canım benım çoookk iyi anlıyorum seni.
onceden cok aktıf bı ınsanken şimdi evden dısarı cıkmıyorum. bu benı de yoruyor, eşime ve kızıma olan sabrımıda tuketıyor bazen.
bende bı kere vurdum kızıma ve vıcdan azabından geberdım öldüm bittim mahvoldum. ağla ağla içim cıktı. o da oyle tabi
bana karsılık veremıcek, acıyor vurma anne dıyemıcek ama ben vurdum. daha o gun bugun asla!!!!!
vurunca yedı mı lokmasını evladın?
hayır!
sen rahatladınmı ?
hayır!
yapma kendıne hakim olmaya calış.
öfke seytandır, seytan ateşten! ateşi ancak su söndürür.
git abdest al
derın derın nefes al lavaboda. sakinleşince çık.
yemıyorsa yemesın yaaa
bırak....
acıkınca zaten mamaaaa dıye tutturucak.
dogum yapınca daha cok sorun olur yoksa sana. kendini kontrol etmeyı ogrenmelısın. ben bır kere vurdum sonrasını kaldıramadım... daha mumkun degıl elim kalkmaz. anında ayrılıyorum yanından sınırlenınce.
sende oyle yap. örgü falan ör. evde bı ugrasın olsun.
eğer boyle devam edersen, kardesı oldugunda ıyıce cığrından cıkar o cocukcagız.
o 5 yasındakı cocukla da gorusturme.
sen oyna cocugunla. zevk al onunla oynamaktan.
benım kızımında hıc arkadası yok. 2 yasında..
butun gun o da benımle... o da sıkılıyor bazen bende. ama yapıcak bısey yok...
ama vurma, sınırlendıgın an anında ayrıl yanından hemen lavaboya at kendını. yıka elını yuzunu...
canım benım çoookk iyi anlıyorum seni.
onceden cok aktıf bı ınsanken şimdi evden dısarı cıkmıyorum. bu benı de yoruyor, eşime ve kızıma olan sabrımıda tuketıyor bazen.
bende bı kere vurdum kızıma ve vıcdan azabından geberdım öldüm bittim mahvoldum. ağla ağla içim cıktı. o da oyle tabi
bana karsılık veremıcek, acıyor vurma anne dıyemıcek ama ben vurdum. daha o gun bugun asla!!!!!
vurunca yedı mı lokmasını evladın?
hayır!
sen rahatladınmı ?
hayır!
yapma kendıne hakim olmaya calış.
öfke seytandır, seytan ateşten! ateşi ancak su söndürür.
git abdest al
derın derın nefes al lavaboda. sakinleşince çık.
yemıyorsa yemesın yaaa
bırak....
acıkınca zaten mamaaaa dıye tutturucak.
dogum yapınca daha cok sorun olur yoksa sana. kendini kontrol etmeyı ogrenmelısın. ben bır kere vurdum sonrasını kaldıramadım... daha mumkun degıl elim kalkmaz. anında ayrılıyorum yanından sınırlenınce.
sende oyle yap. örgü falan ör. evde bı ugrasın olsun.
eğer boyle devam edersen, kardesı oldugunda ıyıce cığrından cıkar o cocukcagız.
o 5 yasındakı cocukla da gorusturme.
sen oyna cocugunla. zevk al onunla oynamaktan.
benım kızımında hıc arkadası yok. 2 yasında..
butun gun o da benımle... o da sıkılıyor bazen bende. ama yapıcak bısey yok...
ama vurma, sınırlendıgın an anında ayrıl yanından hemen lavaboya at kendını. yıka elını yuzunu...
benim annem beni döverdi. hasta anımda kötü gunumde yanımdaydı bi beni cocukken dövdü diye KÖTÜ ANNEMİ OLDU. Allah askına abartamayın. aksine ben annemi babbamdan cok ama cok severim. canımı bile verırım onun için!
BENİDE annm döverdi. ama ben anneme karsı içimde hiç kötü birsey barındırmıyorum AKSİNE ANNEME TAPIYORUM VE ONU ÇOK SEVİYORUM
BENCE şimdiki cocuklar daha rahat . hersey ellerinin altında. hassas yıpranması gerekenler varsa onlarda bizlerdik onların sahip oldugu pek cok bızde yoktu. bence cocukları bu hale getıren HASSASlaştıran daha dogrusu şımartan ebeveynleridir!!!!!
ya sizin anlayışınızda sorun var sanırım ben burnumu uzatamıyorum dışarı diyorum burda ne psikoloğu ya! savaş alanı her yer.
hepiniz hanımefendisiniz biz burda sizi bekliyoruz!
sık yaşadığım bir durum değil bu ama şu sıralar gerçekten tahammülsüz oldum. ama abartıkları gibi düzenli olarak sabah akşam dövmüyorum ben kızımı zaten adı dövmek değil vurdum birakça kez diyorum!
genelde sandalye cezamız var işe yaradı her zaman şimdiye kadar. ve deiğiniz gibi görmezden gelmeyi de becerebiliyorum. balkona çıkma değil burnumuzu uzatamıyoruz desem yeridir. ben odadan çıkıyorum çoğu kez anne beni duysana konuşsana diye ağlıyor görmezden gelince. sabrediyorum. bir kez oldu bu. yapmam bir daha pişmanım diye altını çizdim.
Çocuk uygun olmayan birşey yaptığında kötü söz söylediğinde falan onun bi sandalyesi olur oraya oturur ve 5 dk gibi kısa süre boyunca hiç kalkmaz yaptığını düşünmesi için.tüm sayfaları okuyamadım ama arda bu denk geldi..SANDALYE CEZASI NEDİR?
Çocuk uygun olmayan birşey yaptığında kötü söz söylediğinde falan onun bi sandalyesi olur oraya oturur ve 5 dk gibi kısa süre boyunca hiç kalkmaz yaptığını düşünmesi için.
Sonrada anne gelir özür dilemesini ister çocukta özür diler..
Öpüşüp barışırlar :)
Konu sahibi sandalye cezasını nasıl uyguluyor bilmiyorum ama çocuk gelişim uzmanlarının tavsiyeyi olan bi uygulamadır..
tüm sayfaları okuyamadım ama arda bu denk geldi..SANDALYE CEZASI NEDİR?
çocuğunu dövdüğü yetmiyormuş gibi birde cezası varmış,sanırım sandalyede oturtup uzunca bir süre orada bekletiyor ,ne bileyim çözemedim
yani lafa gelince bilmem kaç üniversite bitirdim diyor ama çocuğu ile konuşarak anlaşacağına cezaya başvuruyor.
istemediği cevaplar gelince de hemen savunma mekanizması çalışıyor ,sonra konumu kapatırmısınız diyor
bu bir derdim var bölümüne konu açanlar nedense hep kendi duymak istedikleri cevapları bekliyorlar
olmayınca da hırslarını bizden çıkartıyorlar..
Çocuk uygun olmayan birşey yaptığında kötü söz söylediğinde falan onun bi sandalyesi olur oraya oturur ve 5 dk gibi kısa süre boyunca hiç kalkmaz yaptığını düşünmesi için.
Sonrada anne gelir özür dilemesini ister çocukta özür diler..
Öpüşüp barışırlar :)
Konu sahibi sandalye cezasını nasıl uyguluyor bilmiyorum ama çocuk gelişim uzmanlarının tavsiyeyi olan bi uygulamadır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?