- 10 Nisan 2014
- 42.568
- 113.942
- 798
ciddi mi demek yıllardır katip arkadaşım 2 çocuğum var diye yalanları anlatıyor banaBen yalan olduğunu düşünüyorum , iki çocuğunuz yok sizin !
Tek başına anne olmanın ne olduğunun bilincinde de değilsiniz ,
Şeytan diyerek kötü kalpli , gerizekalı diyerek mi doğru yol gösteriliyor, birde kaldırıldığım bir evlilikte çocuk yapmak için kaldığımı bile yazmışlar , bu nasıl bir şey. Haklılar mı siZce?konu sahibinin eski mesajlarına baktım.
kendisinde bagimli kişilik bozukluğu olduğunu yazmış.
kimse boşuna doğruyu göstermeye calismasin. Ona göre doğru belli kendini rahatlatmak için konu açmış. ama umduğunu bulamamış sadece.
Şeytan diyerek kötü kalpli , gerizekalı diyerek mi doğru yol gösteriliyor, birde kaldırıldığım bir evlilikte çocuk yapmak için kaldığımı bile yazmışlar , bu nasıl bir şey. Haklılar mı siZce?
Peki ne istiyorsunuz? İçinizden geçen nedir? Üslubunuz yazım şeklinizden çocuk için üzüldüm
Bence anneniz de sizi istemiyor.ayrica şımarık olan da sizsinizdir
Sadece mutlu olabilmek ve sağlıklı düşünebilmek sağlıklı bir hayat yaşamak istiyorum, annemin beni istemediğini sanmıyorum annemin de iyi olmasını istiyorumPeki ne istiyorsunuz? İçinizden geçen nedir? Üslubunuz yazım şeklinizden çocuk için üzüldüm
Bence anneniz de sizi istemiyor.ayrica şımarık olan da sizsiniz
Herkes sizi linçlemiş ama neden bu kızın anası babası hayattayken çocuğu kendi çocukları değilmiş gibi babanesinin üstüne atmışlar diye sormamış.Elbette siz de o evde ne kadar ailenizin evi de olsa misafirsiniz ama bu kızcağızın da annesi babası var yani babanede neden kalıyor? Babane neden ona o kadar yüz veriyor? Ben yüzde yüz sizi haksız bulmadım ortada değişik bir durum var tuhaf yani.Sizin yerinizde olsam para kazanır evimi ayırır çocuğu da olabiliyorsa gündüz kreşine verirdim.Rica ediyorum , çocuğu olmayan kimse bu konuya cevap yazmasın , önceliğim evlenip boşanmış , hatta babadan abiden ve kocadan gün yüzü görmemiş çekmiş kadınlar , bunlar dışında , yardımcı olmak değilde kendi egosunu tatmin için cevap yazanlar sakın yazmayın!!!
Ben bunu yazdım çünkü doğru yönlendirilmeye ihtiyacım var , çok şey yaşadım ve sağlıklı düşünemiyorum ,
Objektif bakabilen insanlardan sağlıklı yorum bekliyorum ,
Ben yurtdışına okumaya gittim bitirdim evlendim, boşandım , bir kzım var , 4 yaşında yurtdışında yalnız hissediyorum, ailemin yanına geldim bir süreliğine , abimin kızı annemlerde yaşıyor sürekli , 6 yaşında, kızın annesi hiç aramıyor çocuğu , abim çocuğuyla ilgilenmiyor keyfine bakıyor, bende kısa süreliğine annemlerdeyim kızdan çok sıkılıyorum, birde şımarık, kızım o kıza çok düşkün ama kız bazen kötü örnekte oluyor , , ben tepki verince en ufak anneme batıyor , bende anneme sinirleniyorum anne ben o çocuğun annesi babası değilim diyorum rahatsız oluyor annem , beni yalnız bırakıyor, bende bunun çözümü beni yalnız bırakmak değil, abime sorumluluk vermek diyorum , annem ne yapayım almıyor diyor … ben şaşırdım ne doğru ne yanlış
Ben sürekli kendimi sorguluyorum zaten , ama bunu o kadar çok yapıyorum ki gereğinden fazla haksızlığa maruz kalıyorum kendimi korumaktan ta acizim bu abim ve babam ve eşimin yaşattıkları da cabası , kızım için doğru yaşamak istiyorum düZgün durmak istiyorum, ama çocuk küçük haklısınız ama gerçekten öyle şeyler yapıyorki, çok kıskanıyor kızımı , ne yapacağımı şaşırıyorum çaresiz kalıyorum ,ben farkındaysanız yorum yapmadım kimin haklı olduğuna dair.
