yazmayım yazmayım diyorum ama
tutamadım kendimi..
diyorsunuz ki kkda 7bin küsür mesajım var beni tanıyan tanır..
öyleyse bu yazdıklarınızı size hiç mi hiç yakıştıramadım..
sevgili vaveyla'yı az çok tanıyan biri olarak değil dayak yanlısı, tam tersi çok sevecen olduğunu söylemeliyim size.
davranış bozukluğu yaşayan biri de değil ayrıca.
düşüncelerinizi aydınlatmak adına söylüyorum
şimdi tutup da 'sanane sen avukatı mısın' demeyin sakın ha.
sizi tanıyan tanır da, başkalarını da tanıyan var elbet..
insan söyleyeceklerini ölçüp tartarak söylemeli.
kalp kırmanın lüzumu yok
konu sahibi sizden fikir istiyor
sizin tartışmanızı değil.
sevgili konu sahibine gelince;
eşin söylüyor zaten, o küçük senin anladığını anlamaz.
ilk önce çocuğunuzu zorlamamaya çalışın.
yemiyorsa yemesin.
çok rahatsız olduysanız o küçük kızla da görüştürmeyin.
herkes bir değil elbet.
sizin çocuğunuz çok hassas yapılı belli ki.
görüştürmeyin olsun bitsin.
ne siz sinirlenin, ne de küçük yavrunuz üzülsün.
yazmayım yazmayım diyorum ama
tutamadım kendimi..
diyorsunuz ki kkda 7bin küsür mesajım var beni tanıyan tanır..
öyleyse bu yazdıklarınızı size hiç mi hiç yakıştıramadım..
sevgili vaveyla'yı az çok tanıyan biri olarak değil dayak yanlısı, tam tersi çok sevecen olduğunu söylemeliyim size.
davranış bozukluğu yaşayan biri de değil ayrıca.
düşüncelerinizi aydınlatmak adına söylüyorum
şimdi tutup da 'sanane sen avukatı mısın' demeyin sakın ha.
sizi tanıyan tanır da, başkalarını da tanıyan var elbet..
insan söyleyeceklerini ölçüp tartarak söylemeli.
kalp kırmanın lüzumu yok
konu sahibi sizden fikir istiyor
sizin tartışmanızı değil.
sevgili konu sahibine gelince;
eşin söylüyor zaten, o küçük senin anladığını anlamaz.
ilk önce çocuğunuzu zorlamamaya çalışın.
yemiyorsa yemesin.
çok rahatsız olduysanız o küçük kızla da görüştürmeyin.
herkes bir değil elbet.
sizin çocuğunuz çok hassas yapılı belli ki.
görüştürmeyin olsun bitsin.
ne siz sinirlenin, ne de küçük yavrunuz üzülsün.
sevgili arkadaşım güzel hoş diyorsunda o da beni tanımadan fevrisin ,sorunlusun,senin çocukluğuna dönelim v.s gibi kışkırtıcı kelimeler kullanıyor,
burda konu ben değilim ki konu sahibinin çocuğu ile olan durumu,
ben konuya yorum yaptıkça o bana yorum yapıyor ,e bende doğal olarak düşüncemi savunuyorum
sanal ortam farklı biliyorum eminim bu kişilerle yüzyüze bu tartışmayı yapsak ortak noktada buluşuruz
ama burda mimik yok duygu yok ,insanlar birbirini yalnış anlayabiliyor..
ayrıca sen onun avukatımısın diye basit bir cümle kullanmam ben merak etme,tanıdığın için onu savunman normal,bende bunu çok yapmışımdır burda ..
Yaa BIRAK ALLAH AŞKINA yaşamayan anlamaz nedir arkdasım ? ne yasadın madem bu kadar
dayanıksızsın , daha anneliğe hazır deılsın ardı ardına çocuk dogurmucaksın ozaman o kucuk çocugun sucu ne ? ona mı sordunuz çocuk yaparken hee eger yaptıysan bunu ondan çıkaramazsın o cocuga vurmanın bı açıklaması olamaz . siz bu zıhnıyette devam edın.
bakın bakalım ılerde çocugunuz size nasıl davranıcak ozaman hatırlarsınız bugunleri :).. Doğurduysan onun sorumlulugu alıcaksın yorgunlugunu , pskolıjık bunalımını onu bunu sunu o çocuktan çıkarmıcaksın.
