ya bir annenin cocugna karsı ne kusuru olabılırkı? aksine benım annem cocuklarına karsı 4 4 luk kusursuzz bi anneydi ve halada öle. ben hiçbir annenin cocugna karsı kusurunun oldugunu düşünmüyorum her anne cocugu için herseyı yapar ve cocugunun iyiliğini ister.ABARTMAYALIMtabi ki kötü anne olmadı ama kusuru vardı ve kendi cocugunu dövmek bu kusuru kapatmaya çalışmaktan başka bir sey degildir
ayrıca hiçbir anneye iyi ya da kötü demek haddim olamaz!
ya bir annenin cocugna karsı ne kusuru olabılırkı? aksine benım annem cocuklarına karsı 4 4 luk kusursuzz bi anneydi ve halada öle. ben hiçbir annenin cocugna karsı kusurunun oldugunu düşünmüyorum her anne cocugu için herseyı yapar ve cocugunun iyiliğini ister.ABARTMAYALIMtabi ki kötü anne olmadı ama kusuru vardı ve kendi cocugunu dövmek bu kusuru kapatmaya çalışmaktan başka bir sey degildir
ya sizin anlayışınızda sorun var sanırım ben burnumu uzatamıyorum dışarı diyorum burda ne psikoloğu ya! savaş alanı her yer.
hepiniz hanımefendisiniz biz burda sizi bekliyoruz!
ya sizin anlayışınızda sorun var sanırım ben burnumu uzatamıyorum dışarı diyorum burda ne psikoloğu ya! savaş alanı her yer.
Anneniz sizi döver miydi?
Anneleri tarafından dövülen kadınlar içlerinde annelerine karşı gizli ya da açık bir kızgınlık/kırgınlık/nefret beslerler, anneleri tarafından gereken özenin gösterilmedigini ya da deger verilmedigini kabullenmek yerine bu davranısı 'normal' sayıp aynını çocuklarına uygularlar. Burda amaç 'aslında annem bana deger veriyordu, bu cok normal, bak ben de cocuguma deger veriyorum ama dövüyorum da' dır.
Babaları tarafından anneleri dövülen erkek çocukları da annelerine çok üzülür, babalarının onlara deger vermedigini, hırpaladıgını kabul etmek istemezler, 'bu deger vermemek degil, her kadın dayak yer' anlayısıyla eşlerini döverler, boylelikle hem babalarının kusurunu örter hem de annelerinin ezilişini 'normal' sayarlar.
BENİDE annm döverdi. ama ben anneme karsı içimde hiç kötü birsey barındırmıyorum AKSİNE ANNEME TAPIYORUM VE ONU ÇOK SEVİYORUMcok haklısın harfı harfıne katılıyorum
BENİDE annm döverdi. ama ben anneme karsı içimde hiç kötü birsey barındırmıyorum AKSİNE ANNEME TAPIYORUM VE ONU ÇOK SEVİYORUM
BENİDE annm döverdi. ama ben anneme karsı içimde hiç kötü birsey barındırmıyorum AKSİNE ANNEME TAPIYORUM VE ONU ÇOK SEVİYORUM
ben cok buyuk kın duyuyorum...
BENCE şimdiki cocuklar daha rahat . hersey ellerinin altında. hassas yıpranması gerekenler varsa onlarda bizlerdik onların sahip oldugu pek cok bızde yoktu. bence cocukları bu hale getıren HASSASlaştıran daha dogrusu şımartan ebeveynleridir!!!!!Küçükken annesinden şiddet görenler büyüyünce annesinden nefret eder diye bir şey yok ki! Annesini sever ama emin olun o minicik çocuk bundan etkilenecek..artık bizim zamanımız olayı geçti...şimdiki çocuklar daha hassas..
ben cok buyuk kın duyuyorum...
ben 1 kere dayak yemiştim ama altıma çişimi kaçırana kadar .. ve şuanda anneme kin duymuyorum .. ama onu hiç bir zaman affedemiyorum içimde .. annelerimizle aramız iyi olabilir ama onları affedemediysek kurulması gereken o bağı hiçbir zaman kuramıyoruz ..
bakicinin isi o cocuga bakmak bunun icin milletden tonlarca para aliyo
bunlar ayni sey degil bi anne bakiciyla mukaise edilemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?