herkes kendince doğru yorumu yapıyo. durup bir dk kendinizi sorguladiniz mi söylenenler karşısında? acaba haklılık payları var mıdır dediniz mi?
hakaret içeren yorumları da şikayet edebilirsiniz ayrıca.
iyi akşamlar dilerim.
Yani sabrım taşıyor artık içinizdeki pislikleri kusan sizsiniz , sizin kalbiniz kötü ve bence çocuğunuz olmadığı için kıskançlık içindesiniz, bir çocuk doğurmak anne olmak ne demek bilmediğinizden ipe sapa gelmez konuşuyorsunuz, ben hamileyken pek çok şeyi gördüm öncesinde haberim yoktu , bir çocukla bi başıma kaldım Aslan girişe ayakta durup kızıma bakıyorum onu kimseye muhtaç etmeden
babaanne neden yüz mü veriyor?6 yaşında çocuk o hanımefendi annesi bırakıp gitmiş babası ilgisiz.ne yapsalardı çocuk esirgemeye mi verselerdi?ne üzücü bir konu bu yaa.6 yaşındaki minicik çocuk hiç bir yere sığdırılamıyor.çocuğum ne şanslı diye binlerce kez allaha şükrettim bu konuyu okuyuncaHerkes sizi linçlemiş ama neden bu kızın anası babası hayattayken çocuğu kendi çocukları değilmiş gibi babanesinin üstüne atmışlar diye sormamış.Elbette siz de o evde ne kadar ailenizin evi de olsa misafirsiniz ama bu kızcağızın da annesi babası var yani babanede neden kalıyor? Babane neden ona o kadar yüz veriyor? Ben yüzde yüz sizi haksız bulmadım ortada değişik bir durum var tuhaf yani.Sizin yerinizde olsam para kazanır evimi ayırır çocuğu da olabiliyorsa gündüz kreşine verirdim.
Sağlıklı bir hayat için olması gerekeni kendinizce düşünmüş olmalısınız.engel olarak o küçük kızı mı gördünüz anlamadım ki.Sadece mutlu olabilmek ve sağlıklı düşünebilmek sağlıklı bir hayat yaşamak istiyorum, annemin beni istemediğini sanmıyorum annemin de iyi olmasını istiyorum
Siz de zamanında sevgisiz büyütüldünüz sanırım ondan bu ağzınıza geleni saymalarınız.Ben ailesi hayatta olan bir çocuktan bahsediyoruz diye biliyorum ama yanlış mıyım? Sevgiye muhtaç bırakan anası babası.E sevgi göstersinler ölmedi ki bu adamlar siz neyin tribindesiniz6 yaşında sevgiye birine muhtaç bir çocuğu kıskanıp onu eve sığdırmadığınız için merhametiniz olmadığını düşünmüştüm şimdide hakkınızda doğurduğu için büyük iş başardığını sanan bir kadın görüyorum hangisi daha kötü bilemedim şimdi.
Öyle deme, annesinin yanına bakıcı tutmuş. :) İki lafından biri anneme ihtiyacım var, bütün ilgiyi o kıza veriyor olan kadın anasına bakıcı tutmuş, ben ikna olacam az kaldı :))
İşinize gelmedi mi? Tirbiyisiz olalım bakalım. Sizin yorumlarınızı okuyunca bende uyandırdığınız figürü betimledim. Tam olarak hangi tarafı yanlış? Ruhunuzun hasta olduğu aşikâr, eh melek de değilsiniz. Altı yaşındaki çocuk (yeğeni ama o çocuk olarak betimliyor) temalı konunuza ve cevaplarınıza bakılırsa, neresi yanlış yazılanların? Bam telinize bastık anlaşılan. Bir kere de mağduru oynamayın be kardeşim, altı yaşındaki yetim öksüz yaşayan kız çocuğu bile sizi mağdur etmiş. Annenizi düşünüyorsanız böyle davranmayın, onun derdi ona yetiyor.Terbiyesizin alasısınız!!!
