Allah sağlık sıhhat versinTuhaf olan da o ya miniğim herşeyi hissediyor :/
Allah sağlık sıhhat versin
artık herşeyin bi çözümü var canım
Belki moreliniz düzelir diye düsündüm ...elbise almama gerek bile kalmadı biraz aldım ama yani çok bi kilom kalmadı benim doğumdan sonra herkez nasıl doğum yaptın diyor kimse inanmıyo bile yani
ee ıozaman ben gibi hasta olursuno zor işte benim için
Belki moreliniz düzelir diye düsündüm ...
Spor yaparsaniz etiniz siklasir ve catlaklar geri gider :)
ee ıozaman ben gibi hasta olursun
kendine edersin
Canım Allah can sağlığı versiniyi sonuç alınmış birkaç kür buldum onları deniycem bakalım düzelcek inş. :)
bebeğinizz çok tatlı :)Tuhaf olan da o ya miniğim herşeyi hissediyor :/
Teşekkür ederim :))bebeğinizz çok tatlı :)
Evet 3 aylık olunca kullan hep aksatma ama badem yağı sür doktor badem yağı sür dedi ben gittim krem aldım bi işe yaramadıKremi hamile iken mi kullanmaya başlamak gerekiyor hanımlar
Teşekkürler baya bişey deniycem zaten şuan kayısı ve fındık yağını karıştırıp sürüyorumm :))Spor yap. Hakiki kayısı yağı sür. Sert keselerden al bol bol kese yap soğuk su ile kese yap. Henüz yeni çatlakların en aza indirebilirsin. Bol sıvı tüket suyu bol iç. Bak benim çalıştığım güzellik merkezinde Şems'in ürünlerini kullanıyorduk onun çatlaklar için doğal kremi var onu dene mutlaka. B Yosunlu bir krem bizde yapıyorduk çok iyi onu dene. :)
Teşekkürler baya bişey deniycem zaten şuan kayısı ve fındık yağını karıştırıp sürüyorumm :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?