- 2 Ağustos 2010
- 4.024
- 70
- 363
- 46
bu hiç doğru değil ama...önce şiddet göster sonra sev...çocuk da bun yaramazlıkla ilişkilendirir küçücük aklıyla. der ki annemin bana sarılması için istemediği şeyi yapayım...beni anlayan biri olduğuna sevidnim yanlış anlamayın yani pişmalığımı anlayabilen birini. yaptığının ne kadar yanlış olduğunu ama kendini kontrol edemeyebilen bir anneyi..
ben de ona sarılıp ağlıyorum pişman oluyorum helei ki bu kez gerçekten çok pişmanım..
sabır diliyorum allahtan.. brirleriyle paylaşmam ve yargılanmam gerekiyordu bunun için de çareyi burada burada buldum diyebilirim
İllaki öyledir her anne evladını sever.üzüldüm bu duruma ama ben öyle sevgisini göstermeyen biri değilim sıcak kanlı ve oldukça kızımla oyunlar oynayan eğelnceli bir anneyim. kızım bana anne demez aşkım der. bana daha düşükündür. babasını hiç aramaz ama beni ev içinde bulamasa basar çığlığı. herşeyi benimle yapmak ister.
beni anlayan biri olduğuna sevidnim yanlış anlamayın yani pişmalığımı anlayabilen birini. yaptığının ne kadar yanlış olduğunu ama kendini kontrol edemeyebilen bir anneyi..
ben de ona sarılıp ağlıyorum pişman oluyorum helei ki bu kez gerçekten çok pişmanım..
sabır diliyorum allahtan.. brirleriyle paylaşmam ve yargılanmam gerekiyordu bunun için de çareyi burada burada buldum diyebilirim
ben de konu sahibine üzülme diyenleri anlamaya çalışıyorum. üzülsün bence.üzülsün ki o küçücük kızı üzmesin, ruhunu yaralamasın.konu sahibi pişmanlıkla açmış bu konuyu, yaptığının yanlış olduğunun blincinde. üzülüyor ki üzülmeli de zaten. can verdiği çocuğu, en kıymetlisini hırpalamış. her anne çocuğunu sever ondan şüphem yok zaten.ama öfkesini kontrol edemiyorsa ve üstelik bir de can taşıyorsa tedavi olmalı.
doğudayım diyorum yer belirtmeme luzüm varmı. hani şu tv de izlediğiniz şehitlerin verildiği yerlerde ve yüreği ağzında yaşayanlardan! yani bu durumda öyle yola çıkmak falan mümkün değil size anlatabileceğim. ben asker eşiyim kısacası. öyle bir çözümüm olsa memur hayatı yaşasak bunlar bizim için sıkıntı olmaz hiç bir zaman gidilir gelinir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?