşsuz gezdim. Sonra tesadüfen gordüm elinde baya para vardi yani beni kandırmis. Kendisi aliserisinden tutun botoksuna kadar yaptiriyor ama bana sürekli paramız yok hicbirsey isteme diyor. Kendisine bir düzine kıyafet aliyor.Gecen market alisverisi yaptik bana ödetti eczaneye gittik ilaclari bana ödetti. Kendime bir elbise almistim kendi paramla ben uyurken almis onu denemiş ki ben 34 36 bedenim o 38 elbisenin bir guzel dikişini patlatmis öylece koymus dolabıma. Bana cok nadir bir seyler alir kendi aldiğimi da böyle yapması çok zoruma gitti. Babami aramiati gecen yine para için ona Alonedark çok harcama yapiyor ihtiyaclari var onun için istiyorum dedi. İnanamadım. Babam da benim icin gönderiyor ona. Babama dasöyleymem inanmaz bana. Neyse şu günlerde yine istiyor para ama bitti bende de bu sefer bana paragöz muamelesi yapıyor. Allahaskına ben miyim paragöz? Ne yapacagim bu kadinla? Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama çok doldum be ya.
Not: Babamla kalamam. Kendisi yurtdısinda yasıyor. Orada yasamak istemiyorum. Babam da istemiyor.