- Konu Sahibi Carpediem25
-
ben bırakmayada çalıştım çalışmadım değil ama yapamadım 1 paket içtim diyorum ama hergün içmedim çok üzüldüğüm zaman stresliyken 1 paketi buldu ama 10 15 kerede bırakmayı denedm kimse uyarmadı derken kastım şu komşular geliyordu hemen banada sigara tutuyorlar içmesem yanımda zaten içiliyor ama diceğim şu yanlızlıktan stresten uzaktn üzüntüden herşeyden bu sigara içiliyor piskolojik olarak neden her halukarda bulunuyor yanlız içmeyenlerin yorum yapmasını bende anlamıyorum hayatınızda hiç ağzınıza sürmemişsiniz insanları yadırgıyorsunuz benm bebeğimi kim benden çok düşünebilirki düşünmesem hiç bırakmazdım zaten bir örnekte ben veriyim benm karşı komşumj günde 1 paket full içti kahve içti bebeği simdi 3 yaşında ve sapasağlam ama ben ona bakıp benmkide öyle olur demiyorum birden vicdan yaptım canm sıkıldı konuyu açtım ama kimse bilmediği şey hakkında yorum yapmasın bazı arkadaşlarada çoook teşekkür ediyorum inşallah tüm sigara içenler kurtulur
uzun yıllardır sigara içiyorum yaklaşık 4 aydır hamileyim ama sigara içmeyi hiç bırakmadım ta ki 4 gün önceye kadar 4 gün önce aklım başıma geldi bütün sıkıntılarımda bebeğimi hiç düşünmeden bir paket günde sigara içiyordum arkadaş geliyordu onla içiyordum ben gurbete gelin oldum ailem istanbulda ben diyarbakırdayım yanlızlıkta çok etkili oldu kimse bana senin içmemen lazım demedi destekte olmadı bu onların suçu değil tamamen benm ama sert birşeylere sert tepkiye ihtiyacım vardı ama şimdi çok pişmanım küçücük ciğerleri o dumanları soludu bundan sonra asla bir tane içmeyi düşünmüyorum baya araştırdım hergün sigarayla ilgili videolar izliyorum ama çok korkuyorum doğunca birşey çıkarsa diye ben bırakmayada çalıştım çalışmadım değil ama yapamadım 1 paket içtim diyorum ama hergün içmedim çok üzüldüğüm zaman stresliyken 1 paketi buldu ama 10 15 kerede bırakmayı denedm kimse uyarmadı derken kastım şu komşular geliyordu hemen banada sigara tutuyorlar içmesem yanımda zaten içiliyor ama diceğim şu yanlızlıktan stresten uzaktn üzüntüden herşeyden bu sigara içiliyor piskolojik olarak neden her halukarda bulunuyor inşallah tüm sigara içenler kurtulur
benim yakın arkadaşım iki çpcuk sahibi.ben ne kadar uyarsamda iki hamileliğinde de sigara içmeye devam etti.bebekleri sağlıklı doğdu ama sürekli gripdi nezleydi hep hastalar.kızının solunum yolları hep problemli.burnu tıkalıydı hep.hastanelerde gece yarıları oksijen olmalar vs.geniz eti ni de aldırdı erken yaşta.bana kalırsa sigayarla doğrudan alakalı.ama kendisi böyle birşeyi asla kabul etmiyor.hala daha içmeye devam.
seni korkutmak istemem ama bundan sonra eline sigara çakmak alırsan bunları hatırla.
ben bırakmayada çalıştım çalışmadım değil ama yapamadım 1 paket içtim diyorum ama hergün içmedim çok üzüldüğüm zaman stresliyken 1 paketi buldu ama 10 15 kerede bırakmayı denedm kimse uyarmadı derken kastım şu komşular geliyordu hemen banada sigara tutuyorlar içmesem yanımda zaten içiliyor ama diceğim şu yanlızlıktan stresten uzaktn üzüntüden herşeyden bu sigara içiliyor piskolojik olarak neden her halukarda bulunuyor yanlız içmeyenlerin yorum yapmasını bende anlamıyorum hayatınızda hiç ağzınıza sürmemişsiniz insanları yadırgıyorsunuz benm bebeğimi kim benden çok düşünebilirki düşünmesem hiç bırakmazdım zaten bir örnekte ben veriyim benm karşı komşumj günde 1 paket full içti kahve içti bebeği simdi 3 yaşında ve sapasağlam ama ben ona bakıp benmkide öyle olur demiyorum birden vicdan yaptım canm sıkıldı konuyu açtım ama kimse bilmediği şey hakkında yorum yapmasın bazı arkadaşlarada çoook teşekkür ediyorum inşallah tüm sigara içenler kurtulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?