Ben napıcam bunlarla ya off :(((

Canım belki saraçoğlunun kürleri vardır bununla ilgili istersen internetten bir bak yani ben tam olarak hatırlamıyorum ama sanki duymuştum böyle bir kür olduğunu. Biliyorum söylemesi kolay ama kendine bu kadar dert etme psikolojini bozma, bak ne güzel maşallah eşin de çok anlayışlıymış

Bence tiksinecek birşey yok sonuçta olması gereken birşey buda anne olmanın tadı tuzu bide böyle düşünün

Allah anali babali buyutsun canm .allah herkese versin bunu.yeni dogum yapmissin .kendine bakim yap degisiklikler yap icine sinsin anca boyle duzelirsin bence..

Kremi hamile iken mi kullanmaya başlamak gerekiyor hanımlar

Spor yap. Hakiki kayısı yağı sür. Sert keselerden al bol bol kese yap soğuk su ile kese yap. Henüz yeni çatlakların en aza indirebilirsin. Bol sıvı tüket suyu bol iç. Bak benim çalıştığım güzellik merkezinde Şems'in ürünlerini kullanıyorduk onun çatlaklar için doğal kremi var onu dene mutlaka. B Yosunlu bir krem bizde yapıyorduk çok iyi onu dene. :)

Teşekkürler baya bişey deniycem zaten şuan kayısı ve fındık yağını karıştırıp sürüyorumm :))

Teşekkürler baya bişey deniycem zaten şuan kayısı ve fındık yağını karıştırıp sürüyorumm :))

Tamamdır ama kayısı yağını iyi bir yerden al. Tarçın yağı da çok iyidir. Bir de yağlara ayrı ayrı alerjin olmayabilir ama birleştirdiğin de zaman ayrı bir karışım olduğu için, farklı tepkiler verebilir yani karıştırırsan bileğinin küçük bir yerine sür ve 5-6 saat bekle.

Malesef catlaklar fazla kilo alip verme durumlarinda olusuyor.
Vucudunuzun catlsyan yerlerini nemli tutmaya calisin daha fazla catlamamasi icin.
Vazelin bayagi etkili hergun 1 kez vucudunuza surebilirsiniz.
Ancak catlaklara tamamen bir cozum malesef bulunabilmis degil, cogunlukla genetik yatkinlikta oluyor.
Siz bir evlat dogurdunuz, esinizde bunun farkinda ve mutesekkirdir.
Dolayisiyla ondan kacmaniz ancak iliskiye sogukluk katar.
Vucudunuzu sevin, esinize eskisinden de yakin davranin.

Anne olmak fedakârlık. .
Eşin seni her halinle sever ..
Sakın kendinden utanma. .
Evliliğinin tadını çıkarın. .
Bebişinizle mutluluklar. .

Siz çok özel ve eminim çok güzel bir annesiniz, lütfen bunu kendinize yapmayın. İnanın mankenlerde bile kilo değişiminden kaynaklı çatlaklar var kendinizi üzmeyin bu kadar. Bir bebek dünyaya getirmek ne kadar zor kimse bilmez,vücudunuz da elbet toparlanacak. Badem yağı ve diğer bakım kürleri bir nebze işinize yarar ama yaramazsa da bu kadar dert etmeyin, eşinize de yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…