Eger bunu bı bakıcı yapsaydı hepınız kadını öldürmekten beter ederdiniz demi fark ne şimdi ?
ya siz nasıl insanlarsınız anlayamadım ben normal falan mı gelmiş sawunmuş mu neyi sawunmuş hangi eleştiriden ben doğru yaptım demiş kurdunuz kurdunuz gerçekçi olmaya başladı hani :)
yine engin bilgilerin we anlayışın için sağol arkadaşım az kalsın doğuracaktım şurda yaa :)
gidiyorum walla kalamam artık buralarda
sevgili arkadaşım güzel hoş diyorsunda o da beni tanımadan fevrisin ,sorunlusun,senin çocukluğuna dönelim v.s gibi kışkırtıcı kelimeler kullanıyor,
burda konu ben değilim ki konu sahibinin çocuğu ile olan durumu,
ben konuya yorum yaptıkça o bana yorum yapıyor ,e bende doğal olarak düşüncemi savunuyorum
sanal ortam farklı biliyorum eminim bu kişilerle yüzyüze bu tartışmayı yapsak ortak noktada buluşuruz
ama burda mimik yok duygu yok ,insanlar birbirini yalnış anlayabiliyor..
ayrıca sen onun avukatımısın diye basit bir cümle kullanmam ben merak etme,tanıdığın için onu savunman normal,bende bunu çok yapmışımdır burda ..
tekrar anlatıyorum anlamsı anormal insanlara!
ben kızıma dün tokatla bir sağa bir sola olacak şekilde kendimce FENA YAPMAMAM gereken bir şekilde dövdüm. kendimi kaybetmemden kastım budur bana göre! bakış açıcı bu sizin yaşadıklarınızdan mana çıkardığınızı düşünüyorum ben.
evet eşimi çağırdım çünkü ben BİR SAĞA bir SOLA nasıl tokat attım kendimi kaybettim diye yakındım. benim şiddet anlayışım bu. ama siz fazlasını görmüşsünüz kafanızda güzel canladırıyorsunuz bunları!
ve son olarak pişmanım demiştim yine söylüyorum ben dayağı savunmadım! sadece sakin olmam gerekiyor bağırmamam gerekiyor o kadar! şimdi bağırdım diyorum ya :) AVAZ AVAZ bağırıp kendini yırtmış demeyin aman haaa!!!!!
Adı üstünde çocuk. Pişmansınız ama tekrarlayan davranışlarınız var. Psikoloğa neden gitmiyorsunuz. Ben çocuğum 1 lokma yesin diye tüm gün yalvarıyorum dövmek niye. Ne günahı var onun? Keyfi yoktur istememiştir. Yapmayın n'olur
ya sizin anlayışınızda sorun var sanırım ben burnumu uzatamıyorum dışarı diyorum burda ne psikoloğu ya! Savaş alanı her yer.
Hepiniz hanımefendisiniz biz burda sizi bekliyoruz!
hanımefendi, konu sahibi kendisini kaybetmemiş hafifce yanağını vurduğu için öyle tanımlamış..konu sahibi de ben de biraz önce açıkladım..yazılan yorumları okuyun lütfen hala aynı laf üzerinde diretiyorsunuz
öfkeliyim diyorum ya sinirlenirdim çok fazla olmasa da poposuna vururdum, yüzüne vurdum birkaç kez pişman omuştum. ama kendimi yine kontrol edemedim. eline bacağına derken yüzüne vurmaya başladım salladım ve berbat dövdüm. inatlaşmamam gerekirken yemesi için ısrarla devam ettim! kendimi kaybetmişim..
insanlara saldırmana gerek yok pısmansan bı daha yapma
yasadıgın sartları cocugun mu belırledı de sen bazı seyler eksık dıye ondan hırsını cıkarıyorsun ...
ya sizin anlayışınızda sorun var sanırım ben burnumu uzatamıyorum dışarı diyorum burda ne psikoloğu ya! savaş alanı her yer.
hepiniz hanımefendisiniz biz burda sizi bekliyoruz!
EBRU72 şunu bir tekrar okurmusun!!!!!!! kendi sorunlarını başkalrına mal etme olur mu rica etsem. benim huzurlu bir yuvam var kendimden şikayetim var sadece. öyle öfke saçarak dolaşmıyorum ben etrafta. ama yok sen ben seni böyle hayal ettim dersen mutlu ol selametle!
Pskoloğa gidin diyorsunuz ya herşeye,kimse keyfinden gitmiyor pskoloğa...Yaşadığı şeyleri kaldıramadığı,etrafa kendine zarar vermek istemediği için gidiyor....Sizden annelik dersi alacak ta değilim...Mis gibi bakarım çocuğuma...Ama burda yaptıkları yüzünden pişman olan birini acımasızca eleştirmem en azından....
Doğurduysan herşeyi yapmak zorundasın tabi ki ama hiçbirmizin sabrı taşmıyor mu???....Ne alakası var ya...İnsanız hepimizin zaafları duyguları var.Robot olsaydık o zaman bütün duygu değişimlerine eyvellah diyebilirdik.....
Bir bakıcı ve anne aynı şey mi??? Çok garip....
bana ve başkalarına saldıran sizsiniz! yani sizin gibi psikolojik sıkıntıları olan insanlar! size ne anlatsam boş nato kafa nato mermer! allah biraz merhamet versin size yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?