Ben mutlu olmayı hiç mi hak etmiyorum..

Cocuk yok anladigim kadari ile ailenin karsi cikmasi gibi bjr durum da olmaz. Hayatinizin bundan sorasini mutlu gecirmek icin aklinizdan geceni nedem yaomiyorsunuz. Bir kerede bencil olun.
Evet çok şükür ki çocuk yok..
Bu konuya o kadar dikkat ettim ki zaten..
Hani toplumumuzda hep içkisi yok,kumarı yok,dövmesi sövmesi ihaneti yok,ayrılıp ne yapacaksın diye bir algı var ya, ondan dolayı ben de şımarıklık mı yapıyorum diye düşünüyorum hep.. sonrasında pişman olur muyum diye çok düşünüyorum ve bu düşünceler elimi kolumu bağlıyor benim..

Hani toplumumuzda hep içkisi yok,kumarı yok,dövmesi sövmesi ihaneti yok,ayrılıp ne yapacaksın diye bir algı var ya, ondan dolayı ben de şımarıklık mı yapıyorum diye düşünüyorum hep.. sonrasında pişman olur muyum diye çok düşünüyorum ve bu düşünceler elimi kolumu bağlıyor benim..
Ya sonradan neden zamaninda ayrilmadim diye pisman olursaniz. Bu dusuncenin sonu yok.

Siz çok duygusal bir kadınsınız ince düşüncelisiniz maalesef eşiniz ile anlaşamama nedeniniz onun hayata ve ilişkinize sizin yüklediğiniz anlamları yüklememesi ve saygı göstermemesi..

Haklısınız .. ve bunları göz ardı ederek evlenmek en büyük hatam değil mi..
Başta bunların farkında olarak evlendiyseniz evet maalesef hata sizde ama bazen insan sevginin önüne geçemiyor mantıklı düşünemiyor denemek istiyor..

Başta bunların farkında olarak evlendiyseniz evet maalesef hata sizde ama bazen insan sevginin önüne geçemiyor mantıklı düşünemiyor denemek istiyor..

İnan’ın başta o kadar farklı bir insandı ki.. ben kendisini severek evlenmedim,bizim durumlar çok karışık bu konumda önceki sayfalara bakarsanız daha iyi anlarsınız.. başta böyle umursamaz,ilgisiz olsaydı ben bu yola girmezdim kendisiyle.. bir insan ne derece değişebilirse o kadar değişti kendisi..

mutlu degilsiniz bu yeterli bir sebep degil mi?

mutlu degilsiniz bu yeterli bir sebep degil mi?

Haklısınız..
Aslından ondan çok bir şey istemedim.. beni anlamasını,off lamadan dinlemesini,eleştirmek yerine gerçekten anlamak istemesini,benimle eşiyle oturup bir iki çift güzel bir sohbet etmesini, bana biraz zaman ayırmasını istedim ya.. bunlar yapılamayacak şeyler olmasa gerek.. ama o beni hiç anlamadı.. bunları bekliyorsun ama sen ne yapıyorsun demekle yetindi.. anlamadı ki bunları söyleyen isteyen biri bir şeyler için çabalıyordur..

Back
X