hahah aynı şeyi dün ben düşündüm çatlaklarımı falan nasıl seviyor çocuk çıkınca tiksinirsin onlardan diyorum ben lohusa depresyonunun kapısını doğurmadan çaldım zannımca
şu lohasalık halini atlat evde pc den spor videolarını aç yapmaya çalış.kremler fayda etmediyse bitkisel ürünler dene iyice sorun ediceksen.
ayrıca eşinin yanında devamlıdır dır etme sonunda onunda aklını bulandırmanegüzel adam bundan hoşnut sen yapmadın ya o çatlakları bunda eşinin de emeği var...
ha bide benim yengem ikiz doğum yaptı karnı harita gibiydi.ona rağmen mayosunu da giydi denizine gitti kafana takma diye diyorum
esınız o esnada catladıgınızı gormez bıle
los ısık karanlık kendınızı rahat hıssetmenıze neden olcaktır
catlak selulıt yuzunden evlılık sarılacak olsa buyuklerımızın hıcbırısı 50 yıl evlı kalmazdı
kendını sev zamanla rengı acılır duzelır masaj yapa yapa krem sur yedıgıne dıkkat et vucut sıkılasır toparlarsın
Karanlıkta görünmez onlar
Ama sen de adamın dikkatini bu konuya çekmişsin belki fark etmeyecekti bile.
eeee o kadar ara verince normal zamanla yoluna girer.deniyorum ama yanında giyinmeye bile utanıyorum off
eeee o kadar ara verince normal zamanla yoluna girer.
çatlaklar için buğday ve jojoba yağı ile sürekli masaj öneriyoprum
Canım kaç ay oldu doğum yapalı
sezeryan mı normal doğummu
daha taze onlar hele bi biraz vakit geçsin
sporla kaybolur emin ol
olur benım zerre kalmadı çatlakpatlak çok ii geldi.faydası olurmu ki acaba jojoba yağını duymuştum
çok acele etme güzel anne o zamannormal doğum yaptım iki ay oldu daha
bunu deniycem bakalım inşallah geçer giderolur benım zerre kalmadı çatlakpatlak çok ii geldi.
birde banyodan sonra biraz soğuk su tutun
soğuk su çok iyi geliyor çok diri tutuyor vucudu
çok acele etme güzel anne o zaman
bence dünyanın en şanşlı kadınısın
eşin ve bi çocugun var
o sonraki iş
sen kilonu bile vermişşin
onlarımı halledemeyeceksin
hafifler canımoyy teşekkür ederim inşallah tamamen geçmesini beklemiyorum ama görünüm hiç değilse gitsin
hafifler canım
benim bebeğim yook daha ama ablam
baya baya hafifletti yağ kullandı falan birazda kendi kendine geçti
sen sıkma canınıda bebişe de geçmesin
Hicbir krem, ne catlagi ne de yirtiklari bitiriyor. Maalesef bunun çözümü estetik operasyon. Boşuna para dokme kremlere.
Bende de var. Yapacak birsey yok. Takma kafana. Cunku ben taktim. Kendimi uedim bitirdim. Genc kizligimdaki vucudumu buram buram arıyorum.
manende kendini kasma..bunu deniycem bakalım inşallah geçer gider
manende kendini kasma..
rahat ol
sen annesin
bebek sahibi olmuşsun kolaymı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?