ben nasıl bir anneyim

tabi ki kötü anne olmadı ama kusuru vardı ve kendi cocugunu dövmek bu kusuru kapatmaya çalışmaktan başka bir sey degildir
ayrıca hiçbir anneye iyi ya da kötü demek haddim olamaz!
ya bir annenin cocugna karsı ne kusuru olabılırkı? aksine benım annem cocuklarına karsı 4 4 luk kusursuzz bi anneydi ve halada öle. ben hiçbir annenin cocugna karsı kusurunun oldugunu düşünmüyorum her anne cocugu için herseyı yapar ve cocugunun iyiliğini ister.ABARTMAYALIM

konu sahibi bize kızıp çocuğu dövmesin sakın.. Kimsenin anneliğini eleştirmek bize düşmez ama davranışı eleştiririz..

Bir de şu ilginç Vicdan rahatlatma yeri değil burası...Niye herkes böyle görüyor?! eğriye eğri,doğruya doğru diyoruz,kendimizce...

tabi ki kötü anne olmadı ama kusuru vardı ve kendi cocugunu dövmek bu kusuru kapatmaya çalışmaktan başka bir sey degildir
ya bir annenin cocugna karsı ne kusuru olabılırkı? aksine benım annem cocuklarına karsı 4 4 luk kusursuzz bi anneydi ve halada öle. ben hiçbir annenin cocugna karsı kusurunun oldugunu düşünmüyorum her anne cocugu için herseyı yapar ve cocugunun iyiliğini ister.ABARTMAYALIM

ya sizin anlayışınızda sorun var sanırım ben burnumu uzatamıyorum dışarı diyorum burda ne psikoloğu ya! savaş alanı her yer.
hepiniz hanımefendisiniz biz burda sizi bekliyoruz!

konu kapanmadan şu söyleyeceğim şey içimde kalmadan yazayım sonra kapanırsa kapansın

şu son cümleniz beni benden aldı gerçekten ,ne demek siz hanımefendisiniz,
siz biliyormusunuz benim ailemden kaç şehit var ?
siz biliyormusunuz şu anda sınırda çatışan kaç yakınım akrabam kardeşim ?
bu sizin kendi tercihiniz,asker eşi olmasaydınız,
bununda mı suçlusu biziz.pes gerçekten dengeniz bozulmuş sizin,psikolog filan da kar etmez ..yazık ..

ya sizin anlayışınızda sorun var sanırım ben burnumu uzatamıyorum dışarı diyorum burda ne psikoloğu ya! savaş alanı her yer.

konu kapanmadan şu söyleyeceğim şey içimde kalmadan yazayım sonra kapanırsa kapansın

şu son cümleniz beni benden aldı gerçekten ,ne demek siz hanımefendisiniz,
siz biliyormusunuz benim ailemden kaç şehit var ?
siz biliyormusunuz şu anda sınırda çatışan kaç yakınım akrabam kardeşim ?
bu sizin kendi tercihiniz,asker eşi olmasaydınız,
bununda mı suçlusu biziz.pes gerçekten dengeniz bozulmuş sizin,psikolog filan da kar etmez ..yazık ..

içinde bulunduğunuz şartları, yaşamı anlıyorum.zorluğundan ve size olan psikolojik etkisini de az çok tahmin edebiliyorum .. pişmansınız bu da çok güzel bir duygu, umarım tekrar bunlar yaşanmaz ki yaşanmasını zaten sizde istemezsiniz.. ama sakın bir şeyi kaçırmayın .. sizin tercih ettiğiniz bir yaşam bu .. yani eşinizin asker olmayı seçmesi, sizin bir asker eşi olmayı seçmeniz, kızınızı dünyaya getirmek, hatta o 3 yaşındayken ikinci çocuğa da karar verip hamile kalmanız .. o yüzden bütün bu seçimleriniz, seçimlerinizden doğan sıkıntılarınız hiçbiri sizin 3 yaşındaki kızınızın sorumluluğu değil .. sizin sorumluluğunuz.. öfke kontrolünüz olmadığının farkındasınız biraz internette araştırın size yardımcı olacak şeyler mutlaka bulursunuz .. değişmek zordur biliyorum .. ama lütfen önce kendiniz daha sonra 2 çocuğunuz için öfkenizi kontrolünüzün altına alın .. ne kendinizi ne de yavrularınızı üzmeyin yaralamayın ..