Kötü de sizsiniz şeytanda , hasta da laflarınızı misliyle geri yolluyorum ,
çok kalabalık ve çok büyük ,hayatda kimsenin göremeyeceği kadar büyük baba sevgisiyle iyi bir ailede büyüdümSiz de zamanında sevgisiz büyütüldünüz sanırım ondan bu ağzınıza geleni saymalarınız.Ben ailesi hayatta olan bir çocuktan bahsediyoruz diye biliyorum ama yanlış mıyım? Sevgiye muhtaç bırakan anası babası.E sevgi göstersinler ölmedi ki bu adamlar siz neyin tribindesinizKadın burada kendi çocuğunun başında işte yeğeninin de ailesi tarafından sahiplenilip sevilmesini bekliyor belli ki.Zırvalıklarınıza gelince onları kendinize saklayın bizim adımıza karar vermeyin.
o yeğen yani 6 yaşındaki çocuk annesi babası boşanmış bir çocuk.anne bakacak durumda değil ya da vicdansız ki bırakıp gitmiş çocuğunu babanneye.baba dersen zaten ilgilenmiyormuş konu sahibi bizzat yazdı.çocuk uzun zamandır babannenin yanında.yani evi orası onun artık.konu sahibiyse son birkaç ayda gelmiş annesinin evine yurtdışından.yani asıl evsahibi 6 yaşındaki çocuk.konu sahibinin 4 yaşındaki çocuğu değil.umarım konuyu güzelce anlatabilmişimdir hanımefendi.Siz de zamanında sevgisiz büyütüldünüz sanırım ondan bu ağzınıza geleni saymalarınız.Ben ailesi hayatta olan bir çocuktan bahsediyoruz diye biliyorum ama yanlış mıyım? Sevgiye muhtaç bırakan anası babası.E sevgi göstersinler ölmedi ki bu adamlar siz neyin tribindesinizKadın burada kendi çocuğunun başında işte yeğeninin de ailesi tarafından sahiplenilip sevilmesini bekliyor belli ki.Zırvalıklarınıza gelince onları kendinize saklayın bizim adımıza karar vermeyin.
Konu sahibi seçimlerinin bedelini yaşıyor. O çocuksa seçmediği bir bağlamda, annesi babası hayattayken yetim ve öksüz. Bu anne ve babasının ölmesinden daha feci bir durum. Babaannesi iyi ki var, umarım ömrü uzun olur, kadın yarın ölse o çocuğun başını yerler.Siz de zamanında sevgisiz büyütüldünüz sanırım ondan bu ağzınıza geleni saymalarınız.Ben ailesi hayatta olan bir çocuktan bahsediyoruz diye biliyorum ama yanlış mıyım? Sevgiye muhtaç bırakan anası babası.E sevgi göstersinler ölmedi ki bu adamlar siz neyin tribindesinizKadın burada kendi çocuğunun başında işte yeğeninin de ailesi tarafından sahiplenilip sevilmesini bekliyor belli ki.Zırvalıklarınıza gelince onları kendinize saklayın bizim adımıza karar vermeyin.
kendimi babanenin yerine koyuyorum ne acı iki çocuğuda hatalar silsilesi içinde , yaşlı hali yok kadının kendi derdine düşemiyor çocuklarını hala toparlamakla uğraşmaktan... bu konuda tek mağdur o yeğen ve babanne maalesefKonu sahibi seçimlerinin bedelini yaşıyor. O çocuksa seçmediği bir bağlamda, annesi babası hayattayken yetim ve öksüz. Bu anne ve babasının ölmesinden daha feci bir durum. Babaannesi iyi ki var, umarım ömrü uzun olur, kadın yarın ölse o çocuğun başını yerler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?