lohusa sendromu sanırım bu halleriniz.
kendinize bakım yapın. makyaj vs. belki düzelirsiniz bi nebzede olsa.
oda bi seçenek ama nereye kadarKaranlikta idare edin bir süre. Yada mum ışığı
catir catir catladi derken, bedeninizde catlaklariniz mi olustu ?
henuz tazeyken cozumleri varmis diye duymustum, ama uzerinden zaman gecince bir sey yapilamiyormus.
kremler sürmeyi denedinizmi?deniyorum ama yanında giyinmeye bile utanıyorum off
çatlak kremleri kullanın ve kafaya takmayın bunu
çoğu kadın bunu yaşıyor ve eşiniz ne güzel size moral vermiş.kolay değil o vücudunuzdan bir bebek çıktı.
Biraz alisverise gidin ... Yeni elbiseler falan alin
hahah aynı şeyi dün ben düşündüm çatlaklarımı falan nasıl seviyor çocuk çıkınca tiksinirsin onlardan diyorum ben lohusa depresyonunun kapısını doğurmadan çaldım zannımcaHanımlar 2 ay önce doğum yaptım ve vücudum çatır çatır çatladı kendimden tiksiniyorum ben eşimle daha bir kere beraber olduk oda adam artık durmadı yani şu kankalığı bi bitirsek diye oda haklı 6 ay falan tık yoktu yani şimdi inanın istemiyorum bile utanıyorum şimdi bana bi akıl verin
O bana ben seni her halinle seviyorum böyle birşeyden insan hiç soğurmu falan diyor ama ben bile kendimden soğudum yahu(
Böyle çok güzelsiniz
Gerçekten çok güzelsiniz
Seni her halinle seviyorum diyen bir kocanız var, ne kadar güzel.
Victoria's Secret mankenlerinin bile aldatıldığı, terkedildiği bir dünyada farketmemiz gereken şey: Güzellik içimizde. Önemli olan saygı, sevgi, merhamet, hoşgörü, özveri, dürüstlük vs. Beden güzelliği değil
tek derdiniz bu olsun
erkekler çok da umursamaz
şöyle düşünün ilişkinin odağı karnınızdaki çatlaklar değil
serdar ortaç klibi vardı göbeğinden zeytin yediği öyle bir hayatınız yoksa eşiniz çatlağa vs bakmaz; siz göstermezseniz görmez bile
doğurdum 5 yıl oldu bikinimi de giydim; her ışıkta eşim çatlakları da gördü
takmayın; üzülmeyin bunun içinkendinizi eşinizi soğutmayın
kremler işe yarasa hamileliğimde çok kullandım ama nafile 20 kilo aldım ben ama baya verdim şuan 53 kiloyom 5 kilom kaldı vermeme ama kilomu ne kadar toplasamda vücudumu toparlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?