bana ve başkalarına saldıran sizsiniz! yani sizin gibi psikolojik sıkıntıları olan insanlar! size ne anlatsam boş nato kafa nato mermer! allah biraz merhamet versin size yazık
Şimdi ne alaka ya kimse keyfınden gitmiyormus pskolga ben ne dedim ? keyıf catmayamı gidin dedim.
tabıkı yardım almak ıcın gidiyor yanı benım yorumumla bu dedıgınızın arasındakı bagı kuramadım yanı saçma !.
Ben size asla annelık dersi vermıyorum . ne haddıme .? ayrıcada banane siz ılerde görursunuz zaten ektiginiz tohumun meyvelerini ve yada dikenlerini :)) . tabiki sabrımız tasıyor ama bu 3 YASINDAKI COCUGUN popusuna bacagına vururken yuzune gelıp 2 kez tokat atmakla sarsmakla olmuyor ! kusura bakmayında BENIM SABRIM BÖYLE TAŞMIYOR. evet anne deilim ama benımde annem var bende kucuktum kardesımde kucuktu kuzenımde arkadasımda ama biz böyle bişey görmedik.
Buyrun siz robot olmayın hanım efendı . bebegınızı cocugunuzu yerı geldgnde kırpalayan 2 tane yapıstırın .
çunku siz ROBOT DEILSİNİZ .
ilgili kimse konumun kapanmasını istiyorum.moral hocası değilmiş ya kimse moral arayan kösteksiniz siz herkese
Okumam yazmam olduğu gibi anlayışımda da problemolduğnuu düşünmüyorum.
Yorum yaparken de amiyane tabirle sallamıyorum. Gerçekten düşünüp, konusahiplerine değer verip yazmaya çalışıyorum. Laf olsun diye değil yani.
Direttiğim nokta nedir onu da anlayamadım.
Sadece bu hata. Bunu kabul edin. Ve yapmamaya çalışın.
Yeni bir bebek gelecek. Bu büyük çocuk için travma olacak. Daha zor günleriniz olacak. Önleminizi alın mesajı vermek için yazmak mı?
Şöyle mi olmalıydı.
Evet hamilesiniz zor günlerinizdesiniz. Çocuğunuz da yaramaz. Bakın yutmamış. Siz yanlış yapmışsınız ama üzerinde durmayın. Vicdanınız rahat etsin. mi demeliydim.
Yok.
Diyemem.
Diretirim.
Çok zor günler olacak. Öyle kolay değil iki çocuk büyütmek. Sabır lazım, özen lazım. Anlamak lazım.
Kişilikleri gelişen çocuklara, varlıklarını ispatlamaya çalışan evlatlarımıza sabırlı olmak ZORUNDAYIZ....
bakın hala aynı şeyde diretiyorsunuz..siz bana dayağı destekliyormuşum gibi davranamazsınız..biraz anlayış ya biraz.. en yapılan yanlışı desteklemiyorum.. bir daha, üstüne basa basa söylüyorum.. arkadşımız kendisini yanlış ifade ettmiş, duygusunu abartarak söylemiş..kendinden geçerek öyle filmlerdeki üvey anneler gibi dövmemiş cocugunu ki zaten çok pişman, kendisini dizginleyecek bir çözüma arıyor.. ha yaptıgı hafif tokat, popoya vurmakta doğru değil, en önemlisi o da bunu farkında ve kendine çekidüzen vermeye çalışıyor.. umarım bu sefer anlamışsınızdır
ya sizin anlayışınızda sorun var sanırım ben burnumu uzatamıyorum dışarı diyorum burda ne psikoloğu ya! savaş alanı her yer.
hepiniz hanımefendisiniz biz burda sizi bekliyoruz!
ben seni anlıyorum emos bende annemden dayak yerdim. sankı burdakılerden kimse annesınden bir fiske bile yemedı. kadın burda pişmanlıgını zaten dile getirmiş siz üstüne gittikçe gidiyorsunuz. dayagı zaten kımse savunmaz ! kimse cocuguna vurmak istemez!bakın hala aynı şeyde diretiyorsunuz..siz bana dayağı destekliyormuşum gibi davranamazsınız..biraz anlayış ya biraz.. ben yapılan yanlışı desteklemiyorum.. bir daha, üstüne basa basa söylüyorum.. arkadşımız kendisini yanlış ifade ettmiş, duygusunu abartarak söylemiş..kendinden geçerek öyle filmlerdeki üvey anneler gibi dövmemiş cocugunu ki zaten çok pişman, kendisini dizginleyecek bir çözüma arıyor.. ha yaptıgı hafif tokat, popoya vurmakta doğru değil, en önemlisi o da bunu farkında ve kendine çekidüzen vermeye çalışıyor.. küçükken hergün dayak yiyen biri söylüyor bunu..keşke annem sadece yanığıma, popma vursaydı, pişman olduğunu görseydim de içim bu kadar acımasaydı..umarım bu sefer anlamışsınızdır
benim annem beni döverdi. hasta anımda kötü gunumde yanımdaydı bi beni cocukken dövdü diye KÖTÜ ANNEMİ OLDU. Allah askına abartamayın. aksine ben annemi babbamdan cok ama cok severim. canımı bile verırım onun için!Anneniz sizi döver miydi?
Anneleri tarafından dövülen kadınlar içlerinde annelerine karşı gizli ya da açık bir kızgınlık/kırgınlık/nefret beslerler, anneleri tarafından gereken özenin gösterilmedigini ya da deger verilmedigini kabullenmek yerine bu davranısı 'normal' sayıp aynını çocuklarına uygularlar. Burda amaç 'aslında annem bana deger veriyordu, bu cok normal, bak ben de cocuguma deger veriyorum ama dövüyorum da' dır.
Babaları tarafından anneleri dövülen erkek çocukları da annelerine çok üzülür, babalarının onlara deger vermedigini, hırpaladıgını kabul etmek istemezler, 'bu deger vermemek degil, her kadın dayak yer' anlayısıyla eşlerini döverler, boylelikle hem babalarının kusurunu örter hem de annelerinin ezilişini 'normal' sayarlar.
benim annem beni döverdi. hasta anımda kötü gunumde yanımdaydı bi beni cocukken dövdü diye KÖTÜ ANNEMİ OLDU. Allah askına abartamayın. aksine ben annemi babbamdan cok ama cok severim. canımı bile verırım onun için![/QUOT
iyi ya da kötü anne yorumu kişiden kişiye göre degişir ama kusuru vardı ve kendi cocugunu dövmek bu kusuru kapatmaya çalışmaktan başka bir sey degildir
hiçbir anneye iyi ya da kötü demek haddim olamaz!
Anlamayacaklar canım boşver...Biz bayıldık tokat atmasına...Anlamayacaklar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?