Ben napıcam bunlarla ya off :(((

Soyleye soyleye adami sogutmada bak ne guzel seni tatmin edecek seyler soyluyor. Spor yap zamanla ozguvenin yerine gelir inan ki. Soguk da durma cilveyle tum catlaklar kaybolabilir

Yorumlarınız için teşekkür ederim iyi geliyor gerçekten beni rahatlatıyor :)

Orası öyle tabi aklıma getirmemeye çalışıyorumm

Düzenli spor yap, bir salona yazıl sıkılaştır vücudunu, zayıfla, bence o zaman özgüvenin artar daha rahat hareket edersin eşine karşı.

Düzenli spor yap, bir salona yazıl sıkılaştır vücudunu, zayıfla, bence o zaman özgüvenin artar daha rahat hareket edersin eşine karşı.

Kilo yönünden bi sıkıntım yok eski halime döndüm sayılır 53 kilodayım ama eskisi gibi sıkı değil vücudum sıkılaştırmam gerek

Evet sevgili k,k kulübü bayanları acaba catlaklara çözüm bulan arkadaslarimiz varmi aranizda bende catlaklara çözüm bulmaya calsiyorum bu bio oil yagi kullanan varmi catlaklara iyi geldiği soleniyor cok araştırdım acaba kullanip memnun kalan arkadaslar varmi

Onu alıp almamakta bende kararsızım işe yarıyor mu acaba

Amaan yapma be kuzu değer mi kendini eşini bunun için uzmeye bi sen mi oylesin ki hepimiz aynı durumdayız evlatlarimizin canı sağolsun

Bende göbeğimdeki çatlakları gösterip bunlar kuzucuğumun hediyesi diye seviyorum deli miyim neyim. Az buz da değil baya çatladı hatta çatlakta değil yırtık resmen. Ama yapcak bişey yok. Eşimde kuzumuzun hediyesi diyo şimdi. Yapcak bişey yok barışık olun kendinizle. 2 ayda toparlanmaz vücut zaten

Ben kendimle barışık bir insanım zaten bi ara fena takiyordum şimdi o kadar değil ama hâlâ gördükçe sinirleniyorum o ayrı mesele zamana bıraktım bakalım biraz uğraşları bakalım geçicek mi

Bu arada lierach ve mustelanın çatlak kremini kullandım hamileyken yinede çatladım. 30 kilo almıştım karnım normalden daha büyüktü. İkiz sanıyolarsı. Kalça bacak bölgesine bişey olmadı ama.
Doğumdan sonrada bio oil kullandım hala sürüyorum ama benim çatlaklar baya kötü surumda olduğu için bi etkisini göremedim. Arkadaşımda silikleşme oldu. Çok pahalı bi ürün değil kullanmaktan zarar gelmez

Ben kendimle barışık bir insanım zaten bi ara fena takiyordum şimdi o kadar değil ama hâlâ gördükçe sinirleniyorum o ayrı mesele zamana bıraktım bakalım biraz uğraşları bakalım geçicek mi
Bebiş büyüsün şöyle bi ele avuca gelsin rahat rahat sevip öpebil aklına bile gelmez belki:)

Denemekte fayda var o zaman

Bio oil yağı icin 3 duzenli kullanildiginda bayagi işe yaradigi soleniyor ama denicem yarin ilk,isim alip denemek olcak arkadsslar cok,arastirdim pahali krenleri felanda arastirdim fakar olumsuz yorum yapan arkadaşlar da gördüm en iysii bu bio oil yağını denemek fiyati uygun hem eczanelerde 25 liraymis sanirim bide Argan yagini duydum cok,iyi geliyor diye cok,arastirdim onuda bio oil işe yaramazsa eger argan yagi denicem bana katılmak isteyen arkadsslar varsa yarin eczaneden bir şişe bio oil yagi alip baslayalim ve mucadele edelim denemekte fayda var ne dersiniz arkadaslar katılmak isteyen varmi bana

Zevzek bayan cok iyi anliyorum sizi yaa bende catlaklara aşırı derece de takmış bulunuyorum cunki kotu durumlar hiimm bide ben dermaroller sipariş ettim elime ulasti bugun onunla catlaklarin uzerinden gecip bio oil kullanirsam iyi gelir diye dusunuyorum cok arastiridm,cokk insllh fayda gorurum vee sizede burdan yazarim gelişmeleri sizinle paylasacagim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…