"biz burada sizi bekliyoruz" demeseydiniz keşke .. orada beklemeyi siz tercih ettiniz bunu cümlelerle buradaki insanları bastırmak için vicdanlarını acıtmak için bu şekilde ifade etmeyin .. bu şekilde bu durumun bir kutsallığı kalmıyor inanın ..

cok haklısın harfı harfıne katılıyorum

bekledıysen maasını da ona gore alıyorsun terbıyesızlık etme , senın durumunda olan kac kadın vardır sımdı onlarda mı cocuklarını dovsunler

BENİDE annm döverdi. ama ben anneme karsı içimde hiç kötü birsey barındırmıyorum AKSİNE ANNEME TAPIYORUM VE ONU ÇOK SEVİYORUM

Küçükken annesinden şiddet görenler büyüyünce annesinden nefret eder diye bir şey yok ki! Annesini sever ama emin olun o minicik çocuk bundan etkilenecek..artık bizim zamanımız olayı geçti...şimdiki çocuklar daha hassas..

Bu arada bizde doğudayız ve benim eşimde sürekli çatışmada...

Son düzenleme:
ben cok buyuk kın duyuyorum...

ben 1 kere dayak yemiştim ama altıma çişimi kaçırana kadar .. ve şuanda anneme kin duymuyorum .. ama onu hiç bir zaman affedemiyorum içimde .. annelerimizle aramız iyi olabilir ama onları affedemediysek kurulması gereken o bağı hiçbir zaman kuramıyoruz ..

canım benım çoookk iyi anlıyorum seni.
onceden cok aktıf bı ınsanken şimdi evden dısarı cıkmıyorum. bu benı de yoruyor, eşime ve kızıma olan sabrımıda tuketıyor bazen.
bende bı kere vurdum kızıma ve vıcdan azabından geberdım öldüm bittim mahvoldum. ağla ağla içim cıktı. o da oyle tabi
bana karsılık veremıcek, acıyor vurma anne dıyemıcek ama ben vurdum. daha o gun bugun asla!!!!!

vurunca yedı mı lokmasını evladın?
hayır!
sen rahatladınmı ?
hayır!

yapma kendıne hakim olmaya calış.

öfke seytandır, seytan ateşten! ateşi ancak su söndürür.
git abdest al
derın derın nefes al lavaboda. sakinleşince çık.
yemıyorsa yemesın yaaa
bırak....
acıkınca zaten mamaaaa dıye tutturucak.

dogum yapınca daha cok sorun olur yoksa sana. kendini kontrol etmeyı ogrenmelısın. ben bır kere vurdum sonrasını kaldıramadım... daha mumkun degıl elim kalkmaz. anında ayrılıyorum yanından sınırlenınce.
sende oyle yap. örgü falan ör. evde bı ugrasın olsun.
eğer boyle devam edersen, kardesı oldugunda ıyıce cığrından cıkar o cocukcagız.
o 5 yasındakı cocukla da gorusturme.
sen oyna cocugunla. zevk al onunla oynamaktan.
benım kızımında hıc arkadası yok. 2 yasında..
butun gun o da benımle... o da sıkılıyor bazen bende. ama yapıcak bısey yok...
ama vurma, sınırlendıgın an anında ayrıl yanından hemen lavaboya at kendını. yıka elını yuzunu...

BENCE şimdiki cocuklar daha rahat . hersey ellerinin altında. hassas yıpranması gerekenler varsa onlarda bizlerdik onların sahip oldugu pek cok bızde yoktu. bence cocukları bu hale getıren HASSASlaştıran daha dogrusu şımartan ebeveynleridir!!!!!

ben cok fazla yedım ... ve sevemıyorum sımdı belkıde dedıgın gıbı...

bakicinin isi o cocuga bakmak bunun icin milletden tonlarca para aliyo
bunlar ayni sey degil bi anne bakiciyla mukaise edilemez

ben bu mantığı anlayamadım..bakıcı tonlarca para aldığı için çocuğu dövmeye hakkı yok da anne sırf anne olduğu için para almadığı için çocuğu dövmeye hakkı var mı yani ? çok saçma...

ve bende konu sahibini teselli etmek istemeyenlerdenim...
hafif tokat, ağır tokat ayrımı diye bişey de olmaz kanaatimce..

bi arkadaş yazmış çocuğuna tokat attığında arkadaşı da ona tokatı yerleştirmiş ve "hadi bana da vur" demiş..bence olayın özü bu..
keşke o arkadaş öyle bir arkadaşı kaybetmeseymiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…